Ban yiyenler buraya...

Vuslatayolculuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
759
8
Banlanan arkadaslar varsa buraya bekliyorum...

Bnimki 24 saat mi ne sürdü....ama bn kimseyi incitmem ne diye ugrasiyim baskalariyla...

Peki suçumu ogrenebilirmiyim???

Carrie nin dedigi "sinir bozucu " !!

Sebebini de ogrendim...
Acikmisiniz kapalimisiniz diye bi baslik acmistim anket bolumune , HIC BIR kotu niyetim yoktu... Sonucta benim acik ta arkadasim kapalida var!!!!

Insanlari siniflandirmiyorum ben... Insanlar kendi degerlerini hal ve hareketleriyle belli eder ba$lariyla degil!!
Yani konumda kavga ciktiysa uzgunum ama burda millet milletin ozeline varana kadar okuyo,,hicbisey olmuyo ama...

O zaman resim eklemeyi yasak edin aciklar gozukmesin kapalilarda gozukmesin...tesetturlu yada acik grlinlikleride yasak edin....
Ne var yani anlayamadim valla

Sebebini de ogrendim...
Acikmisiniz kapalimisiniz diye bi baslik acmistim anket bolumune , HIC BIR kotu niyetim yoktu... Sonucta benim acik ta arkadasim kapalida var!!!!

Insanlari siniflandirmiyorum ben... Insanlar kendi degerlerini hal ve hareketleriyle belli eder ba$lariyla degil!!
Yani konumda kavga ciktiysa uzgunum ama burda millet milletin ozeline varana kadar okuyo,,hicbisey olmuyo ama...

O zaman resim eklemeyi yasak edin aciklar gozukmesin kapalilarda gozukmesin...tesetturlu yada acik grlinlikleride yasak edin....

O konuya ne oldu,geçen gün baktım bulamadım
Silindi mi ?

Hosgeldin..
Yeme bosver ,kucuk cocuk yaramazlik yaparda cezalandirirsinya aynen oyle oluyo ama bisey var biz cocuk deiliz...
Sende survivorda takiliodun taniyomusun yagmuru

Sebebini de ogrendim...

dini içerikli konu açmak yasak ya ondan silinmiştir

aslında sadece kapatılması gerekirdi ama artık ne olduysa sildiler demek ki :KK31:
Hmm Bende tanimak isterim lakin cok uykum var belki yarin...siz takilin
beni de tanımak ister misin bebişim :KK53::KK37:

X