Bana bir parfüm tavsiye lütfen

ah keşke azıcık daha kalıcı olsaydı aslında dısardan alıyorlar kendıme mı oyle gelıyor anlamadım şekerım :)
Çok kalıcı bitanem sana öyle gelmiştir burnun alışıyor ya ondan
Yoksa bende kalıcı olmadığını düşünürken çevremde hemen farkediliyodu yani..

Hypnotic Poison'ın dolumları rezaletken addict'in dolumlarını düşünemiyorum bile ben

belki de :)) amor amor daha kalıcı gıbı gelıyor nedense anlamıyorum ustumde baska bır kokuya donusuyor ne garıp cıldım var azıcık kuru oldugundan heralde

daisy parfumlerını bugun not ettım..sırf şişesi için alıcam..yazlık bir parfum seti diye dusundum..daisy koklamıştım bence çok güzeldi ama kalıcılıgı konusunda yorumsuzum ))

daisy parfumlerını bugun not ettım..sırf şişesi için alıcam..yazlık bir parfum seti diye dusundum..daisy koklamıştım bence çok güzeldi ama kalıcılıgı konusunda yorumsuzum ))
Kalıcılığı gözden çıkardım ben ya, ben 2-3 saatte bir fıslatıyorum zaten parfümü zaten yazın çokta sorun değil.
Eau so fresh olanıda denemeni tavsiye eederim gecen gün duty freede denedim çok güzeldi. Bende bu ay ikisinden birini alacağım ama karar veremedim hangisi

bugun yanlıs gormedıysem sevilde set halınde vardı ve cok uygundu..
sırf o renklerı sarı sarı içimi açtı...
bı kosede bulunası şirin parfüm..
allahım bazen gıdınce dıyorum denemedıklerım arasında belkı de budur dıyecegım kokular vardır dıye ama mumkun değil..
karar verdım bir tane guerlaın,,bır tane marc jacobs almalıyım ben mutlaka denıcem canım onu hatta alıcam ben ya :))

Al valla bende alacağım mutlaka parfüm koleksiyonunda bulunması gereken şişelerdenn. Hatta bitince bile atamam ben o şişeyi. Süs diye kullanırım Misspera'da daisy'nin 50 mllik seti 139.90 cok uygun geldi bana. Ama alırsam 100 mllik alırım sanırım koca bir yaz ayı benı anca idare eder çabuk bitmesin

al canım al,,zaten hepsi bunların bizi etkilemece biblo gibi yapıyor adamlar her yenı kokusu farklı guzel şişede :) şişesine değiyor valla

Beybiimm Ben değilde kuzenim kullanıyor bunu çok güzel bir kokusu var gerçekten hele o papatyalı kapağı yokmu şişeside çok şık

kızlar bu parfümlere bakacağım ve onlardan birini alacağım, my burberry,chanel chance,calvin klein euphoria,chopard wish,gucci envy me,versace brightcrystal,marc jacobs daissy :)) biraz fazla oldu ama

kızlar bu parfümlere bakacağım ve onlardan birini alacağım, my burberry,chanel chance,calvin klein euphoria,chopard wish,gucci envy me,versace brightcrystal,marc jacobs daissy :)) biraz fazla oldu ama
Bak canım bak listen çok güzel aklın karışabilir hatta hangisini alıcağına karar vermen zor olabilir güzel kokular bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…