Merhaba Bayanlar. Derdım Kayınvalıdem. Aramızdaki mesafe 500 km kayınvalidemle. Gayet seviyeli bir ilişkimiz var. Çünkü varını yogunu butun ilgisini dikkatini parasını dıger ikı ogluna harcar. Kac yıllık evliyim hiç bir otunu çöpünu ıyılıgını kötülüğünü gormedım. İkı yıl once kp vefat etti. O zamandan bu zaman sureklı krediler ceker diger ogluna esya alır borclarını oder. En son yuklu miktar cekıp buyuk ogluna araba almıs. Hıc karısmadık kendı parası naparsa yapar dedık. Dun eşimle konusuyor lar benım maasımın cogu krediye gıdıyor gecınemıyorum yasaklar gecsın sıze gelip kalacam demez mı. Eşimin annesi tamam kabul ama benım hakkım yenildi hala yenmeye devam ediliyor bırde ustune kendıne baktırıyor..madem gecınemıyorsan kime kredi cektıysen onlarda kal ustelık evleri cok yakın aynı civarda oturuyorlar. Artık yapılanlar zoruma gıdıyor. Eşimde Sessiz hiçbırsey soylemıyor. Vıcdanımla mantıgımın arasında sıkısıyorum. Basıma gelecegı biliyorum buraya gelecek yıne onların eksiklerini gordurecek bıze. Ben calısıyorum temizlik Kurallarına hiç riayet etmiyor. Yazın gıttıgımızde 10 gun kalsak o 10 gun aynı kıyafet banyo yapmadan oturuyor. Esime kac defa soyletıyorum yıkansın dıye yok hıccc sallamıyor. cocugum kucuk, gelme de diyemem eşime annen gelmesinde diyemem Allahım yarabbım napacam bılmıyorum offf offff. Kaynanama ben bakıyorum, maasını eltim yıyormus gıbı bır sıkıntı var içimde espırısı basıma geldı resmen