Bana aşkla bakan sevgilimi geri istiyorum :(

Çok zorsun.Adamı kendinden soğutmuşsun besbelli ki onunda içinden birşeyler yapmak gelmiyor haliyle.İnadı bırak,çenenide azcık tut

Çok teşekkür ederim. Tartışmalardan bunaldı ve bu yüzden münakaşaya girmiyor oralı olmuyor. İnşallah işe yarar yoksa bende sağlığımdan olacağım bu gidişle.

Bu kadar endişe etme lütfen. Çözülecektir umuyorum ki ...

Çok haklısın zaten kendiside söyluyo bu şekilde nasıl olcak diye

Evlilik çok başka bir şey çünkü, şimdi tartışsanız da evlerinize gidiyorsunuz, o kızgınlık geçiyor falan sorun çözülmüş gibi görünüyor ama evlenince aynı evdesin, en ufak tartışma yüz yüze ve yan yana olduğun için kocaman bir olaya dönüşebilir. İşte o zaman işler çığrından çıkabilir. Yorgun argın eve hiç kimse karşısında trip atan, küsen, kıskançlık yüzünden ağzına geleni söyleyen birini istemez.Hele ki bir de bu kıskançlıklar sahiden eften püften gerçeklikten uzak ise, suçlayıcı ise hiççç. Sende istemezsin, o da istemez.

Canım tavırlarınla onu hayal kırıklığına uğratmış olabilirsin.İyi arkadaş olmak başka iyi eş olmak başka.Bence kıskançlığına,triplerine biraz engel ol zamana bırak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten seven aşık olan adam 3 hafta görmeden duramaz diye düşünüyorum, bir şekilde ayarlar sonuçta aynı şehirdesiniz görüşmek bu kadar zor olmamalı. Uzaktan olay böyle görünüyor ama sonuçta yaşayan bilen sensin. Belki gerçekten kıskançlıklar yüzünden bu şekilde davranıyordur. Bence de çok fazla üstüne gitmeden ondan bekle birşeyleri. Eğer olmazsa da dünyanın sonu değil, sağlığımı kaybedicem falan demişsin bu kadar abartma bence. Gerçek aşksa herşey düzelecektir, değilse de evlenmeden bunu yaşaman daha iyi olmuş.

Tamam da görüşmek isteyen için illa Ağva gibi yerler olması gerekmiyor ki canım
Başka yerlere bakabilirdi sonuçta maksat yan yana olmak değil mi vakit geçirmek için değil mi
Peki napalım de kapat. illada görüşelim olsun görüşelim deme
Ama 3 hafta çok fazla bence bence sevgilin senden sıkılmış sanırım boşver bak sallama nasıl peşinde dolanıyor.
Ama bitecek olan sevgi aşk zaten bitiyor yani karşı taraf bitirmeyi düşünüyorsa
Yani sen çabalasan da ağzınla kuş tutsan da değişmiyor
Demem o ki böyle yaparsan zaten uzaklaşıyor çocuk son olarak aramamayı dene uzak durmayı dene

Bende öyle düşünüyorum. hafta içi 1 saat bile vakit ayırması bu kadar zor olmamalı.

3 hafta evet çok fazla. Hep ben diyorum hafta sonu oluyo, beyfendi uyuyo ben kaldırıyorum öğleden sonra hadi çıkalım dıyorum tamam hazırlanıyorum dıyo. Kendisi kalkıpta hadi gidiyoruz demiyo.

Sorun bu mu? 205 can gitti CAN!
Bu kadar duygusuz olmamalı insanlar

Duygusuzlukla ne ilgisi var ben bu konuyu açtım diye duygusuz mu oldum?? Evet 205 kaybımız var ama bu yorumunu bu şekilde dile getirmen çok anlamsız. Herkes duyarlı herkes üzülüyor bu şekilde yargılaman çok üzücü.

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Dün sevgilimin evine gittim annesi falan oturduk sohbet ettik. Arkadaşına gittik. Beni eve bırakırkende yolda konustuk, başlarda kavga ettik. Arkadaşını uyarmamla ilgili konuştuk. Ama benim yaşadığım seylerden dolayı ve yakınım dediğim insanlardan yediğim darbelerden dolayı bu şekildeydi. Dayanamadım eve gidince uzun bir mesaj attım herseyi anlattım. Anlayısla karsıladı ve hep yanındayım dedi. Düzeldik. Kendimede engel olmaya calıscam. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…