How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bana akıl verin kızlar

guis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
300
0
66
38
İzmir
kızlar benim sorunum görümcem geçenlerde facesine bakarken bir anda eşimle ortak arkadaşı olan kişi slm yazdı bende meraktan geçmiş yazılarına baktım ve keşke bakmasaydım eşimin erkek arkadaşına resmen şikayet etmiş görümcemle aynı apartamanda oturuyoruz ben güya merdiven yıkamıyormuşum bir buçuk senelik evliyiz hep o yıkıyormuş ben eşime ablana inmiceksin diyormuşum 1 senedir evimize hiç çıkmamış eşim ayda yılda bir gidiyormuş ben 7 aylık hamileyim adama ne dese beyenirsiniz (doğurduktan sonra hiç düşünemiyorum havsasından yanına varılmaz ) çocuk doğurmanın ne havası olabilir düşündükçe sinir oluyorum.kayın validemler hep sabır et diyorlarmış keşke doğru olsa dedikleri kafama takmıcam ama iki haftada bir yemeğe kahvaltıya çağırdığım insan evlerine çıkmıyorum diyor eşim hergün işten gelirken abala ne yapıyosun diye zilene basar hamile olmadan önce merdivenleri sırayla yıkardık hamile olduktan sonra eşim yıkadı buna inkar eden insana eline ayağına dursun diyorum sadece ve bu arada eşimin kılıbıklığını bile bırakmamış eşim eve gelince bende bunları ghördüğümü söyledim eşimde netten baktı ablasının şifresini bildiği için facessine baktı.
ve eşim ogün ne yemek yedi ne doğru düzgün konuştu adamın zoruna gitti bu kadar yalan neyse eniştesine öncelikle söylemeyi düşündü ve söyle eniştesine ablamla konuş birde ben konuşcam demiş 1 hafta sonra eşim eniştesine sormuş ne oldu ne dedi diye unutun gitsin ben konuştum ağladı sizde üstüne gitmeyin felan demiş eşimde biraz kızmış o zamn slm sabahı kesin demiş enişte eşimde bana geldi böyle anlattı bende baya öfkelendim eşime kızdım oda sen haklısın son şans verelim bir daha aynı olayla karşılaşırsak tamamen küselim dedi şimdi ben kayın valideme bu olayları anlatmak istiyorum kayın validem şehir dışında doğumda gelecek şimdi tlf ilemi anlatsam yoksa gelincemi kızının yaptıklarını anlatsam karasız kaldım ve bu kadına karşı nasıl bir tepki göstermeliyim yardımlarınızı bekliyorum

cnm Allah bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin öncelikle...
görümcenin yaptığı çok çok ayıp gerçekten...
bana kalırsa sen şimdi kayınvalideni falan arama... telefonda konuşulacak şeyler değil bunlar....
gelince anlatıp anlatmamak sana kalmış..
ben olsam, şöyle benden ve eşimden sağlam bi özür dileyene kadar yüzüne bakmam...
gerçekten pişman olduğunu anlarsam, affederim...
ama dediğim gibi, şu an konuşmam, yok sayarım...
anlasın hatasını.. kocaman insanlar, ne kadar ayıp ya...

Back