Bana birşeyler oluyor

Vallahi bizden iyi dedektif olurmuşta haberimiz yokmuş..bu kadar uğraştın inşallah olur aranız be tatlım :)

Vallahi bizden iyi dedektif olurmuşta haberimiz yokmuş..bu kadar uğraştın inşallah olur aranız be tatlım :)

olur cnm olrdaa bn gırısken olsam bde..ayrca bde suphelerım var ya evlıyse.. o yuzdende pek bsey yapamıyrum aslındaa..mesela bugun sıvıldıı gıyım tarzı cok olgundu gercı 30 yaslarında ama nebıleyıımmemın olamayınca bseyde yapmak ıstemıyorumm:18:

Teocukiz valla esimle beraber bi ohaa cektik. Ucundan kıyısından bir tanidik kimseyi bulamadik. Neler olmus bu emniyet teskilatina yaw?
Fuzeyle uzaya yollanmadiklari kalmis.

Kötü düşünme tatlım ya...iyi düşün belki evli değil belki sevgilisi de yok..çok umutlanma ama umutsuzluğa da kapılma :)

Teocukiz valla esimle beraber bi ohaa cektik. Ucundan kıyısından bir tanidik kimseyi bulamadik. Neler olmus bu emniyet teskilatina yaw?
Fuzeyle uzaya yollanmadiklari kalmis.

ayy canmm yaaaa sagoll valla ugrastnzzz ama nasıp bakalımm napıımm:)

Geçtiniz mi Gankemle iletişime... Meraktan çatlıyoruz burda... Ben de polis esiyim erzurumda olsaydım burdan ben de ugrasacaktim senin için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de yeni gördüm ve merak ettim son durumu. Ankara'da bi polis arkadaşım var aklınızda bulunsun belki buluruz :) bi de o çıkıyormuş :))

12-01-2015 ♥

Geçtiniz mi Gankemle iletişime... Meraktan çatlıyoruz burda... Ben de polis esiyim erzurumda olsaydım burdan ben de ugrasacaktim senin için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy cnmmm gectıkk bugun aksam esıne soracak bakalım cıkarabılırsekk:)sagol bu arada

Keske bi bahaneyle bisiler sorsaydin insallah bulunur su polis ya :)

cnm uzaktan yogun grunuyoduu tlf grusmelerı fılan yapıyoduuu bsey yapamadımm

Olay kardeşinle ilgiliymiş olay esnasında hiçbir kayıt tutulmadımı,aslında karşınızdaki kişi polis sizden hoşlanmış olsaydı sizi bulurdu sonuçta okuduğunuz okulu biliyor en azından okulunuza gelebilirdi.

kayıt tutulmadı resmı olarak yapılck bsey yoktuu okulda oluyor genelde ama adımı hıcbseyımı bılmıyor belkı evlı belkı bekar ama hoslanmamısta olabılır tabıı

kızlar aldıım bılgılere gore bnm polis evlı cıktı kader kısmet dıyorumm ayrıca basta gamken olmak uzere yardımcı olan olmak ısteyen butun arkadaslara coookk tesekkur ederımm sevıyorum sızlerıı basta bır konuda gorusuruz dedektıflerıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…