Bana bir büyük olarak evlilik için akıl verin

Gerçekten 28 yaşında mısınız? İngiltere'de fanusta mı büyüdünüz?

Ingiltere‘de nerdensin bu yobazla ne isin var Allah askina yaa

Ev alacakdi alamadi ekonomi durumdan 1 mio tl si var gordum de parada degilim kira istemiyor parayi bankaya yatircakmis paranin ustune para yapcakmis akli hep dukkan acmakda anlamadim
ha 500 ha 1 milyon sizde haklısınız aramızda üçün beşin lafı olmaz

tuttu size şu kadar param var diye banka hesap nosunu attıysa zaten inanmayın şu kadar param var diye normal olan ve parası olan kimse hesabındaki parayı göstermez ayrıca kendi şehrimden örnek vereyim antepde ortalama evler 900000 den başlıyor iş sahibi biri için 500000 birşey olmamalı parası var dediğiniz bu mu yani ? gözünüzde fazla büyütüyorsunuz sizin yaşınızda biri daha aklı selim olmalı lütfen ama...

Canım alkollü değilsin dimi? Düşünüp sorgulamak bile mantıksız kaç kurtar kendini. Hem cimri hem de seni yalanlarla kandırıp resmen köy kızı yapacak. Valla erkekler çok fena yemin ederim ne kadar kurnazlar ya

Parasi var banka hesabini gördüm 500 bin tl si var da dukkanlara zaten harciyor. Parasinda degilim ben. Sadece alisdigim konfordan gece kondu ben yapamam vs. Kendi isinin patronu
Ev parası bile değil şu zamanda 500 bin tl. Ufak çaplı bir bakkalın bile hesabında vardır. İstanbul 'dan bahsediyoruz, az bi rakam. Ama yine de o parayı kazanıp gecekonduda oturulmaz. En azından mahalle arası eli yüzü düzgün bir ev bulmaları lazımdı. Sefillik seviyor demek bunlar.

Bana istanbulda yasaris dedi istanbulu seviyorum guzel yer yabancilik cekmem turistik bolge onunla hayatimi yasarim sandim

Tatil için istanbul güzel yer evet ama siz bir temelli yaşayın da görün bakalım nasılmış. Aileniz sizi düşünerek geleceğinizi düşünerek muhtemelen gitti İngiltere’ye, binbir zorluk çekti. Koca için bu hayatı bırakıp dönecek misiniz gerçekten?

yüksek ihtimal hesapta para döndürüyor eşimin bir arkadaşı vardı öyle yüksekden kredi alabilmek için habire sağdan soldan hesabına para girişi yapıp sonra geri dağıtıyordu birde iş sahibi insanlar 1 günde kazanır 1 saatde hepsini harcar adam belli ki hayatında ilk defa o kadar tutarı bir arada görmüş yazık hemen resmini çekmiş konu sahibine atıyor konu sahibi ondan da beter hemen inanıyor ah ah

500 tl ne ki ya? Sağı solu silkelesek çıkacak bir miktar. Bişey sanmış kıyamam.

Nasil 9 senelik iliski bu. Toplasan 1 ay gorusmemissinizdir. Catlamadiniz mi 9 yildir sadece tatillerde goruserek? Aranizda ask da yok sevgi de yok bence neden evleneceksiniz? Yol yakinken vazgec bu tatilde gorusmeyiverin.

Bu kişiyle evlenmek gibi bir hata yapma lütfen. Lütfen diyorum bak, lütfen.

Bence oluru yok. Çok farklısınız. Her iki taraf fedakarlık yapar bir ilişkide. Siz hep fedakar olan tarafsınız. Çok üzülürsünüz. Uzakta olduğundan pek anlamıyorsunuz. Ama aynı evde çok zor olur işiniz. Bence yol yakınken dönün.

500 tl ne ki ya? Sağı solu silkelesek çıkacak bir miktar. Bişey sanmış kıyamam.
500.000 anladım ben 500 tl kızımın sadece bozuk para kumbarasından çıkar inşallah 500 tl değildir ay

Ben sizin fake olduğunuzu düşünüyorum.

15 yaşında çocuk gibi şeyler yazıyorsunuz. Kaale alıp bir de yorum yaptım ama yok geçmedi..

Sen bence 99 lusun 14 yasinda cocuk aklinlami tanistin bu kisiyle?
30 yasindayim malesef... Biz onunla buyuduk sayilir ilk sevgilim oda o sekilde. Tanisdimiz dönemde cok yalnizdm babam vefat etmisdi arkadasim yokdu vs hala da yok. Hic cevrem yok ne kiz nede erkek ark var. 24 saat konusuyor musunuz desen hayir oda ben ararsam yazarsam... Problem onun fikirlerinin gelecek hakkinda degismesi tek basina bana sormadan avrupada dogmus buyumus biri olrk bingol de nasil yasanir sosyal aktivite yok. Ben hep onunla birseyler yaparis diye hayal ettim hic yasamadim uzun mesafeli oldugu icin. Birde ben giresunluyum oda kürt. Ben bingol fln sevmiyorum evi yeni yaptirdi evde sorun yok mekan problem ve kendi karar veriyor. Hic demiyor mu bu kiz orda max tatil icin 1-2 hafta kalir. Hem ben gencim hic yasamadigim seyleei yasamak istiyorum cok bencil

Beni hep sucluyor vicdan azabi cekiyorum nedensiz ikimizin cok ayri oldunu bende anladim o kafasina gore kendi bildini yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…