• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir şey söyleyin ne olur :(

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Kızlar merhaba, şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Konuyu da kimseye açamadım :KK43: buraya içimi dökmek istedim. Yeni evliyim, daha 6 ay oldu. vajinamın iç dudaklarında böyle pütürtüye benzer bir şeyler vardı. Bir muayeneye gitsek iyi olur falan diyordu. Bende geçen hafta kadın doğuma randevu alıp gittim. Doktor kontrol etti, yani HPV virüsünden kaynaklı siğile benzemiyor ama bir süre gözlem altında tutalım, eşinle de prezervatif ile birlikte olun dedi. HPV'den şüphelendi sanırım, hani eğer HPV ise vücut belli bir sürede kendiliğinden iyileşebilir dedi. Yani net bir şey söylemedi. Bende farklı bir doktora da görünmek istedim ve bugün sabah gittim. Kadın muayene eder etmez hemen bu HPV virüsü dedi. Bende emin misiniz kesin mi diye sordum, kadın da evet eminim dedi. Nasıl bulaşmış olabilir diye sordum, eşinden geçmiş olabilir dedi. Genelde cinsel yolla bulaşır başka bulaş yolu çok nadirdir dedi. Bende hastaneden çıktım başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Hemen eşimi aradım durumu anlattım, lütfen doğruyu söyle çok canım sıkıdı senin herhangi bir birlikteliğin oldu mu, başka bulaş yolu yokmuş doktor söyledi dedim. Gerçekten senin dışında başka cinsel birlikteliğim olmadı dedi. Benim çok sinirlerim bozuldu ısrar ettim ağlamaya başladım başka bulaş yolu yokmuş doktor emin, lütfen doğruyu söyle dedim. Eşim de hayır gerçekten doğruyu söylüyorum günahımı alma akşam eve gelince başka hastaneden randevu bakalım diyor. Çok canım sıkıldı kızlar :KK43: acaba başka bir şey olabilir mi? Doktor yanılmış olabilir mi? Eşime güveniyorum ama başka bulaş yolu çok nadirse nasıl bulaşmış olabilir ki? Diğer doktor emin olamadı ama bu son gittiğim doktor gayet emindi. Başına benzer bir şey gelen var mı acaba? Bu pütür pütür yapı ne olabilir acaba?

Son düzenleme:
Bu 2 doktor da Hpv diyor test niye yapmıyor bunu sordunuz mu?
Evet sordum, ilk doktor eğer hpv ise vücut kendiliğinden atar birkaç hafta gözlem altında tutalım dedi. Diğer doktor ise daha gençsin, iki senede kendiliğinden geçer teste gerek yok dedi, baya emindi hpv olduğundan. Akşam başka hastaneden randevu alacağız ama içim hiç rahat değil

Evet sordum, ilk doktor eğer hpv ise vücut kendiliğinden atar birkaç hafta gözlem altında tutalım dedi. Diğer doktor ise daha gençsin, iki senede kendiliğinden geçer teste gerek yok dedi, baya emindi hpv olduğundan. Akşam başka hastaneden randevu alacağız ama içim hiç rahat değil
Sakin olun test yapmasını isteyin en azından belli olsun

Sakin olun test yapmasını isteyin en azından belli olsun
Evet test isteyeceğim ama çok kötü hissediyorum. Eşime de güvenmek istiyorum yani şimdiye kadar hep güvendim ama nasıl olabilir ki. Eşimle konuştuğumda kendisinden gayet emindi hatta test yaptıracağını söyledi. Sizce yalan söylüyor olabilir mi

Cok sacma değil mi? Hpv nin cesitleri var hpv testi yapmadan hpv demek olur mu? Ben hamileyim 1 sene once smear yaptırdım bisey cikmadi ama doktorla konuşurken dedim ben smear yaptırdım ama hic hpv testi yaptırmadım dedim bakti muayenede siğil vs yoktu ama hpv yok diyemez demi hamileydim ama suruntu aldi sonucu bu şekilde degerlendi..moral.bozma git hpv testi yaptır neyse ona göre tedavisini uygularsnz

Cok sacma değil mi? Hpv nin cesitleri var hpv testi yapmadan hpv demek olur mu? Ben hamileyim 1 sene once smear yaptırdım bisey cikmadi ama doktorla konuşurken dedim ben smear yaptırdım ama hic hpv testi yaptırmadım dedim bakti muayenede siğil vs yoktu ama hpv yok diyemez demi hamileydim ama suruntu aldi sonucu bu şekilde degerlendi..moral.bozma git hpv testi yaptır neyse ona göre tedavisini uygularsnz
Evet bana da saçma geldi. İlk doktor o kadar emin değildi siğile benzemiyor dedi. Ama bugün gittiğim doktor çok emindi, dediğim gibi aşısı var aşısını yaparım istersen dedi. Smear testi geçen hafta gittiğim doktor yapmıştı. Sonucu hala çıkmadı ama hpv onda belli olmuyor diye biliyorum.

