Bana bir büyük olarak evlilik için akıl verin

Şurada evlenin yazan olursa o kişiyle adamı evlendirin ama siz sakın sakın evlenmeyin. Ağız dolusu sakın diyorum lütfen kendinize bunu yapmayın yaşınız genç böyle bir hanzoyu haketmiyorsunuz giden yıllarınız için üzülmeyin kurtardığınız geleceğiniz içinde sadaka verin ayrıldıktan sonra.

Ev alacakdi alamadi ekonomi durumdan 1 mio tl si var gordum de parada degilim kira istemiyor parayi bankaya yatircakmis paranin ustune para yapcakmis akli hep dukkan acmakda anlamadim
Heeeee sende yedin aferin,izin verirsen böyle çok kandirilirsın.O bankadaki hesapla zaten anca Bingöl'de "dağ" evi alır İ senden gekecek parayla ev alıp üstüne konacakti.9 senede aymamişsınız bundan sonra zor .Eminim bizi dinlemeyip iki arayıp özür dilese affedip annenizi bırakıp koşa koşa bu kiroyla evleneceksiniz tabi koca lazım .....

Parasi var banka hesabini gördüm 500 bin tl si var da dukkanlara zaten harciyor. Parasinda degilim ben. Sadece alisdigim konfordan gece kondu ben yapamam vs. Kendi isinin patronu

Cok zoruma gitti oyle demesi ve bana sey dedi ben is yerinde buyuk kucuk beni dinliyor tek sen beni dinlemiyorsun bende ona ben senin calisanin degilim dedim. Ve hep beni sucluyor
Iste bizde onu diyoruz parasi varsa neden gecekonduda otursunlar😐 ayrica gecici olarak banka hesabini sisirebilirsin.. sana neden hesabindaki parayi gosterdiki, cok ezikce😐🙄

9 senedir iliskim var, uzun mesafeli bir iliski tatilden tatile gorusuyorus. Evlenince istanbula yerlesirmisin dedi bana bende evt dedim. Ben ingilterede yasiyorum o yanima gelmek istemedi istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi. Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris. Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye. Ben ona bunu kabul etmedimi soyledim sonra diyorki kiraya ciksak 3-6 ay bosuna kira oduycem ben köyde bingolde kalcam dedim ben istemiyorum. Hem ben onun külturunden biride degilim ingilterrede dogdum buyudum hayat yasantim lüx icinde diyebilirim. Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris. Ev harabe ... Ben hic bir zaman onu asaglamadim kinamadim ama yasadim yer konfor icinde ev cok kotu. Ve okdr erkek var.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.
9 sene mi?
Durumu iyi ama Istanbul‘da kirada yasayacak kadar bile kendine güvenmiyorsa durumu iyi degil ne alaka Bingöl.
Ayril hic denk degilsiniz

Parasi var banka hesabini gördüm 500 bin tl si var da dukkanlara zaten harciyor. Parasinda degilim ben. Sadece alisdigim konfordan gece kondu ben yapamam vs. Kendi isinin patronu

Cok zoruma gitti oyle demesi ve bana sey dedi ben is yerinde buyuk kucuk beni dinliyor tek sen beni dinlemiyorsun bende ona ben senin calisanin degilim dedim. Ve hep beni sucluyor

Bak güzelim adam bildigin dag ayisi. Yeri gelir esim beni dinler, yeri gelir ben onu dinlerim (esim benden cok daha sakin yapili bir insan mesela). Kimse bir evliligin icinde kusursuz hatasiz olmadigi gibi hep hakli da olamaz. Sen bütün hayatini böyle bir insan icin feda etsen cok cok büyük bir hataya düsersin. Bizim böyle Türkiye ye giden akrabagimiz cocuklari oldugu icin ayrilmaya da cesaret edemiyor. Ortada sevgi de yok sizde aslinda aliskanlik var sadece

Senin diger konuna da yorum yapmisim. Kac kac kac.

Nerede 24 bin poundu var yani. Peki siz durumunuzun iyi olduğuna emin misiniz de 500 bin TL ye kaniyorsunuz.

Eğitimsiz bir adama, esnaf dükkanı var ve bankada sizin paranız kıyasla 24 bin poundu var diye mi güveniyorsunuz gerçekten?

Yazık ya, hıc mi bir şey öğrenmediniz oralarda ya da ailenizden. Şimdiden böyle şeyler söyleyip kendinizi mutsuz hissettiğiniz bir insanla aniden başınıza şimşek mi çakacak da mutlu olmaya başlayacaksınız??

Evlenin siz bence. Daha konuyu değerlendirme kriterlerinizden belli nasıl bir düşünce seklinizin olduğu. Biz ne desek boş.

