• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin lütfen

afdodit

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
179
116
23
23
Merhaba kızlar.Çok zor ve kötü bir dönemden geçiyorum.Direkt konuya giriyorum;
Uzak mesafe ilişkisi yürütüyorum ve bu hafta içinde erkek arkadaşımın hem babaannesi hem de anneannesi vefat etti.İkisini de çok bağlıydı.Benim şuan yanına gidecek bir imkanım yok ve kendisi de şuan zor bir dönemden geçtiğini ve gelmemi istemediğini söyledi.Kızlar benim 1 ay sonra sınavım var.Ben bu stresle ne ders çalışabiliyorum ne de kafamı toplayabiliyorum.Sevgilim çok alınganlaştı ve benim de sabrım tükenmek üzere.Kalbimi çok kırıyor ve aşırı değersiz hissediyorum.Üzerimde hem bu olayların stresi,sınav stresi ve ailevi sıkıntıların etkisi var kafayı yemek üzereyim.Erkek arkadaşımın bu dönemi daha rahat atlatabilmesi için ne yapabilirim lütfen yargılamadan akıl verin.Çok ihtiyacım var :(

İkinizde stresli dönemlerdesiniz, sanırım en iyisi bir süre uzak kalmanız, toparlanana kadar görüşmemeniz. Senin sınavların sevgilinin triplerinden daha önemli, eğitiminin önüne geçmesine izin verme.

Merhaba kızlar.Çok zor ve kötü bir dönemden geçiyorum.Direkt konuya giriyorum;
Uzak mesafe ilişkisi yürütüyorum ve bu hafta içinde erkek arkadaşımın hem babaannesi hem de anneannesi vefat etti.İkisine de çok bağlıydı.Benim şuan yanına gidecek bir imkanım yok ve kendisi de şuan zor bir dönemden geçtiğini ve gelmemi istemediğini söyledi.Kızlar benim 1 ay sonra sınavım var.Ben bu stresle ne ders çalışabiliyorum ne de kafamı toplayabiliyorum.Sevgilim çok alınganlaştı ve benim de sabrım tükenmek üzere.Kalbimi çok kırıyor ve aşırı değersiz hissediyorum.Üzerimde hem bu olayların stresi,sınav stresi ve ailevi sıkıntıların etkisi var kafayı yemek üzereyim.Erkek arkadaşımın bu dönemi daha rahat atlatabilmesi için ne yapabilirim lütfen yargılamadan akıl verin.Çok ihtiyacım var :KK43:
İkisi de aynı hafta nasıl vefat ettiler kaza mı?
İnsan en zor gününde yanında sevdiği birini ister. Sana böyle davranması normal değil bence.
Zaten seni yanında istemiyormuş. Yapman gereken tek şey sınavına odaklanmak.

İkisi de aynı hafta nasıl vefat ettiler kaza mı?
İnsan en zor gününde yanında sevdiği birini ister. Sana böyle davranması normal değil bence.
Zaten seni yanında istemiyormuş. Yapman gereken tek şey sınavına odaklanmak.
2 gün arayla vefat ettiler.Ailevi sıkıntılardan dolayı yanına gidemiyorum bundan dolayı istemiyor.Çok içine kapanık biri :(

2 gün arayla vefat ettiler.Ailevi sıkıntılardan dolayı yanına gidemiyorum bundan dolayı istemiyor.Çok içine kapanık biri :KK43:
Tamam anlıyorum ama kalbini bu kadar kırıp değersiz hissettirmesini gerektirir mi? Sonuçta sen yanında olmak için elinden geleni yapıyorsun ama o istemiyor.

Konunuzu neden sildiniz? Geri gelecek ve banlanacaksınız. Kaldı ki kötü yorumlar da gelmemiş? 🤷🏻‍♀️
kötü yorumlar için neden sileyim ki?Fikir almak için yazmıştım ve konuyu bir şekilde hallettim.Siteye yeni üye oldum kullanmayı henüz bilmiyorum.Konuyu kapatmak istedim fakat kapatamadım.

Back