çalışma bilgilerini verdiğin kişinin konu sahibinin aradığı kişi olduğundan emin misin???Cnm kirikkalede üc tane polis lojmani var hangisi nerden bilecen
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cnm kirikkalede üc tane polis lojmani var hangisi nerden bilecen
çalışma bilgilerini verdiğin kişinin konu sahibinin aradığı kişi olduğundan emin misin???
Rica ederim cnm ..
yahsiyanda degilim cnm ve karakollardakiler 6ayda yer degistiriyorlar sürekli ayni bölge de görev yapmiyorlar ...Yok ben baska sehirde yahsiyan okudum sanki
peki o kişi evli mi???Eger degigi gün dpgruysa evet cünkü benimde esim öyle calisio12-24
Eger degigi gün dpgruysa evet cünkü benimde esim öyle calisio12-24
peki o kişi evli mi???
bu bahsi geçen kişiyi tanıyor musunuz:44::44:
umarım evli degildir
Cnm evli oldugunu bilsem asla yardimci olmaya calismam allah korusun öyle bir ise aracilik etmis olmak asla istemem arkadas yüzügü yok dedigi icin bu kdr rahat konusuyoruz...
Aslnda bahsettiginiz yer kucuk biyer karokoluda oyledir esiniz bilir aslinda bekar varmi diye bide yurdun oralarda devriye gezenlerde bellidir tarife uygun kim var acaba
Kizlar bn yokken kaynatmssnzz yine:) bilmyrm evlimi deglmi ama yapcgm tek sey var kimlgimi kaybettim dye karakola gtcm gundz calstgi birgun ama devrye atmaya ckmissa o vakitt ondan korkuyrm,goremedgm icn cok huzurszumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm esime sordum yahsiyan ilce sayildigi icin oranin birimi farkliymis bizimki merkezde o taraflara gitmiyoruz dedi bahsettigimiz kisinin ismi belli olmayinca kim oldugunu bilemedi esim belki taniyordur .o kadar uzun boylu esmer kisi varki hangisi bilmiyoruz....
Kizlarrr carsmba karakola gdyrmm hepimzzz rahatlayalimmm :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?