- 24 Kasım 2023
- 1.119
- 251
-
- Konu Sahibi morciveert
Biriniz bilse tamam dakızlar eşimle motor alma niyetine girdik. 50lik b sınıfı ile sürülenlerden. ama evimiz bayır ve mıcırlı olduğu için eşim korkuyor düşerim, kaza yaparım diye. bu arada hiç bilmiyorum motor sürmeyi de. kullananlarınız var mı? gerçekten başarama mıyım? taksitle alıp ilerde araba alacağımız zaman satarız hem bize yatırım da olur diyede düşünüyorum. ama düşerim diye eşim tamamen vazgeçmiş durumda bu fikirden..
tek yatırım değil. işe gidip gelmek için istiyorum. evimiz bayırdaHic bilmediğiniz bir seyi neden almak istiyorsunuz ki.
Hani hayalinizdir vs tamam da, hic bilmeden/merakınız yokken yatırım amacli akla yatmiyor.
Bayir aşağı yuvarlanarak gitseniz daha mantıklı.tek yatırım değil. işe gidip gelmek için istiyorum. evimiz bayırda
eşim biliyor.Biriniz bilse tamam dabirinin motorunda deneme sürüşü yapın bence.. aldıktan sonra başa bela olabilir çünkü önce deneyin size göre mi sürebiliyor muyuz diye sonra bakarsınız duruma bisiklet vs deneyiminiz var mı peki daha önce motorda yeni öğrenen biri için aynı araba gibi illa acemilik olacak tabiki
Yatırım için arsa al, dolar al, euro al, altın alheralde ulaşım sizdr sorun araba alacak kadar da birikim yok geçici bir çözüm üretmeye çalışıyorsunuz ama denemeden almayın, birinin motorunda bir kaç deneme yapın önce
Bende geçen sene öğrendim Elektrikli motorlar hız sınırı olması dolayısıyla daha güvenli o yüzden öğrenme işini şarjlı olan bir motor alıp yapın bence yaşadığınız yerde önemli trafiğin yoğun olmadığı bir yerde yaşıyorumkızlar eşimle motor alma niyetine girdik. 50lik b sınıfı ile sürülenlerden. ama evimiz bayır ve mıcırlı olduğu için eşim korkuyor düşerim, kaza yaparım diye. bu arada hiç bilmiyorum motor sürmeyi de. kullananlarınız var mı? gerçekten başarama mıyım? taksitle alıp ilerde araba alacağımız zaman satarız hem bize yatırım da olur diyede düşünüyorum. ama düşerim diye eşim tamamen vazgeçmiş durumda bu fikirden..
mustakil evimiz kapımızda saklayacağızöğreneceksin o zaman ablacım
yazında öğrenmeye yönelik hiçbir şey görmedim
motoru nerede saklamayı düşünüyorsunuz
sokağa park edilmez o çalınır
anladımmustakil evimiz kapımızda saklayacağız
Bulundugum şehirde ortaokul bebelerinde bile var arabanın önüne öyle bir atliyorlar ki kaç kez carpmaktan son anda kurtuldum. Her gün en az 2 kez motor kazası oluyor Allah korusun.motor dünyanın en tehlikeli aracı falan herhalde. Motor kazasında ölenler çoook fazla. Çevremde de var. Çocuğum ilerde motor diye tuttursa bile almayı asla düşünmem, o kadar netim motor konusunda. Hiçkimseye de almasını tavsiye etmiyorum.