Gamkenin hesabina gore yarn gundz calsmiyor sanrm o yuzdn carsamba gtcm cnm :) valla sz takip edysunuz ya bnde gzl hberler vermk icn can atyrm,gaza gldm karakola gtceemmm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gamkenin hesabina gore yarn gundz calsmiyor sanrm o yuzdn carsamba gtcm cnm :) valla sz takip edysunuz ya bnde gzl hberler vermk icn can atyrm,gaza gldm karakola gtceemmm :)
Gamken çalıştığı günü nerden hesapladın. Konuda hiç tarih görmedim. Olayın yaşandığı tarihte yok markette gördüğü tarihte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olayın olduğu zamanlarda gamken'in eşi de görevliymiş galiba ona göre bir hesap yaptılar
Gamken çalıştığı günü nerden hesapladın. Konuda hiç tarih görmedim. Olayın yaşandığı tarihte yok markette gördüğü tarihte
Olayin oldugu gun gamkenin esi de gorevli olsa coktan sonuca ulasmistik
Bilmece gibi oldu resmen:sly:
Biz özelden konustuk gününüde ordan yazmisti ordan ulasamayinca konusuna yazdim yani öle rasgele nerden bilim ben..
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine bir polis aracii ama yine benimki yokkzaten tahminimize gore bugun calismiyo . umut fakirin ekmegi kizlar :)
Pazar çarşamba gündüz
Çarşamba geceden çıkar perşembe gündüz çalışır
Cnm sen hesapla sali günü gece calismis ekiplerdekiler 12-24 calisiyorlar .
Kızzz. erinmedim bütün sayfaları okudum.Valla bende heyecanla bekleyenlerdenim inşallah çarşamba günü güzel haber verirsin.Hakkında hayırlısı bakalım...
çok tatlı bi konuymuş bu :) sansın bol olsun
Olayın olduğu zamanlarda gamken'in eşi de görevliymiş galiba ona göre bir hesap yaptılar
Kız cüzdanım çalındı de git ihbarda bulun. Tutanak tuttur. Belki görürsün oralarda.
Biz özelden konustuk gününüde ordan yazmisti ordan ulasamayinca konusuna yazdim yani öle rasgele nerden bilim ben..
inşallah evli değildir benim eşimde polis ama hiç alyans takmıyo ellerim şişiyo yüzük parmağıma oturuyo diye. Bazı yerlerde çalışma saatleri değişiyo heryerde aynı değil mesela bizim burda asayiştekiler 8-24 çalışıyo abimde polis başka yerde onlarda 12-36 çalışıyo. Umudunuzu kırmış gibi olmayım ama şöyle bişey var kaderinde varsa öyle yada böyle her türlü karşına çıkar eğer yoksa sen ne yaparsan yap nafileinşallah herşey gönlünüze göre olur dualarınız kabul olurda o kişiyle görüşebilirsiniz
:18::18: Çok heyecanlı inşallah olumlu olur bolll şanslar
Hayırlı haberlerini merakla bekliyoruz
Gamkene ozelden olayi anlatsaniz o da esine sorsa belki burdan bulursunuz o gunku olaya bakan polisi kesin bulunur yani
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?