Size hayırlı boşanmalar dilerim simdiden ve 1,2 çocuk ile beraber. Sonra yazarsınız buraya evlendikten sonra çok degisti hic böyle değildi diye. Hic öyle olmuyor gerçekten :))

9 senedir iliskim var, uzun mesafeli bir iliski tatilden tatile gorusuyorus. Evlenince istanbula yerlesirmisin dedi bana bende evt dedim. Ben ingilterede yasiyorum o yanima gelmek istemedi istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi. Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris. Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye. Ben ona bunu kabul etmedimi soyledim sonra diyorki kiraya ciksak 3-6 ay bosuna kira oduycem ben köyde bingolde kalcam dedim ben istemiyorum. Hem ben onun külturunden biride degilim ingilterrede dogdum buyudum hayat yasantim lüx icinde diyebilirim. Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris. Ev harabe ... Ben hic bir zaman onu asaglamadim kinamadim ama yasadim yer konfor icinde ev cok kotu. Ve okdr erkek var.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.
Aklım karıştı demissiniz. Bir şey söylersem banlanirim.
Engelleyin adamı. Karışabilen aklınızı kullanıp her yerden engelleyin ve bitirin bu ilişkiyi.

Adam sizden para beklemiş olmayınca başka yalan söylemiş. Dükkanı olan adam gecekondu da oturmaz, dükkanı ve işi olan adam bırakıp inek bakmaya köye baba evine diğer kardeşlerle yaşayalım demez. Ah tatlım. Derin nefes al ve sil her yerden daha sevgi ne bilmiyorsun, daha sevilmemişsin. Üstüne üstlük iğrenç bir adam ayı ve ailesi de iğrenç

Seni kandırmka için saçma sapan yalanlar dolanlar

Adam sizden para beklemiş olmayınca başka yalan söylemiş. Dükkanı olan adam gecekondu da oturmaz, dükkanı ve işi olan adam bırakıp inek bakmaya köye baba evine diğer kardeşlerle yaşayalım demez. Ah tatlım. Derin nefes al ve sil her yerden daha sevgi ne bilmiyorsun, daha sevilmemişsin. Üstüne üstlük iğrenç bir adam ayı ve ailesi de iğrenç

Seni kandırmka için saçma sapan yalanlar dolanlar
Yani şöyle söylim o ilk erkek arkadasim bende onun ilk sevgilisi basta oyle anlasmamistk sonrada degisti köyden nefret ederdi istanbulda zina var vs de demeye basladi ne zaman geliyorsun bana diyor bu ay geldin geldin önüme bakcam diyor ve konusmuyorus. Neden yazmiyorsn aramiyorsn merak etmiyorsn dedim beni ilgilendirmez merak etmiyorum dedi. Ben cok kirildim bana ist da yasaris hep dedi beni alir gezdirir yemege cikaris bisyler yaparis diye hayal kurdum hep. Mesela gelinlik bakiyorduk netden bitane attm ona dediki önü acik olmas hadi dedim tamam ama birde bunu soyledi : gogsun gozukmesin etrafim ne der ne bicim kadinla evleniyor der. Buda cok kiriciydi hadi kiskaniyor kapali olsn diyebilir ama oyle dedi...

Muhakeme yeteneğiniz yok. Senelerdir İngileterede yaşayıp kendinize zerrece bir şey katmamanıza da bravo.

Adam sizi bi güzel kandırıyor. Gerçekten iyi kazansa gecekondu da mı oturur? Gerçekten iyi kazansa kira vermemekten korkup bingölün dağ evine mi gidelim der? Senede bir gördüğünde çekmiş cilayı kendine param var diye yutturmuş.

Bunların hepsini ama hepsini geçtim bu adam ailenden banane demiş küfretmiş 100 milyonu olsa bilse s.ktiri çekmeniz gerekir sizin hala sadece biraz aklınız mı karıştı yani? Hala bu adam için hasta annenizi, İngilterede yaşama imkanlarını bırakmayı nasıl göze alırsınız?

Diğer konunuzu da okudum bi halt olmaz bu davardan.

Siz bu adamdan ayrılın sonra da bi terapi alıp kendi değerinizi farkına varın.

İngiltere için ölüp geberiyor, ama sana derse evlenelim oraya geleyim, senin aklına kurt düşer yurtdışı için mi benimle diye. Seni sıkıştırıyor, bak ben meraklı değilim ama burda şartlar böyle, sen bilirsin demeye getiriyor. Ondan evvel sen ısrar et, zorla ki, yarın en ufak bir sıkıntıda "Ben gelmek istemedim, sen zorladın." diyebilsin.

Yani şöyle söylim o ilk erkek arkadasim bende onun ilk sevgilisi basta oyle anlasmamistk sonrada degisti köyden nefret ederdi istanbulda zina var vs de demeye basladi ne zaman geliyorsun bana diyor bu ay geldin geldin önüme bakcam diyor ve konusmuyorus. Neden yazmiyorsn aramiyorsn merak etmiyorsn dedim beni ilgilendirmez merak etmiyorum dedi. Ben cok kirildim bana ist da yasaris hep dedi beni alir gezdirir yemege cikaris bisyler yaparis diye hayal kurdum hep. Mesela gelinlik bakiyorduk netden bitane attm ona dediki önü acik olmas hadi dedim tamam ama birde bunu soyledi : gogsun gozukmesin etrafim ne der ne bicim kadinla evleniyor der. Buda cok kiriciydi hadi kiskaniyor kapali olsn diyebilir ama oyle dedi...
Yahu bas tekmeyi şu dağ ayısına. İnsan değil bu. İlk sevgilinse sevgilin ne olmuş yani. Ben ilk sevgilimle evli değilim. Hiçbir şey olmuyor bak gerçekten.

.

Sen gerçekten 30 yaşında mısın?

X