Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar,kendimi bildim bileli,bu elbiselere hayran kalmisimdir,yillardir iste bunlari giyecegim nisanimda ve kinamda derim kendi kendime...Evlilik hayalleri kurdugumdan beri daha büyük bir arzuyla bu elbiseleri istemisimdir.sac modeli bile begendim.Cünkü erkek arkadasim evlilik teklifi etmisti,bende kabul etmistim,ama kendi aramizda öyle konusurduk hep,ailelerin haberi yoktu.Bende iste kendi kafamda herseyi belirlemistim.Bunlari giyecegim o mutlu günümde diye.Hergün magazaya girerim yeterki bunlari görebileyim diye:lepi: Ama sevgilim beni terk etti,onunla evlenmeyi cok isterdim nasip degilmis. Ve yakinda ablam evlenecek,ve bana diyorki o elbiseleri ben giyeyim,sen zaten ayrildin sevgilinden evlenmezsin simdi bi kac sene. Ben evleniyorum birakta ben giyeyim diyor. Vermem diyorum,istiyor,annem halalarim teyzelerim hepsi birak giysin,sende kendi nisaninda giyersin bi daha diyorlar.Ya ben ilk o elbiselei giymek istiyorum,neden ablam hevesini alsin sonrada ben onu taklit edermis gibi bi daha giyeyim.Herkes üstüme geliyor birak giysin diyorlar.Istemiyorum.Ama sanirim giyecek.Ya ben engellemek istiyorum giymesini.... Ben dayanamam elbiseleri onun üstünde görünce...
Iste bu hayal ettigim Nisan elbisesi
Buda kinamda giymek istedigim elbise,aslinda gelinlik ama pek gelinlik havasi yok bende kinada giyerim diyordum
Buda yaptirmak istedigim sac modeli,ya onu bile yapmak istiyor...
Canım sen sevgili bulup evlilik yolunda adımlar atana kadar daha çoook modeller bulursun... Bu tarz elbiseler daha kimdiden demode olmaya başladı bile... Bırak ablan giysin yaptırsın... Çoook daha güzelleri senin olsun bitanem, yttakma kafana bu kadar çok....
Ablan başka model mi bulamamış ! demekki senin için bu kadar değerli madem neden kendisi farklı şeyler bakmaz ve üstelerki lmaz: Anlıyorum seni onların içinde sen kendini görmek istiyorsun o giyerse zaten sende giymek istemeyeceksin ve hayallerin kalacak.
Eğer bu kadar istiyorsa ve elinden birşey gelmiyorsa yapacak birşey yok canım.Birde şunu söyleyeyim önceden beğendiğin şeyler hayaller evlilik aşamasında değişiyor daha da güzellerini görüyorsun yada üzerine istediğin elbiseyi giydiğinde düşündüğün gibi yakışmıyor.Çok kafana takma bence canım
aaa ablan seni kıskanıomuş demekk kii aa ne kadar ayıppp:kedi: bi abla olarak o hareketleri ona yakıştıramadım bi büyük olarak annengilde bu şekilde davranmamalıydı bence belki böyle diyorum diye kızıyorsundur ama benim düşüncem bu cnm verme sakın giymesin cnm inat değil mi ben senin yerinde olcam öle bi ablam olsaydı vermezdim inat değil mi kendi düğünüme başka kıyafetlerde bulurdum göstermezdim de onları giyerdim hem ona vermez hem kendim giymezdim... gerçi ablanla ilşkini biz bilemeyiz yanlışta yönlendirebilriz ama böyle yapardım tabi ablama bağlı aramızdaki ilişkiye bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim
ablan da çocuk gibi yani.onlar senin hayallerindeki elbiseler onun değil.ne diye sahiplenmeye çalışıyo anlamış değilim.ama gene de tutturursa giycem diye giysin.sen evlenene kadar çok daha güzel modeller bulursun.zevkini beğendim.yerimseniben
Bence ablana ver giysin sen son moda şeyler alırsın ama benim dikkatimi çeken ablana nişan ve kına kıyafetini erkek tarafının alması lazım neden seninkileri giyiyorCADIARZU
bence de hoş değil ablanın yaptığı ama ene de kırma istersen büyüklük sende kalsın canım elbiselerden birini ablana versen o giyse ilkini mesela sen de ikincisini yaptırsan eğer nişan evden başka bir yerde yapılacaksa mesela ya da ablanın düğününde giysen kınan için düşündüğünü ne de olsa ablan evleniyor senin de şıkır şıkır olman lazım hem modaları geçmeden en azından birini giymiş olursun hemencecik içinde de kalmamış olur
altı üstü bir elbise diye olaya bakarsan evet ver gitsin ama senin hayal ettiğin şeyleri istemesi çok ayıp ailen demekki senin fikirlerine pekte önem vermiyor baksana birkaç seneye evlenmezsin sen demelerinden belli
benim fikrimi sorarsan bu elbiseleri giymeyi eski erkek arkadasınla planlar yaparken hayal etmissin. yeni bir insanla yeni bir hayata baslarken farklı hayallerin olacaktır mutlaka. arkadasların dedigi gibi zaten modası da gecicek. zaten ablan bu elbiseleri simdi giyse bile sen bir daha giymek istemezsin muhtemelen. ama öte yandan ablanın da senin hayalini kurdugun elbiseleri secmesi yanlıs bir hareket olmus bence. onlarca model var senin begendiklerin mi kaldı bir tek giyecek. bence ablana acık acık söyle seni kırmak istemiyorum tabi ama bu modeller benim hayalimdi ve sen giyersen üzerinde görmek beni incitebilir de. cok zevkli birine benziyorsun sectigin modellerden anladıgı kadarı ile ablana bence daha farklı ve gene güzel modeller konusundan fikirler verebilirsin.