Bana bir akıl verin...

Babanız için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Onun yokluğunu hiçbir şeyin dolduramayacağı çok açık. Siz sahiplenilmek, sevilmek istediniz şüphesiz ama yanlış bir omuza yaslamışsınız başınızı. Size saygı duymayan sevmeyen bir insan için ruhunuzu daha fazla yıpratmayın. İnanın bana, siz tazelemezseniz bu acı geçecek. Güçlü olmaya çalışın, içinize kapanmayın.

En ıyısı onla tekrar aÇık aÇık konuŞ..ona sÖyle ıÇınden geÇenlerı benı sevgılım ÜzÜnce bunu ona sÖylÜyorum ve ÖzÜr dılıyor anlıyor hatasını sen kÖtÜ lafların ıÇın ÖzÜr dıle Önce daha sonra sende ona sÖyle senı kıran yaptıĞı bÜtÜn kÖtÜlÜklerı sÖyle konuŞ uzatmadan ve senın ÖzÜr dılemen gerekırken ben ÖzÜr dılıyorum falan gıbı Şeyler sÖyle yıne olmazsa salla gıtsın ıŞı yap :) BELKı BıGÜN GERı DÖNER O GÜN GELDıĞıNDE DE KÖTÜ LAFLAR SÖYLEME,PıŞMANLIĞINI YÜZÜNE VUR HANı SEN ŞÖYLE YAPIYODUN FıLAN DE UZATMADAN

öncelikle hakkında hayırlısı olsun bu kadar yıl niye uzattın demiycem çünki bende aynını yaptım bu kadar uzun olmasada süre ama şunu biliyorum ayrı şehirlerde olmak bile problem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…