evet bakıyorum tavsiyeerde hep var ama tatlı diyorlar ben pek şekerli kokuları sevmem
evet ben kullanmadım kulananların yorumunda okudum öyleymişchanel chance mı tatlıymış :S
evet ben kullanmadım kulananların yorumunda okudum öyleymiş
TEŞEKKÜRLER..o zaman bahar kokuları dıye tabir edilenlerden begenebılırsınız..
gucci envy me,,versace brıght crystal ya da marc jacobs daisy serisi olabilir
Chanel chance tatlı ya da şekerli değil ki..evet bakıyorum tavsiyeerde hep var ama tatlı diyorlar ben pek şekerli kokuları sevmem
Chanel Chance şekerli bir koku muymuş
Şekerli deyince benim aklıma Lolita Lempicka,Lancome la vie est belle falan geliyor şahsen
Kaldı ki onlarla Chance'ı karşılaştırmak mümkün değil çünkü Chance bildiğimiz çiçek,turunçgil kokusu. Tatlı derken keskin bir koku değil onu söylemeye çalışmışlardır. Durdukça yumuşar, güzelleşir.
Bende yazıcaktım valla şimdi o yorum yapanlar kesin açık parfümcüde kokusuna bakanlardır diye..ya gıdıyorlar dolum parfümcülerden kokluyorlar hatta adını bile zor biliyorlar tatlı deyıp gecıyorlar..cogu bılmıyor kı yanlıslıkla usttekı kodu verse satıcı o zannedıyor..
parfüm işi zor valla :))
acıgını orgınalını yarı orgınalını hepsinden anlamak gerekıyor
yapacak bırsey yok..
Aynen bende öyle düşünüyorum. Bu şekerli diye yorum yapanların hepsi doldurmadan koklayıp yorum yapanlar bence..ya gıdıyorlar dolum parfümcülerden kokluyorlar hatta adını bile zor biliyorlar tatlı deyıp gecıyorlar..cogu bılmıyor kı yanlıslıkla usttekı kodu verse satıcı o zannedıyor..
parfüm işi zor valla :))
acıgını orgınalını yarı orgınalını hepsinden anlamak gerekıyor
yapacak bırsey yok..
Bende yazıcaktım valla şimdi o yorum yapanlar kesin açık parfümcüde kokusuna bakanlardır diye..
Çünkü ancak Chanel chance kullanan bilir chance'ın nasıl bir koku olduğunu
Aynen bende öyle düşünüyorum. Bu şekerli diye yorum yapanların hepsi doldurmadan koklayıp yorum yapanlar bence..
parfümleri doldurmasına göre yorumlamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Bence sana gelmiyordur kokusu yaah keşke azıcık daha kalıcı olsaydı aslında dısardan alıyorlar kendıme mı oyle gelıyor anlamadım şekerım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?