:):):)buluşunca yazcaz buraya:):):)
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftalık dizi bekler gibi burayı bekliyorum bi böyle bitmesini böyle hevesle beklerdim bi fragman çıksa diye hergün takip ederdim bi teocuyu takip ediyorum ben de polis eşi olunca daha bi dikkatimi çekiyor tabi bizim hikayemiz çok farklı biz 8 yıl kankaydik hergün en az 2 saat telefonda konuşan kanka tabi arkadaşlarımın deyimiyle aşkadaştık.. darısı teocunun başına inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrr yine ben yokken kaynatmssinizz :) suan otogardaymm kirikkaleye gtmek uzeree .heyecn dorukta :)
Esra Erol-Müge Anlı karışımı bir çöpçatansınSağol cnm bnm sayenizde çöpçatan oldum:)
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla dedğin gibi arkası yarın bekler gibi okuyup bekliyoruz haklarında hayırlısı olur inşallahHaftalık dizi bekler gibi burayı bekliyorum bi böyle bitmesini böyle hevesle beklerdim bi fragman çıksa diye hergün takip ederdim bi teocuyu takip ediyorum ben de polis eşi olunca daha bi dikkatimi çekiyor tabi bizim hikayemiz çok farklı biz 8 yıl kankaydik hergün en az 2 saat telefonda konuşan kanka tabi arkadaşlarımın deyimiyle aşkadaştık.. darısı teocunun başına inşallah
Aynen bende Bir Aşk Hikayesi ni heyecanla beklerdim birde bunuHaftalık dizi bekler gibi burayı bekliyorum bi böyle bitmesini böyle hevesle beklerdim bi fragman çıksa diye hergün takip ederdim bi teocuyu takip ediyorum ben de polis eşi olunca daha bi dikkatimi çekiyor tabi bizim hikayemiz çok farklı biz 8 yıl kankaydik hergün en az 2 saat telefonda konuşan kanka tabi arkadaşlarımın deyimiyle aşkadaştık.. darısı teocunun başına inşallah
Kizlarrr yine ben yokken kaynatmssinizz :) suan otogardaymm kirikkaleye gtmek uzeree .heyecn dorukta :)
Kizlarr bgun goremedm daha dgrusu polis araci bile yoktuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?