Bana birşeyler oluyor

valla size çooookk katılıyorum kızcağız neler yaptı uğruna adama bak yaa bende sinir oldum

bılse bızım kızın oldugunu aslında farklı olabılırdı belkı ögrenınce neyapıcak merak ettım onu beklıyorm şimdi teocukızzz haydı söyle şuna artıkkk

sımdı dıscodan cıkınca takmstr bır rusu kolunaa oooo sabahlar olmasın.napım bn byle adamı .
Valaa aynen ole dcem ararsa allh kahretmesın senın ıcn ne ugrastk dyee

valla size çooookk katılıyorum kızcağız neler yaptı uğruna adama bak yaa bende sinir oldum

Bence sürekli yerli yrrsiz aramasından iyidir..

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bılse bızım kızın oldugunu aslında farklı olabılırdı belkı ögrenınce neyapıcak merak ettım onu beklıyorm şimdi teocukızzz haydı söyle şuna artıkkk

ararsa bakalm cnmm.inan gozumde o kadara kuculdukıı mıdem kaldrmaz onunla konsmayı dahııı

aramadı daha dimi iyi yazmışın

aradı kızlar duymalıydnz neler dedı neleerrr..yok bn byle degılm ızne ayrılınca arkadaslar zorla antalyaya gtrdu yokk kandıl oldgunu untmusum falan fstann..baya pısman edıcı konstumm ..kusura bakmayın bnm yasamımla sznkı farklı ıyı gunler dedımm.msj atms yıne..bnm byle bır yasamım olamaz bn devlet memuruyumm byle seyler yapmam normaldee demsss

ay cnm hem yasam tarzı uygun degıll hem konsma tarzı o kadar basıtkıı
uzulme cnm valla bnm ıcım cok rahat.allah gercek yuzunu gsterdıııı

Bak aklima sürücü kursunda gördüğüm cocuk geldi.
Seneler önce surucu kursunda bir cocuk gormustum. Boyle yakışıklıdan halliceydi ::)) Neyse bayagi dikkat çekiyordu. Konusursa agzindan bal damlar sanıyordum.
Sonra hoca " iyi calisin, onemseyin sınavı kazanin ki tekrar sinav parasi vermek durumunda kalmayin"dedi.
Bu dangalak su tarihi lafa imza attı:
"Para bol hoca neyse veririz 50 defa da olsa."

bu polisler böle bikaç arkadaş toplaşıp sap gıdıp sap dönmüşlerdir ama kandılde dıscoda olması hiç hoş degil

ben sızı arayıp bulurken boyle bır ınsanla karsılasabılecegımı hıc dusunmemstım.Yasam tarzlarımız uygun degıl,szınle grusmek ıstemıyorum hoscakalın.
dedıımm:)

ararsa bakalm cnmm.inan gozumde o kadara kuculdukıı mıdem kaldrmaz onunla konsmayı dahııı

mesajda ne yazdın ben onu merak ettim

haha senın maceralar bol kız bı gun otrup dınlemek lazım sendennn

tam ne konuştunuz çok merak ediyorumm....yurttaki kız olduğunu söyledinmi?

Teo bana özet gecebilirmisin nasıl ulaşabildin polise başta takip ediyordum sonunu kaçırdım konuşmalarımi kaba geldi sana ayrıca bir disco ya gitti diye hemen silip atma başka birşey varsa bir şey dememde inşallah hakkında hayırlısı olur

tam ne konuştunuz çok merak ediyorumm....yurttaki kız olduğunu söyledinmi?

adımı srdu sylemedım.bn yasadgm hayal kırıklıgından bahsettım.bnm hayalımdekı sızle karsılastgmz sz cok farklısınz yasam tarznz cok farklı. dedım ıyıce anlattım szı cok aradm ulasmak ıcn dedım falan byle anlattım anlattım.
k bakmayın rahatsz ettım ıyı gnler deyıp kapattımm .
ıyı acıtasyon yaptm ama:)
tlfnu kapattık bırsuru msj attı halada atıyor tansalım lutfen .bnm aılemde muhafazakar falan fıstann
cvp yazmıyorum

Hayat tarzlarinizin uymamasina birsey diyemem. Ama herkesin inanisi kendine kimsenin yermeye hakki yok. Kandilde diskoya gitti diye allahtan korkmaz olarak degerlendirmeler hos olmamis. Mesela benim ailemde de yabancilar dolayisiyla hiristiyanlar var. Biz de kandil deyip oruc tutmayiz veya namaz kilmayiz. Tatile de diskoya da gidebiliriz inanclarimiz farkli cunku. Hiristiyan degilim ama allaha inancim sonsuz olmasina ragmen dini gorevler kismi bizde de farkli. Ama tabi sana ters gelmis olabilir ona hic birsey diyemem. Ama allahsiz diye yargilamalari kiniyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bn kendsnede ınanclarını yargılamadıgımı syledım.ama yasam tarzımız farklı o yuzden aramadm farzedn dedım..

ya söyledınmı o karşılaştıgı kız oldugunu ay söle türk sınemasına döndü yemınle :)))

aynen yaa ben ve gamken ugrastııkk burda sızlerde o kadar bekldnz heyacanla aman bsverrr iğrencc adaaaam

keşke plotonik kalsaymış en azından sana göre olmadığını anladın Allah güzel iyi niyetli insanlar çıkarsın karşına

bn kendsnede ınanclarını yargılamadıgımı syledım.ama yasam tarzımız farklı o yuzden aramadm farzedn dedım..

Yok tatlim ben seni anladim. Arada allahsiz allahtan korkmaz diye yorumlar yapilmis onlara cevaben yazdim. Tabi ki sana inanc olarak da tarz olarak da uyan biri olmak zorunda..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haha senın maceralar bol kız bı gun otrup dınlemek lazım sendennn

Heeee hic sorma, bazen yazıyorum konular denk geldikce.
Bazen olay icinden olay cikiyo. Hepsini yazmiyorum tabi millet atiyorum falan zannetmesin diye.
Garip bir site forum burasi. Gecenlerde kadinin biri avrupa'ya gitmeden avrupa'yi nerden biliyosun diye durup dururken bana sardi.
Haspam bi kendi gitmis sanki.

cnm burda bı arkadas vesılesıyle adını falan ogrendm bekar oldgnu vs..

Peki hiç şöyle düşündünüz mü? Sonucta once feysten fake hesaptan ulaşınız sonra tlf verdiniz belki adam sizi hic ciddiye bile almadı belki basit biri olduğunuzu düşündü. Bir insan bir kere diskoya gitti diyede damgalanamaz ki. Yani bilemiyorum bu yaklasimda çok önyargılı olmuş bence.

'Anne olmak istiyorum'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…