• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ask hakkinda önerebileceginiz güzel kitaplar varmi?

mavis87

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
3.640
2
356
Bir ay sonra Türkiyeye gelecegim ve gidince kendime birkac tane kitap almak istiyorum. askla ilgili hangi kitaplari almami önerirsiniz?

biraz eski bir kitap ama bilmiyorum okudunmu basucumda müzik ..Kürsat Basar'ın ..ben bunu onerebılırım..aklıma gelıncede yazarım

nermin bezmen in sır isimli kitabı ve bu kitabın devamı aura nın incileri çok farklı bi kitap. yani iki insanın birbirine askını anlatmıyo kitapta okursan ne demek istediğimi anlarsın. hoşçakalll.

Ben okumadım ama canan tan ın piraye ve yüreğim seni çok sevdi kitaplarına herkes bayılıyormş.

a.s. merhaba arkadasım, sana Canan Tan ın Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabını tavsiye edeyim akıcı ve cok guzel bır aşk kıtabı Nazım Hikmet Ran ın aşk şiirleriyle süslenmiş çok güzel destansı bir aşkı anlatıyor

Bir ay sonra Türkiyeye gelecegim ve gidince kendime birkac tane kitap almak istiyorum. askla ilgili hangi kitaplari almami önerirsiniz?

Canan Tan - Yüreğim Seni Çok Sevdi,
Erdoğan Aktaş - Aşık Olan Terkeder,
değişik bir konusu olmakla beraber,
Solmaz Kamuran - Minta

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim a.s.
Yarin Türkiyeye yola cikiyoruz :teytey:

ben mevlana tavsiye ediyorum. mesnevi mesela. önce insan aşk neymiş onu bilmeli bence bu çok önemli
şiddetle tavsiye ediyorum. sevgiyle kalın. ilahi aşka giden yol dünyevi aşktan geçer...........

kesinlikle Mehmet Rauf Eylül.... dili ağır olabilir ama okunması gereken nadide eserlerimizden biri...

evet evet canan tan kesinlikle oku piraye ve tyüreğim seni çok sevdi.ama bi kaç kitap daha al çünkü çok kısa sürede bitirirsin yani okuyan herkes öle dio bende tabiki:))

Piraye -Canan Tan
Yüreğim Seni çok sevdi.-Canan tan
Güller Şöleni - Indu Sundaresan
Senden Başka Yok -Marien Keyes
Kürk Mantolu Madonna (Sabahattin Ali)
Sevgilimi sepetlemek istiyorum - Jane Fallon (eğlenceli -çıtır çerez bir kitap)

Haldun Hürel'in,Balatlı Maria adlı romanı son derece güzel,hüzünlü ve aşk kokan bir eser.keyifle okuyabileceğin bir roman,bence mutlaka okumalısın canım..

Back