LÜTFEN YORUM YAZMAYIN BU BENİM GÜNLÜĞÜMher ayın 15inde maaş aldığımda kendime istediğim sadece tek birşey alacağım .sadece bir şey alma hakkı vereceğim kendime .ağustos 15inde beğendiğim topuklu ayakkabıyı alacağım .
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN BU BENİM GÜNLÜĞÜM 30.07.2019 günü saat 16.45 ilk programdan 110
ikinci programdan 266 okundu
üçüncü programdan 80
toplam :456
günün sonunda toplam da:931 okundu
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN BU BENİM GÜNLÜĞÜM 31.07.2019 günü saat 12.45 ilk programdan 139
ikinci programdan 190
üçüncü programdan 250 okundu
toplamda :579 okundu
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN BU BENİM GÜNLÜĞÜM 31.07.2019 günü saat 16.30 ilk programdan 60
ikinci programdan 150
üçüncü programdan 150 okundu
toplam da 360 okundu
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN BU BENİM GÜNLÜĞÜM 09.08.2019 tarihinde ilk programdan saat 12.45 105 okundu
ikinci programdan 283
üçüncü programdan 140
toplamda : 528 okundu
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN .BU BENİM GÜNLÜĞÜM VE VERİMLİ RUTİNİM günlük kişisel bakımım ,çok yorgun ve aksi bir durum olmadıkça her gün işten eve gidince sıcak bir dus alacağım ve selülit kremimi süreceğim (25 dk) daha sonra dişlerim için sumak+ tuz gargara hazırlayıp gargara yapacağım .daha sonra her gün kendimi yormadan bir odayı ya da bir balkonu camlarıyla temizleyeceğim en fazla 35 dk..Sonra bir saat yürüyüş yapacağım eve gelip 10 dk duş alıp alacağım .elma sirkesinden gargara yapacağım ve yüzümü çok soğuk suyla 15 defa yıkacağım ve yüzüme yeni aldığım kuşburnu yağıyla nemlendirip geceyi bitireceğim.
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN .BU BENİM GÜNLÜĞÜM VE VERİMLİ RUTİNİM her gün iş yerinde ve evde olmak üzere toplam 60 dk dua (salavat+yunus duası+istiğfar ayeti)aksatılmadan okunacak.
iş yerinde günde bir defa olmak üzere sumak+tuz gargara yapılacak .
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN .BU BENİM GÜNLÜĞÜM VE VERİMLİ RUTİNİM 15.09.2019 da alınacak listesi
kuş burnu yağı
eve 12 kişilik yemek kaşığı
aldığım bb krem ve ruj fırçasının ödemesini yapacağım ve bu ay başka birşey almayacağım 15.10.2019 da alınacak listesi
c vitamini serumu
eve 12 kişilik yemek çatalı
ruj fıçası 15.11.2019 alınacak listesi
c vitamini serum markasının göz kremi
selülit kremi
eve 12 kişilik yemek kaşığı 15.12.2019
minarel su kemi
12 kişilik yemek çatalı
aldığım bb krem + rimel bitmeden başka bir krem almak yok. kışlık elbise almak yok ,sadece arkadaşımla buluşmaya gidince önceden planlanmışsa bu görüşme için gidip beğendiğim bir elbise alabilirim.
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN .BU BENİM GÜNLÜĞÜM VE VERİMLİ RUTİNİM 10.09.2019 da yapılacaklar ;eve gidip duş alacağım ve selülit kremimi süreceğim .duşa girmeden önce sumak+tuz gargara'mı hazırlayacağım banyodan sonra gargara mı da yapacağım .
saat farketmeksizin
*bugün banyoyu baştan sona kadar temizleyeceğim
*1 saat yürüyüş yapacağım
*yüzümü 15 defa soğuk suyla yıkayacağım
*saçlarımı düzleştireceğim
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN .BU BENİM GÜNLÜĞÜM VE VERİMLİ RUTİNİM
11.09.2019 da sabah saat 07.45 de uyanacağım ,dişlerimi fırçalayacağım saçımı yapacağım hafif bir makyaj yapacağım
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN .BU BENİM GÜNLÜĞÜM VE VERİMLİ RUTİNİM canım çok sıkkın günlük ,hiçbir şey yolunda gitmiyor sanki ,daha sabah plan yaparken sonrasında planlarımı bozacak bir haber aldım .sanki kader bana plan yapma sen plan yaptıkça ben bozacağım haberi veriyor .ne yapacağımı nasıl toparlanacağımı bilmiyorum.Nisan ayına kadar asla alışveriş sitelerine bakmayacağım internetten kıyafet almaya nisan ayına kadar son veriyorum sadece bakım kremlerimi alacağım ve gereksiz hiçbir şey almayacağım.Kimseden bir şey istemeyeceğim kendime yetmeyi bileceğim .motivasyon olarak yerlerdeyim ruh halim kötü plan yapmaktan korkar oldum ama kendime söz veriyorum sabırlı olacağım kendime yeteceğim kimseden en ufak bir şey istemeyeceğim
LÜTFEN YORUM YAZMAYIN .BU BENİM GÜNLÜĞÜM VE VERİMLİ RUTİNİM sevgili günlüğüm dün eve gittim hiçbir şey yapmadım sadece banyoyu temizledim bir saat sürdü temizlemek başka hiçbir sey yapmadım çok verimsiz geçti ,yarın sipariş verdiğim bakım kremim gelecek onu sürmeyi hiç ihmal etmeyeceğim sanki depresyondayım kendime bakmayı ,saçlarımı yapmayı istemiyorum ,son iki yıldır düzenli olarak yaptığım tek şey her ay atlamadan lazere gidip istenmeyen tüylerimden kurtulmak oluyor.Bugün ki işim eve gidip küçük balkonu camlarıyla temizlemek olacak ,sonra güzelce bir duş alacağım selülit kremimi süreceğim selülit kremimi her banyo yaptıktan sonra süreceğim bunu ihmal etmeyeceğim