Bana birşeyler oluyor

:):):)buluşunca yazcaz buraya:):):)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftalık dizi bekler gibi burayı bekliyorum bi böyle bitmesini böyle hevesle beklerdim bi fragman çıksa diye hergün takip ederdim bi teocuyu takip ediyorum ben de polis eşi olunca daha bi dikkatimi çekiyor tabi bizim hikayemiz çok farklı biz 8 yıl kankaydik hergün en az 2 saat telefonda konuşan kanka tabi arkadaşlarımın deyimiyle aşkadaştık.. darısı teocunun başına inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende öyle beklıyorum :)))

Sağol cnm bnm sayenizde çöpçatan oldum:)

Esra Erol-Müge Anlı karışımı bir çöpçatansın

Valla dedğin gibi arkası yarın bekler gibi okuyup bekliyoruz haklarında hayırlısı olur inşallah
sonuç ne olursa olsun gamken ile güzel bir dostluğun temelleri atılmış oldu teocukız için ve bence buna bile değer
gelişmeleri bekliyoruz teocukız hem saat de öğlen oldu mesaisi geç mi başladı acep?:44:

Aynen bende Bir Aşk Hikayesi ni heyecanla beklerdim birde bunu
Bakalım neler olacak inş iyi haberlerle gelir

allahım heycandan duramıyom bana ne oluyosa ayyy yaa özledim bende böyle aşık olmayı sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyoruzzzz

Kızlar şimdi teocukızla buluşmaya gidiyorum:)gelişmeleri kendisi aktarıcak birazdan:)

Kizlarrr yine ben yokken kaynatmssinizz :) suan otogardaymm kirikkaleye gtmek uzeree .heyecn dorukta :)

Kız Teocu naptin . Heyecandan meraktan catladik burda. Tabii gamkem le sohbete dalın unuttun bizi..

Ayyy ne yaptilar acabaa

Kizlarr bgun goremedm daha dgrusu polis araci bile yoktuu

Ama gamkenle bulstukk valla dedgnz gbii gzl bi arkadaslgmz olduu.dunya tatlisi bebegni grdmm :)

Yaa çok tatlıııı İnşallah hayırlı biriyse senin için tekrar karşına çıkar Karakolun oralarda fln gez bari ne bileyim görür yine belki seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…