• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana aşkınızı anlatın:D:D

shadow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
Yer
Sivas
.................................

Son düzenleme:
Değerlimmmm Allah iyikiçıkarmış seni karşıma iyiki varsın ve iyiki benimsin..:) şuan böyle yazmak geldi içimden

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ekle canım bugün bayağ duygusal günümdeyim :D aşkımı özledim satırlara dökülüyo:) aklıma geldikce yazarım bugece:)

her ay yazıyorum demişsin canm merak ettm nasıl bişey düşünüyosun niye aylık yazıyosun kii

canım şöyle bi tavsiyede bulunabilirim.aranızdaki sevgi size özel bu yüzden yazıcakların da sana özel olmalı.içinden ne geliyosa yaz derim.hiç unutamadığnız bi anıdan yola çıkabilrsin,belki 'bizim şarkımız' dediğiniz bi şarkınız vardır ya da birbirinize söylediğiniz yalnızca size has kelimeler...sadece onu ne kadar sevdiğini düşün ve yaz.kolay gelsin

her ay yazıyorum demişsin canm merak ettm nasıl bişey düşünüyosun niye aylık yazıyosun kii
şöyle anlatıyım en iisi:28:hani şu her gün için bir tane not güzel söz vs yazp bir kutuya falan koyuyorlar ya onun daha dar kapsamlısnı yapicam yani:1:yani 365 kağit yerine 12 tane olacak.
canım şöyle bi tavsiyede bulunabilirim.aranızdaki sevgi size özel bu yüzden yazıcakların da sana özel olmalı.içinden ne geliyosa yaz derim.hiç unutamadığnız bi anıdan yola çıkabilrsin,belki 'bizim şarkımız' dediğiniz bi şarkınız vardır ya da birbirinize söylediğiniz yalnızca size has kelimeler...sadece onu ne kadar sevdiğini düşün ve yaz.kolay gelsin

haklısn canım ama braz fikir almak istedm sen de saol önerilern için:66:

gün geçtikçe sana dahada aşık oluyorum hayatımmm..beni hiç bırakma .. içimden bunu demek geldi :1:

Back