Kizlar bgun iki kez okula gttim gldiimmm onu goremedimm nyse aksam 5 sularina dgrui arkadasm okuldan ckcakti dur bn cikisa geliyimm birlikte bizim yurda gdelim dedim tam cktimkiii arkadasm aradii kos koss tam burda seninki dedi..gttimki orda sivil kiyafetleriyle druyrdu.uni nin onunde soma icn eylem yapilckmis onun icn glmsler buyuk ihtmal.oraya gttim braz uzagndan gectmm tam yuzunu goremedm o da grmedi sanrm cnku hicc bze dgru bakmiyrduu.snra onlar kyk yurduna gectiler yani bnm eski yurdumun oraya nyse bnde baktm bsey yapamyrm kndi yurdima gttm .arkadasm dediki gitt eylemci kizlarn arasina katill dedi fakat orda bi tandgm hic bsey yoktu neyae o gazla eski yurdumun oraya gdip ona slm verip yurda gricktm fakat bi gttimkii yerinde yeller esiyoor gtmis bileeee(( fakat arabanin plakasini rengni flan aklmda tuttm gamkenle bu sayede belki bseyler ogrenebilirz dyee
Vallahi bizden iyi dedektif olurmuşta haberimiz yokmuş..bu kadar uğraştın inşallah olur aranız be tatlım :)
olur cnm olrdaa bn gırısken olsam bde..ayrca bde suphelerım var ya evlıyse.. o yuzdende pek bsey yapamıyrum aslındaa..mesela bugun sıvıldıı gıyım tarzı cok olgundu gercı 30 yaslarında ama nebıleyıımmemın olamayınca bseyde yapmak ıstemıyorumm:18:
Kötü düşünme tatlım ya...iyi düşün belki evli değil belki sevgilisi de yok..çok umutlanma ama umutsuzluğa da kapılma :)
Teocukiz valla esimle beraber bi ohaa cektik. Ucundan kıyısından bir tanidik kimseyi bulamadik. Neler olmus bu emniyet teskilatina yaw?
Fuzeyle uzaya yollanmadiklari kalmis.
Geçtiniz mi Gankemle iletişime... Meraktan çatlıyoruz burda... Ben de polis esiyim erzurumda olsaydım burdan ben de ugrasacaktim senin için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de yeni gördüm ve merak ettim son durumu. Ankara'da bi polis arkadaşım var aklınızda bulunsun belki buluruz :) bi de o çıkıyormuş :))
12-01-2015 ♥
Kizlar bgun iki kez okula gttim gldiimmm onu goremedimm nyse aksam 5 sularina dgrui arkadasm okuldan ckcakti dur bn cikisa geliyimm birlikte bizim yurda gdelim dedim tam cktimkiii arkadasm aradii kos koss tam burda seninki dedi..gttimki orda sivil kiyafetleriyle druyrdu.uni nin onunde soma icn eylem yapilckmis onun icn glmsler buyuk ihtmal.oraya gttim braz uzagndan gectmm tam yuzunu goremedm o da grmedi sanrm cnku hicc bze dgru bakmiyrduu.snra onlar kyk yurduna gectiler yani bnm eski yurdumun oraya nyse bnde baktm bsey yapamyrm kndi yurdima gttm .arkadasm dediki gitt eylemci kizlarn arasina katill dedi fakat orda bi tandgm hic bsey yoktu neyae o gazla eski yurdumun oraya gdip ona slm verip yurda gricktm fakat bi gttimkii yerinde yeller esiyoor gtmis bileeee(( fakat arabanin plakasini rengni flan aklmda tuttm gamkenle bu sayede belki bseyler ogrenebilirz dyee
Keske bi bahaneyle bisiler sorsaydin insallah bulunur su polis ya :)
cnm uzaktan yogun grunuyoduu tlf grusmelerı fılan yapıyoduuu bsey yapamadımm
Aklima bisey geldiitelevizyonda izlemistin haberlerde polisler bole kek felan yapip getirince cok seviniyolarmis bi kek bi pasta yapin gelin hem yiyelim hem sohbet edelim diyolar di :sly:
ayy super ben onaa ne pastalar ne borekler yaparıımmmmm
Teocukız neler yaptın bakalım tam olarak hepsini okuyamadımmm...
cnm uzaktan yogun grunuyoduu tlf grusmelerı fılan yapıyoduuu bsey yapamadımm
Olay kardeşinle ilgiliymiş olay esnasında hiçbir kayıt tutulmadımı,aslında karşınızdaki kişi polis sizden hoşlanmış olsaydı sizi bulurdu sonuçta okuduğunuz okulu biliyor en azından okulunuza gelebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?