Bana birşeyler oluyor

bu bahsi geçen kişiyi tanıyor musunuz:44::44:
umarım evli degildir

Cnm evli oldugunu bilsem asla yardimci olmaya calismam allah korusun öyle bir ise aracilik etmis olmak asla istemem arkadas yüzügü yok dedigi icin bu kdr rahat konusuyoruz...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hıım anladım canım cvp.ları hızlıca okurken gözümden kaçmış olucak
ama bazı insanlar alyans takmıyorlar ya inş. öyle bi durum degildir

Ayyy ne hos . polislerde cok yakisikli oluyor hani :))) Bence calistigi merkeze git bi cayini ic. oda hoslandiysa devemi gelir :))))))

hiç bağlantınız yokmuş
evli olma ihtimalini göz önünde bulunduruyorsunuz değil mi?
alerjisi olur,sevmez vs herkes yüzük takmaz

Aslnda bahsettiginiz yer kucuk biyer karokoluda oyledir esiniz bilir aslinda bekar varmi diye bide yurdun oralarda devriye gezenlerde bellidir tarife uygun kim var acaba

Cnm esime sordum yahsiyan ilce sayildigi icin oranin birimi farkliymis bizimki merkezde o taraflara gitmiyoruz dedi bahsettigimiz kisinin ismi belli olmayinca kim oldugunu bilemedi esim belki taniyordur .o kadar uzun boylu esmer kisi varki hangisi bilmiyoruz....

Kizlar bn yokken kaynatmssnzz yine:) bilmyrm evlimi deglmi ama yapcgm tek sey var kimlgimi kaybettim dye karakola gtcm gundz calstgi birgun ama devrye atmaya ckmissa o vakitt ondan korkuyrm,goremedgm icn cok huzurszumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yada karakolun önünde bekle. Onu gördüğün anda, bende yeni geldim kimliğimi kaybettim falan dialoga girebilirsin. Belki yardımcı olmak ister, ve senin kim olduğunu falan öğrenir

Ozaman gordugu yerde durdurup olayla ilgili uyduruk bi soru sorcak :) baska yolu yok bu isin

ALLAH askina bul su adami artik ben dahil olmak üzere herkez meraktan catlicak

Kizlarrr carsmba karakola gdyrmm hepimzzz rahatlayalimmm :)))

Kizlarrr carsmba karakola gdyrmm hepimzzz rahatlayalimmm :)))

Vallahi bende çok merak ediyorum hergün senin konunu takip ediyorummm yarın gitsen olmaz mı??? )))) sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyoruzzz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…