bana acil bi akıl verinnnn

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.750
16
bebeğim 2;5 aylık.anne sütü alıyor ve ben bugun accayip nezleyim. burnum akıyor hapsırık halsizlik ve eklem agrılarım var. evde benden bska kımsede yok.
napcam yaaa.. ogluma yaklasamıyorum ama emzırmek için alıyorum...

allah yardımcınız olsun ama biberon tavsiye edilir umarım uzmn kişiler sorunuza cevap verecektir

öncelikle geçmiş olsun!
doktorların taktıkları yeşil maskeler oluyor ya ,ondan bulup kullanmaya çalısın,ben de aynı durumları yaşamıştım,doktorum bana en azından yakın temastayken ( emziriken falan) takmamı önermişti.işe de yaramıştı,ogluma hiçbir şey bulaşmamıştı.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce ki bebişini rahat rahat emzir inşallah. Arkadaşlar öneride bulunmuşlar bence de çok mantıklı maske kullan. yeniden geçmiş olsun..

cnm maaske takabilirsin
we emzirmek dışında çok yaklaşma bebeğe öpmek için falan
sütten zaten geçmez

taylol gibi tozlar bebeğine zararlı.emzirirken kullanılmaz.emzirdiğin için sendeki antikorlar bebeğine geçiyor bu yüzden dert etme.bebeğine bişey olmaz allahın izniyle.sende bitkisel çarelere başvurmalısın ekinezya veya ıhlamur.lütfen emzirme süresince ilaç almayın.benim canım yandı bu konuda.geçmiş olsun

canım maske tak bende kızımda öyle yaptım hatta şu anda 2.5 yaşında yine hasta oldum mu alıp takıyom başka yolu yok bence biberona baş vurma :1no2:

bende emzırıyorum ve bende grıp oluyorum bunun ıcınde hususı dr gıdıp sormustum sutunden hıc bısey gecmez emzırmeye devam et ama grıp solunum soluyla gecer dedı o yuzden emzırırken vazla yaklasma o yeter o ne ole yok maske felan bıde sakınan goze cop batar yanı

X