Gebeliğe Hazırlık bana bir fikir verin lütfen bayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

matmazel16

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
8
arkadaşlar biz eşimle mart ayından beri çocuk istiyoruz ama hala olmadı bu ay çok ümitliydim gene hasta oldum hastalığım normalde 7 gün sürer ilk 3 gün çok gelir sonra azalarak biter ağrısıda azalır zaten ağrısı 2 gün çok oluyor normalde. ama bu ay ilk gün ağrıdı sonra 2 günden sonra adetimde çok az geldi sonra 1 gün nerdeyse hiç gelmedi sonra gene gelmeye ve hafiften ağrımaya başladı hiç böle olmazdı çarşamba günü bitmesine rağmen hala karnım ağrıyo bazen bacaklarım sızlıo testte yaptım ama bişi çıkmadı salı gününe randevu aldım doktora gidicem inşallah kötü bişi yoktur benim gibi şeyler yaşayanlar var mı lütfen bi fikir verin bana neden böle olur şuanda bile karnımdan kasığıma doğru hafiften bi sızlama var

canım ben bekarken hastalığım 6 gün sürerdi evlendikten bir süre sonra 4 gün 3 gün derken 2 güne kadar düşmüştü doktora gittiğimde prolaktin hormonum yüksek çıktı ihmal etme bence mutlaka git kadınların genelinde prolaktin sorunu oluyor yani gebe kalamayan kısım genelinde çünki hamile kalmayı engelliyor inşallah sonuçların temiz çıkar

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bu konuyla ilgili bi bilgim yok ama bu ay benim de benzer şekilde oldu 5 gün olur adetim benim de ilk iki gün çok yoğun sonraki iki gün az beşinci günü de biter ama bu ay nedense sadece az az iki gün sürdü ama kahverengimsi geldi hep biz de cocuk istiyoruz daha bu kararı yeni aldık uzun süredir de korunmuyoruz ama gebelik de oluşmadı şimdi de çoçuk istiyoruz endişeleniyorum bi sorun mu var acaba die korkuma doktora bile gidemiyorum evleneli bir yıl oluyorum daha hiç kadın doğuma gitmedim gidemedim... sana yardımcı olmak isterdim ama ben de senden farklı değilim içini ferah tut mevsimsel bişi olabilir

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. randevumu aldım salı günü gidiyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya bi yandan da korkuyorum ama yapacak bişi yok mecbur o sandalyeye oturup muayene olucaz inşallah rabbim isteyen herkese de bana da bir evlat nasip eder canım

amin canımm inşallah korkacak hiçbirşey yok senin ve bebeğinin olması için bu şart o yüzden kendini cesaretlendir inşallah hiçbir sıkıntın çıkmaz sen giderken eşin de gitsin çünki erkek te sorun var ise onu öğrenene kadar kadına her türlü test yapılıyor bu yüzden doktorlar ilk olarak erkeğin bir uzmana gözükmesini daha doğru buluyorlar

bende yaklaşık 6 7 aydır tedavi görüyordum fakat bu ay bıraktım

canım allah gönlüne göre versin bende 2 yıllık evliyim martta bıraktık korunmayı bu ay olmadıysa diğer ay mutlaka olur dedim kendimi rahatlatmaya çalıştım ama sanırım bi doktora gitmekte yarar var en azından hamileliğe engel bi durum varsa vaktinde tedavimizi olalım ve bebeğimizi allahın izniyle kucağımıza alalım diye düşündüm hatta adet olduğu halde hamile kalanlar hamileliğini 2.ayında farkedenler varmış o yüzden hastalığım bitince test bile yaptım ama tek çizgiyi gördüm yine

inşallah canım randevuya eşimle beraber gidicez artık doktor ne test yaparsa kabul edicez yeterki sonu güzel olsun

Canım inşallah 1- 2 aya hamilesin...aynı durumu 3 defa bende yaşadım...bana göre o kadar çok hamile kalmak istiyorsun ki vucut bunun için çok çabalıyor ne yapcağını şaşırıyor..tamamen stres kaynaklı yani...4 kez hamilelik yaşadım ve 3 gebeliğimin öncesinde de bunu yaşadım..normalde 1 gün bile sekmeyen düzenli reglm azalır çoğalır günü sapıtırdı..Allah bakalım nasibini ne zamana yazdı minnoşunu sabırlı ol stres etme

benim de yakın bi arkadaşım tam bir bucuk sene bekledi rabbimin yazdığı nasip edeceği bi zaman var o da çok çeşitli dr gitti ne eşinde ne kendisinde bi sıkıntı yoktu ama olmuyordu bir sürü kürler çaylar bitkisel bişiler kullandı yok kafasına çok takıyordu acaba olmayacak mı die sonra sonra kendini telkn etmeye başlayınca umursamayınca hamile kalmış heberi yok kaynının düğününde o kadar saat ayakta kalmış her yere koşmuş ağır ağır bavulları kaldırmış düğünden sonra tatile gitmişler orda midesi bulanınca dr gitmiş öyke öğrenmiş herşeyin bi zamanı var rabbim ol derse olur içinizi ferah tutun var sa bi sıkıntı tedavizi olun derim hakkımız da hayırlısı olsun rabbim isteyen dileyen herkesin kucağını doldursun şu mübarek günde inş amiiiiin....:)

umarım bizde böyle mutlu haberler alırız acaba bu kafama takmıyorum diyen arkadaşlar nasıl yapıyor da beceriyor düşünmemeyi bana çok özel bir yetenikmiş gibi geldi bu durum şahsen beceremiyorum düşünmeden duramıyorum :))

haklısınız ben de öyleyim üstün bi beceri bu etrafımda buna benzer bir çok olay var allahtan ümit kesilmez en yakın teyzem var olmasa onun olmayacaktı rahminde duvar vardı kaç kez aldılar ama vucut gebelik olana kadar tekrar oluşturdu en sonunda suni rahim ve tüp bebek ile oldu bebeği rabbim büyük

maşallah Allah ol derse olmayacak şey yoktur keşke bizde üstüne bu kadar düşmesek belki bundan dolayı sınanıyoruz

Ay canim insallah ya burdaki herkes kadar cok istiorm bende inan adet olunca o kadar cok uzuluyorum ki sonra her sey allahtan diorum ama tabi neden olmadiginida cok merak ediyorum allah herkese bu yolda yardimci olsun sabir versin

Ya bunuda cok duyuyorum herkes takip etme birak akisina diyo ama nerde bende ole sabir adet tarihime 1 hafta kala bende acaba test yapsam mi die merak gelio tutuorum kendimi ama genede icim icimi yiyo farketmeden hamile kalmayi o kadar cok isterim ki ama elimde deil ya

kızlar ben dayanamadım salı gününün randevusunu pazartesiye aldırdım yıldırım doruk hastanesi doktor nuray kuzukıran. ona muayene olan arkadaşlar nasıl biridir anlatabilir misiniz inşallah güzel ilgilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…