Bana bi akıl verin :(

Kankaaaammm kız kimseyi düşünme salla ..ablanları duymazdan gel.. önemli olan bizim minnosumuz yıllardır bu günü bekledik şükür allaha.. annene artık bişey söyleme konuyu kapat kalsın yanında..
Canını da böyle şeyler için sıkma.. öptüm canım...

Hamileyim demeniz yeterli değil mi? Tup bebekle hamile kaldım demeniz gerekmiyor ki. Bu düşünce garip geldi biraz.

Hamileyim demek başka bişey tüp bebek annesi olmak başka bişey bunu bitek yaşayan anlar.. yılların özlemi sıkıntısı endişesi.. kız riske atmak istemiyor o yüzden de annesini çağırmış bakması için ona..

ben olsam kendimi hiç iyi hissetmiyorum deyip annemi gondermezdim sonuçta onlar kadını kullanmak için çağırıyor sizin ihtiyacınız var Afedersiniz ama çok sinirlendim umursamayin si menfaatcileri

Seni iyi anlıyorum Allah yavrunu sağlıcakla kavuştursun sana. Tüp bebek olduğunu kimseye söylememeni tavsiye ederin şahsen ben öyle yapıcam. Kimse senin için üzülmez anca dedikodu malzemesi geçer ellerine. Ne yaşağını bir tek sen bilirsin bu nimet için şükret ve sıkıntı yapma hiçkimse senden ve bebeğinden kıymetli değil

Orasını anladım. Ablalarina tüp bebek olduğu için söylemek istemiyormuş. Çünkü ablaları laflarını bilmeyen insanlarmış. Ben de dedim ki hamile olduğunu söylese yeter nereden bilecekler tüp bebek olduginu.

Canimmm sizleri dikkate aldım bende hiç bisey yokmuş gibi davrandım.Huzurumuz düzeldi biraz.Onemsememek en güzeli aslında.Ama insan bazen doluyor bende seni öpüyorum canım dikkat et kendine.bir an evvel bana olumlu haberlerini getirirsin insallah yoldaşımm

Söyle izah edeyim ben tedavi olduğum donemlerde sürekli beni arayıp tüp bebek yaptır diye sıkıştırdılar iyice köseye sıkışmıştım. oysaki benim 3. Tüp bebek denememdi zaten.Soyleyemedim onlar zannediyor ki tüp bebekle çocuk direk cepte öyle bir dünya yok.bende giderim insallah bugün yarın erteler şekilde davrandım kaçamak cevaplar verdim şimdi o konuşmaların üzerine hamileyim dersem acaba normal olmadığını sezerler mi diye endişe ettim.cunku gerçekten yaşamayana kolay gelir hatta ellerine malzeme olurum.

Allah seninde yardımcın olsun canim yer gök dua üzerine insallah hayırlı haberler alırsın.Bugunlere gelebilmek için çok bekledim çok sabrettim bir sürü tedaviden gectim 8 kere negatif sonuç aldim artık ciddi ciddi evlat edinmeyi düşünüyordum ki rabbim sesimizi duydu .aşılamalar...tüp bebek denemeleri...hiç biri tutmadığı günler oldu....
Esimle tek basımıza ağladık ama toparlanmasını bildik.Derdinle dertlenip Sevincinle şenlenecek insanlar olamadılar...

Amin canım amin..
Eşinden başkası yalan kimse senin derdini kendi derdi bilmez. Ben o yüzden kimseyle paylaşmıyorum ki millete de malzeme çıkmasın sinirlerim bozulmasın diye kimseyle uğraşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…