Evet bana da saçma geldi. İlk doktor o kadar emin değildi siğile benzemiyor dedi. Ama bugün gittiğim doktor çok emindi, dediğim gibi aşısı var aşısını yaparım istersen dedi. Smear testi geçen hafta gittiğim doktor yapmıştı. Sonucu hala çıkmadı ama hpv onda belli olmuyor diye biliyorum.
bir devlet hastanesinden randevu alın gidin hpv testi yaptıracam deyin hemen yapıyorlar zaten
bende pozitifim düşük riskli tipi oturup ben hpv yim diye ağlamadım
ayrıca eşinizin sizden önce ilişkisi olmuş olabilir bu sizi ilgilendirmiyor

bir devlet hastanesinden randevu alın gidin hpv testi yaptıracam deyin hemen yapıyorlar zaten
bende pozitifim düşük riskli tipi oturup ben hpv yim diye ağlamadım
ayrıca eşinizin sizden önce ilişkisi olmuş olabilir bu sizi ilgilendirmiyor
Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Ben hpv olabilirim diye ağlamadım. İkincisi eşimin benden önce tabiki ilişkisi olabilir saygı duyarım, ama biz 5 senedir beraberiz. Bu 5 seneden önce olmuşsa beni ilgilendirmez tabiki. Ona kimse bişey demedi

Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Ben hpv olabilirim diye ağlamadım. İkincisi eşimin benden önce tabiki ilişkisi olabilir saygı duyarım, ama biz 5 senedir beraberiz. Bu 5 seneden önce olmuşsa beni ilgilendirmez tabiki. Ona kimse bişey demed
üslubumda hiçbir sorun yok eşinizin sizden öncesi ilgilendirmiyorsa sizinleykende o kadar güveniyorsanız ne diye ağladınız

sen testini yaptır bi sonucuna göre yine burada konuşuruz.

ankaradaysan başkent hastanesi ali ayhan'a git.
yok Ankara'da değilim. Akşam eşim gelsin randevu alacağız. Bilmiyorum çok aklıma takıldı. Eşime şimdiye kadar hep güvendim ama bu konu aklımı karıştırdı işte. Çünkü doktor cinsel yolla bulaşır diyor

Kızlar merhaba, şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Konuyu da kimseye açamadım :KK43: buraya içimi dökmek istedim. Yeni evliyim, daha 6 ay oldu. Eşim ara ara vajinamın iç dudaklarında böyle pütürtüye benzer bir şeyler olduğunu söylüyordu. Bir muayeneye gitsek iyi olur falan diyordu. Bende geçen hafta kadın doğuma randevu alıp gittim. Doktor kontrol etti, yani HPV virüsünden kaynaklı siğile benzemiyor ama bir süre gözlem altında tutalım, eşinle de prezervatif ile birlikte olun dedi. HPV'den şüphelendi sanırım, hani eğer HPV ise vücut belli bir sürede kendiliğinden iyileşebilir dedi. Yani net bir şey söylemedi, tanı kısmına da akut vajinit yazmıştı. Bende farklı bir doktora da görünmek istedim ve bugün sabah gittim. Kadın muayene eder etmez hemen bu HPV virüsü dedi. Bende emin misiniz kesin mi diye sordum, kadın da evet eminim hatta eczanede hpv virüsüne karşı aşı da var gider alırsan aşını da yaparım dedi. Nasıl bulaşmış olabilir diye sordum, eşinden geçmiş olabilir dedi. Genelde cinsel yolla bulaşır başka bulaş yolu çok nadirdir dedi. Bende hastaneden çıktım başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Eşimle evlenmeden önce uzun yıllar birlikteydik ve her ikimizin de cinsel anlamda birbirimiz dışında herhangi bir birlikteliği olmadı bildiğim kadarı ile. Tabi en doğrusunu Allah bilir. Hemen eşimi aradım durumu anlattım, lütfen doğruyu söyle çok canım sıkıdı senin herhangi bir birlikteliğin oldu mu, başka bulaş yolu yokmuş doktor söyledi dedim. Gerçekten senin dışında başka cinsel birlikteliğim olmadı, bir testi falan varsa test yapalım başka doktordan randevu alalım gerekirse bana da test yapsınlar dedi. Benim çok sinirlerim bozuldu ısrar ettim ağlamaya başladım başka bulaş yolu yokmuş doktor emin, lütfen doğruyu söyle dedim. Eşim de hayır gerçekten doğruyu söylüyorum günahımı alma akşam eve gelince başka hastaneden randevu bakalım gidelim test yapsınlar her ikimize diyor. Çok canım sıkıldı kızlar :KK43: acaba başka bir şey olabilir mi? Doktor yanılmış olabilir mi? Eşime güveniyorum ama başka bulaş yolu çok nadirse nasıl bulaşmış olabilir ki? Diğer doktor emin olamadı ama bu son gittiğim doktor gayet emindi. Başına benzer bir şey gelen var mı acaba? Bu pütür pütür yapı ne olabilir acaba?
merhaba kesin HPV tanısı koyabilmesi için test yapması gerekiyor.Görüntü o olabilir ama emin olmak için test şart bence başka doktora gözükün.

