Bana birşeyler oluyor

keşke plotonik kalsaymış en azından sana göre olmadığını anladın Allah güzel iyi niyetli insanlar çıkarsın karşına

ya söyledınmı o karşılaştıgı kız oldugunu ay söle türk sınemasına döndü yemınle :)))

bn kendsnede ınanclarını yargılamadıgımı syledım.ama yasam tarzımız farklı o yuzden aramadm farzedn dedım..

evet syledı zaten bı arkadası hep saka yaparms onu sanms ozur dıledı..ama daha kıme baktgnı bıle bılmıyor bu adam tahmınde bıle bulunamadıı ne dıımkı yanı butun hevesımı kacrdıı

cnm burda bı arkadas vesılesıyle adını falan ogrendm bekar oldgnu vs..

ya bencede ön yargılı bakma söyle o kız oldugunu arkadaşları zorla götürmüştür belkı benım eşimde hıc içkiden hoşlanmaz ama unıdeyken arkadaşlarının zoruyla içmiş bıkaç kere sımdı en nefret ettıgı şey içki çok şükürki

onyargı degıl kızlarr tutumlu bır konsması yok.bı oyle bı byle dyorr.once zorla gttım dıyorr.snrada arkadasımsan ıtıraf et dye dıscodayım dedım dyorr.

canım gerçek hayatta, bu kişi hakkında bilgi alabileceğin kişi yok mu?

Teocum çok üzüldüm yaa Böyle bittiğine inanmak istemiyorum.
Senin yurttaki kız olduğunu anladı mı?

Böyle mi Olacaktı şarkısını armağan ediyorum sana teocukız Neyse ki erken anlamışsın. Allah karşına daha iyilerini çıkarsın İnş.

Teo onu süründür kız, arasın dursun seni, iyice pişman et; pişmanlıktan belki kendine gelir sen de bir şans verirsin.

Çok mu iyiniyetliyim?
Ama naapim, kabullenemiyorum böyle bitmesini

ısrar ederse şoyle dcem:
ben sızın farklı bırı oldgnzu dsunmustum.yasam tarzımız uygun degıl szınle grsmek ıstemıyorum

benim durumda umut yok bari sizinki olsun istemiştim ama çok laobali bir tipmiş meğer. o saf bakışmalar maalesef benimde tırtmış
artık kimsenin gözlerine de tavırlarına da kanmayı düşünmüyorum
mümkünse aşk falanda almayayım ben

canım biz ne desek boş şu durumda konuşan az çok tavrını konuşmasını bilen sensin hayırlısı olsun ne diyim sonradan üzülceğne baştan üzülmen daha hayırlı

Kendini tanıt bu şekilde uzatirsan oda şakadır deyip asla emin olamayacak. Bu duyguyu çok iyi biliyorum kendine yedirip birseyde diyemez ya altından başka birşey çıkarsa diye. Tanıt kendini

'Anne olmak istiyorum'

hmmmm :44: biraz izle bakalım bıde kadınlara derler anlaşılması zor ınsanlar dıye

Teocum çok üzüldüm yaa Böyle bittiğine inanmak istemiyorum.
Senin yurttaki kız olduğunu anladı mı?

canım gerçek hayatta, bu kişi hakkında bilgi alabileceğin kişi yok mu?

Böyle mi Olacaktı şarkısını armağan ediyorum sana teocukız Neyse ki erken anlamışsın. Allah karşına daha iyilerini çıkarsın İnş.

Teo onu süründür kız, arasın dursun seni, iyice pişman et; pişmanlıktan belki kendine gelir sen de bir şans verirsin.

Çok mu iyiniyetliyim?
Ama naapim, kabullenemiyorum böyle bitmesini

Hah bende tam boyle dusunuyordm :))

Kendini tanıt bu şekilde uzatirsan oda şakadır deyip asla emin olamayacak. Bu duyguyu çok iyi biliyorum kendine yedirip birseyde diyemez ya altından başka birşey çıkarsa diye. Tanıt kendini

'Anne olmak istiyorum'

kızlar adama cvp vermeyınce ne dedı bılıyo musnz
sizde dun ıbadet etmeyıp bı erkekle konstunuz

kızlar adama cvp vermeyınce ne dedı bılıyo musnz
sizde dun ıbadet etmeyıp bı erkekle konstunuz

Hadi yavv

Canım kim olduğunu söyledin mi, söyle ki bilsin, senin onu oynattığını düşünmesin.
Bence kim olduğunu bilirse çok daha pişman olur

Rabbim yardımcın olsun.

KK olarak konunu başından beri takip ediyoruz, dizi gibiydi konun, e madem güzel bir son olsun, süründür şunuuu

ya acayıp kafaya taktı senı baksana msj atmadan duramıyor hadı söyle artık hatırlat kendını

kızlar bnde arayıp bır gzel saydm.senın ınancını yargılamadım ayrca sana msjı tam bır hafta once yazdm sen bugun cvp verdın dedım saydım saydım adam bı sustu konusamadı tamam aramam bundan snra dedııı..kızlar onla ugrasamam baktı ıstemıyorum bu seferde ustume gelmeye kalktıı

Kiz valla sevgili gibi tartisip duruyonuz ahahha :)) nasil ustune gelmeye kalkti anlamadm hem niye söylemiyorsn o kiz oldugunu illaki merak ediyordur oyuzden bukdr üstüne düştü biz bile catladik burda soylede soyle diye

Kiz valla sevgili gibi tartisip duruyonuz ahahha :)) nasil ustune gelmeye kalkti anlamadm hem niye söylemiyorsn o kiz oldugunu illaki merak ediyordur oyuzden bukdr üstüne düştü biz bile catladik burda soylede soyle diye

canm aramzda bsey olamıcak sylememe gerek yokkı adam demekkı cok kısıye bakıyor sen su yada busun da demıyorr
byle bırıne kndımı acıklasam nolurr acıklamasam nolurrr

canm aramzda bsey olamıcak sylememe gerek yokkı adam demekkı cok kısıye bakıyor sen su yada busun da demıyorr
byle bırıne kndımı acıklasam nolurr acıklamasam nolurrr
Tuh be neyse en azindan sevgili olmasanizda bi güzel haşladin çocuğu :)) ay yarın oburgun karsilastgnizi dusunemiyorm :))

Tuh be neyse en azindan sevgili olmasanizda bi güzel haşladin çocuğu :)) ay yarın oburgun karsilastgnizi dusunemiyorm :))

ıyı olduu onaa.bnm oldgumu dusunuyo mu bakalım.zaten bı kez kırıkkaleye gtcem onda da karsılasr mıyız bılemıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…