- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 37
Merhaba biraz uzun olcak ama okuyup en azından okuduğunuz kadarina cevap yazarsanız sevinirim. Biz eşimle evlenmeden önce parası olmadığı için kredi çektik babası ortak öderiz dedi ama hem krediyi hemde yediği paraları biz ödedik ben bir süre konuşmadım ama baktım eşimle huzurumuz yok konuşmaya başladım affettim onları hatta krediyi bile ben çekip ödedim o yediği paraları sonra eşim hastalandı tedavi sonrasında spermleri çok düştü ve acilen tüp bebeğe başladık. O zamana kadar hersey yolundaydı. Bir sürü şey oldu ama eşim rahatsız diye ben sustum. Elhamdülillah 2 embriyo kondu ikiside tuttu çok riskli bir hamilelik gecirdim şükür ki doğdular. Yalnız doğum sabahı çok farklı bir eşim vardı artık. Elimi tutmayan yüzüme bakmayan kanamalı bir sezeryan gecirdim ölümlerden döndüm ama eşim bir sefer nasılsın demedi çiçek falan hicbirsey almadı 4 gunhastanede yattım o sürede gelip sürekli yatağıma çarptı annesi ben ayağa kalkacakken elimden bile tutmadı yardım etmedi benim annem babam ayrı teyzem geldi yanıma 2 bebek Bi ben tek başına bakamadı tabi hastanede bir sürü rezillik çektik neyse taburcu olduk eve geldik 1 dk uzanıp yatmadım. Çünkü eşim çok uykusuzum dedi yattı teyzem tek başına bakmayacağı ve kv kişisi de gelmediği için birlikte baktık sonra hersey çok güzel giderken onlar gelmemeye başladılar ama zerre umurumda değil. Bebekler daha 1 aylık yeni oldular bigun bej uyuyakalmışım kanepede teyzem ve eşimin sesine uyandım birbirine bagriyolar teyzem artık dayanamayıp eşimin duyarsizligina o ona ona bagrisma hatta şiddet bile vardı sonra ben girdim araya ondan sonra da eşim teyzemi evden kovdu valizi falan fırlattı tabi ben göndermedim 41 günlük olduklarında artık dayanamıyorum dedi ve gidecekti ama yollardan dolayı kaldı. Sonra rahim tam toparlamamis ameliyat olabilirsin dedi doktorum o netleşene kadar kaldı ama o arayi bir görseniz kavga kıyamet tabi benim sütüm kesildi. O kavganın olduğu gece babasını çağırdım öbür gün geldi ve tamamen beni suçladı ben anne diye kc kisisini aramiyormusum ben çocuklarımı kv den sakınıyormusum ve daha birsuru şey bunlar evlere iş verilir ya onu yapıyorlardı onu da bıraktı niyesi ben evde şeyimi gere gere yatarken zil yapamazmis birsuru annesinin lafını söylemiş babası teyzeme teyzem bunları bize söyledi eşim gitmiş hayır oğlum öyle bisey demedim demiş öyle çirkef öyle yalancı. Bana dediler ki sen yeterki yemek işte gönderir hemen istedim teyzeni de al s.kt.r olun gidin oğlumun evinden dedi ve kovdu bunu eşime dedim anne böyle konusmamalisin demiş yani hic Bi tarafına takan yok beni. Bigun bunların akrabası ile konuştum bütün sülalesinden benim dedikodumu yapmışlar Hadi onu gectim mal eşime avrat ağızlı diyorlarmış ve buna bile inandiramadim. Ya resmen büyü yapılmış gibi. Kendi yuvasını unutmuş anne babasının lafından ayrılmıyor. Teyzem gitti artık risk ortadan kalkınca bu sefer kendi izin aldı ve birlikte baktık ama sürekli kavga kıyamet ve ortada şiddet de var. Babamı aradım gelmedi bide dayım var zaten o da gelmedi kalakaldım orda teyzem gel burda bebeklere bakarız deyince geldim ama burda da ananem bebekleri kıskandı çok büyük huzursuzluk cikariyo eşim sürekli msj ile taciz halinde bir gram huzur yaşanmıyor ve annesinin bir taraflarından ayrılmıyor ramazani orda geçirdi bayramda orda. İkize tek başıma bakmayı beceremediğim için geldim buraya burda ayrı bir rezil oldum bu yaşıma kadar kafamı sokacak bir yuvam olmadı bu yaştan sonrada bulamıyorum öyle bir girdaptayim ki çıkamıyorum ne olur akıl verin bana. Bu zamana kadar beni hiç görmeyen beni terkeden annemi bile aramayı düşündüm çok büyük çıkmaza girdim ne olur yardım edin bana lütfen akıl verin