bana bi akıl lütfen yada ankarada bir kbb dr

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
kızlar ben ankarada bi araştırma hast.çalışıyorum...kızım 5.5 yaşında 2 yaşından beride kulak kiri akıntısı var hiç geçmiyor ama hast.bütün drlara gösterdim neler kullandık ...1 ay öncede gece şiddetli kulak ağrısıyla uyandı gribal enfeksiyon sebebiyle dendi..antibiyotikler damlalar vs.bu aralar hasta burun akıntısı yok ama çok halsiz baş dönmesi kulak ağrısı karın ağrısı falan..hast.çok iyi olan bi çocuk dr.gösterdim boğaz iltahabı var ve diğer şikayetleri bundan dolayı dedi kbb.dr götürdüm op.dr iyi biri otit olmuş dedi ve yine antibiyotik yazdı (bu arada bi önceki antibiyotiği daha 1 hafta önce bitirdik)) biraz önce annemi aradım kızım iyiymiş ama duymakta zorlanmış annemde kızdı bu çocuğu düzgün bi dr.götür ilerde bişey olur falan dedi bende ona burda doçentinden asistanına kadar herkeze gösterdiğimizi ve hepsinin nasıl kötü olabileceğini söyledim.....şimdi sorum şu: annemin dediğinden sonra kafam karıştı sizce ne yapmalıyım kızımı özel bi dr.götürüp muayene ettireyimmi???

Orada gösterdiğin doktora duyma problemi var sanırım diye danışsan belki tekrar görmek isteyebilir.
çok geçmiş olsun.

Canım çok geçmiş olsun.
Benim kızımda da burun tıkanıklığı oluyordu. Bir doktor geniz eti demişti. İlaç verdi 3 ay kullanın gelin dedi.
Ben de 4 yaşındaki çocuk için 3 ayı fazla buldum ve başka doktora götüreyim dedim. Ankara Özel Çankaya Hastanesinde Sait Yücel'i tavsiye ettiler. Denemekten bir şey kaybetmem diyerek gittim. Memnun kaldım. Bir götür istersen.

Otit de işitme kaybı görülebiliyormuş normalde olabilir.

bir de kulak kiri akıntısı diye bir şey olmaz. Orta kulak iltihabı falandır. 2 yaşından beri sürekli kulak akıntısı mı oluyor?

kulak kırı akınıtısı nekı...benım kızımdada kulak kırı var..zaptedemedıgımızden baktıramıyoruz......akıntı ayrı bırsey sanırım ıltıhaptan bahsedıyorsunuz..çok gecmıs olsun

götürün tabiki çocuğunuzu iyi bir ünide hocaya bakılsın ya duyma şikayeti olursa ...

için rahat etsin istersen Umut Akyol'u tavsiye edebilirm, çok iyi bi doktor (bence)
hacettepe hastanesinde
aynı zamanda özel muayenehanesi de var
ama ücretler biraz yüksek tabi ama imkanın varsa özeline götür daha çok ilgileniyor

bu durum genelde alerji kaynaklı olur..ben de bebekliğimden beri bu durumdayım,5 yaşındaki oğlum da..
burun en öenmlisi bu durumda..burun tıkandığında,ya kulağa yerleşiyor,ya da ciğere iniyor.
geniz akıntısını ,burun tıkanıklığını önlemek lazım.yani otit bunlar sonucunda ortaya çıkıyor,sonucu kesinlikle antibiyotik oluyor mecburen..oluşmadan önlemek gerekli.
bu arada 37 yaşındayım,hala önlem almazsam orta kulak iltihabı oluyorum..
bu sebeple oğluma da aynı şekilde yaklaşıyorum,,mevsim geçişlerinde özellikle ve alerjik durumlar olabielceği dönemlerde,(kalorifer yanıyor,evler çok kuru mesela) burun spreyi başlıyorum..

bu arada otit sonrası duyma kaybı çok normal.
ayrıca ant. almasına karşın kulaktan iltihap akıntısı varsa mutlaka tekrar doktora götürün çünkü ant. iltihabı içerde kurutmalı dışarı akmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…