Çok kalıcı bitanem sana öyle gelmiştir burnun alışıyor ya ondanah keşke azıcık daha kalıcı olsaydı aslında dısardan alıyorlar kendıme mı oyle gelıyor anlamadım şekerım:)
Hypnotic Poison'ın dolumları rezaletken addict'in dolumlarını düşünemiyorum bile benaynen aynen aslında bır cok edt olan koku bıle acıklardan daha kalıcı..dolum bır parfumun kalıcı olması ıcın bence notaları bıraz basit bır de baharat agırlıklı olmalı kı oyle kalıcı olsun..zaten dolum addict poıson bıle kalıcı ama bayık oluyor malesef
Bence sana gelmiyordur kokusu yaÇünkü benim la vie est belle'den sonra en kalıcı bulduğum parfüm chanel chance.
Mesela bende sürekli kullanınca artık kokusunu alamıyorum ama girdiğim ortamda diyorlar oh mis gibi ne sıktın diye. Bu arada en çok övgü aldığım parfümde Chanel Chance benim
Hypnotic Poison'ın dolumları rezaletken addict'in dolumlarını düşünemiyorum bile ben
evet poıson dolumları rakı gibi
aynen öyle valla, bide baştan aşağı boşaltıyolar üstlerine avmlerde çok rastlıyorum o kokuya
orjinalindeki vanilya kokusunun yumuşaklığı yok dolumunda.
Kızlar bide siz hiç Marc Jacobs Daisy ve Daisy Eau So Fresh kullandınız mı?
Kalıcılığı gözden çıkardım ben ya, ben 2-3 saatte bir fıslatıyorum zaten parfümüdaisy parfumlerını bugun not ettım..sırf şişesi için alıcam..yazlık bir parfum seti diye dusundum..daisy koklamıştım bence çok güzeldi ama kalıcılıgı konusunda yorumsuzum ))
Kalıcılığı gözden çıkardım ben ya, ben 2-3 saatte bir fıslatıyorum zaten parfümüzaten yazın çokta sorun değil.
Eau so fresh olanıda denemeni tavsiye eederim gecen gün duty freede denedim çok güzeldi. Bende bu ay ikisinden birini alacağım ama karar veremedim hangisi
Al valla bende alacağımbugun yanlıs gormedıysem sevilde set halınde vardı ve cok uygundu..
sırf o renklerı sarı sarı içimi açtı...
bı kosede bulunası şirin parfüm..
allahım bazen gıdınce dıyorum denemedıklerım arasında belkı de budur dıyecegım kokular vardır dıye ama mumkun değil..
karar verdım bir tane guerlaın,,bır tane marc jacobs almalıyım benmutlaka denıcem canım onu hatta alıcam ben ya :))
Al valla bende alacağımmutlaka parfüm koleksiyonunda bulunması gereken şişelerdenn. Hatta bitince bile atamam ben o şişeyi. Süs diye kullanırım Misspera'da daisy'nin 50 mllik seti 139.90 cok uygun geldi bana. Ama alırsam 100 mllik alırım sanırım koca bir yaz ayı benı anca idare eder çabuk bitmesin
Kesinlikle.al canım al,,zaten hepsi bunların bizi etkilemece biblo gibi yapıyor adamlar her yenı kokusu farklı guzel şişede :) şişesine değiyor valla
Beybiimmaynen öyle valla, bide baştan aşağı boşaltıyolar üstlerine avmlerde çok rastlıyorum o kokuya
orjinalindeki vanilya kokusunun yumuşaklığı yok dolumunda.
Kızlar bide siz hiç Marc Jacobs Daisy ve Daisy Eau So Fresh kullandınız mı?
O papatyalı kapaklarına hastayım almak isteme nedenim nerdeyse onlar kuzucum yaBeybiimmBen değilde kuzenim kullanıyor bunu çok güzel bir kokusu var gerçekten hele o papatyalı kapağı yokmu şişeside çok şık
Makyaj masasında çok güzel duruyo kuzenim kullanmasa bende alır kullanırdım valla onun parfümü olduğundan kullanmıyorum ama çok severim kendileriniO papatyalı kapaklarına hastayım almak isteme nedenim nerdeyse onlar kuzucum ya
Bak canım bakkızlar bu parfümlere bakacağım ve onlardan birini alacağım, my burberry,chanel chance,calvin klein euphoria,chopard wish,gucci envy me,versace brightcrystal,marc jacobs daissy :)) biraz fazla oldu ama
Bak canım baklisten çok güzel aklın karışabilir hatta hangisini alıcağına karar vermen zor olabilir güzel kokular bunlar
Calvin klein euphoriayla, chopard wishi eleyebilirsin canım bunlar ağır ve tatlı kokular sevmezsin :) chance, envy me, daisy, birde ben sana armani si derim onada bak mutlakaevet geçen kokladım bir sürü parfüm tüm gün hep koku vardı burnumda yoğun yoğun :))
tammam cnm çok sğlCalvin klein euphoriayla, chopard wishi eleyebilirsin canım bunlar ağır ve tatlı kokular sevmezsin :) chance, envy me, daisy, birde ben sana armani si derim onada bak mutlakasi yi çok beğenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?