daha önce konu açmıştım doktorumuz bebeğimin kafasında koroid pleksus kisti olduğunu söylemişti ve üçlü test yaptırmıştık değerler normal isterseniz amniyosentez yaptırın siz bilirsiniz ama bu kist korkulucak birşey değil çoğu kişide görülüyor ve kendiliğinden kayboluyor demişti.bizde eşimle karar verdik ve yaptırmadık ve yaygın olması ve kendiliğnden kaybolması ve doktorun korkulucak birşey yok demesi bizi biraz rahatlattı ama hep endişelerim vardı.bugün kontrole gittik ve sordu bizde yaptırmak istemedik dedik doktor biraz bozuldu.sonra eşim sordu kist kaboldu mu diye doktor tersledi eşimi siz kiste takmışınız ben zaten kendiliğinden kaybolur demiştim dedi bizim eşimle moralimiz bozuldu yani tabi ki sorucaz yani korkmamız çok normal.sonra bize bu kist kayboldu diye bir problem varsa zekada oda kaybolucak anlamına gelmiyor bu kist tek başına bir problem olduğunu gösterebilir ama birşeyde olmayabilir bunu kimse bilemez dedi.ben bir problem olsa başka bulguda olmazmıydı dedim olmayadabilir dedi.daha önce bize önemli dedğil çok yaygın diye bizi rahatlatan doktor bugün içimizi kararttı.sonuçta çok endişeliyim ve moralim bozuk sürekli düşünüyorum.ben araştırdım ve kaybolması iyiymiş ve başka bulguda olurmuş.böyle sorun yaşayan varsa yada etrafında duyan varsa lütfen beni aydınlatabilir mi çok aklım karışık ben örnek verilmesini istiyorum bilgilenmek istiyorum yoksa hep endişeli olucamm...