merhaba kesin HPV tanısı koyabilmesi için test yapması gerekiyor.Görüntü o olabilir ama emin olmak için test şart bence başka doktora gözükün.
Merhaba. Aynen bende test yapmamasına şaşırdım. Ama daha yaşın genç dedi, 25 yaşındayım. Acaba yaş sınırı falan mı var? İllaki yapamaz mı yani bu testi

Kızlar merhaba, şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Konuyu da kimseye açamadım :KK43: buraya içimi dökmek istedim. Yeni evliyim, daha 6 ay oldu. Eşim ara ara vajinamın iç dudaklarında böyle pütürtüye benzer bir şeyler olduğunu söylüyordu. Bir muayeneye gitsek iyi olur falan diyordu. Bende geçen hafta kadın doğuma randevu alıp gittim. Doktor kontrol etti, yani HPV virüsünden kaynaklı siğile benzemiyor ama bir süre gözlem altında tutalım, eşinle de prezervatif ile birlikte olun dedi. HPV'den şüphelendi sanırım, hani eğer HPV ise vücut belli bir sürede kendiliğinden iyileşebilir dedi. Yani net bir şey söylemedi, tanı kısmına da akut vajinit yazmıştı. Bende farklı bir doktora da görünmek istedim ve bugün sabah gittim. Kadın muayene eder etmez hemen bu HPV virüsü dedi. Bende emin misiniz kesin mi diye sordum, kadın da evet eminim hatta eczanede hpv virüsüne karşı aşı da var gider alırsan aşını da yaparım dedi. Nasıl bulaşmış olabilir diye sordum, eşinden geçmiş olabilir dedi. Genelde cinsel yolla bulaşır başka bulaş yolu çok nadirdir dedi. Bende hastaneden çıktım başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Eşimle evlenmeden önce uzun yıllar birlikteydik ve her ikimizin de cinsel anlamda birbirimiz dışında herhangi bir birlikteliği olmadı bildiğim kadarı ile. Tabi en doğrusunu Allah bilir. Hemen eşimi aradım durumu anlattım, lütfen doğruyu söyle çok canım sıkıdı senin herhangi bir birlikteliğin oldu mu, başka bulaş yolu yokmuş doktor söyledi dedim. Gerçekten senin dışında başka cinsel birlikteliğim olmadı, bir testi falan varsa test yapalım başka doktordan randevu alalım gerekirse bana da test yapsınlar dedi. Benim çok sinirlerim bozuldu ısrar ettim ağlamaya başladım başka bulaş yolu yokmuş doktor emin, lütfen doğruyu söyle dedim. Eşim de hayır gerçekten doğruyu söylüyorum günahımı alma akşam eve gelince başka hastaneden randevu bakalım gidelim test yapsınlar her ikimize diyor. Çok canım sıkıldı kızlar :KK43: acaba başka bir şey olabilir mi? Doktor yanılmış olabilir mi? Eşime güveniyorum ama başka bulaş yolu çok nadirse nasıl bulaşmış olabilir ki? Diğer doktor emin olamadı ama bu son gittiğim doktor gayet emindi. Başına benzer bir şey gelen var mı acaba? Bu pütür pütür yapı ne olabilir acaba?
İki doktor da smear almayı akıl edemedi mi? Mümkün mü böyle bişey?

Merhaba. Aynen bende test yapmamasına şaşırdım. Ama daha yaşın genç dedi, 25 yaşındayım. Acaba yaş sınırı falan mı var? İllaki yapamaz mı yani bu testi
hayır hiç alakası yok yapmamak içinde bahane üretmiş ve korkutmuş.
Smear testinde bile çıkıyor.
Yaş sınırıda yok smear için.
6 ayda bir yaptırılması öneriliyor sadece 30 yaş üstü kadınlara

hayır hiç alakası yok yapmamak içinde bahane üretmiş ve korkutmuş.
Smear testinde bile çıkıyor.
Yaş sınırıda yok smear için.
6 ayda bir yaptırılması öneriliyor sadece 30 yaş üstü kadınlara
aa pardon smear testini ilk gittiğim doktor yaptı. Daha sonucu çıkmadı ama ben hpv için farklı bir test yaptıklarını biliyorum. Smearda da çıkar mı acaba hpv?

Back