kızlar bambu havlu olarak önerileriniz ve düşüncelerinizi alabirmiyim??
bir alış veriş sitesinde 100% bambu diye aldım havlu etiketinde de %100 bambu yazıyor... sonra bir yerden okudum %100 bambudan havlu yapılmamaktadır diye... ama havluyu çok beğendim aldığım yer ise evimemoda eğer sizde bu siteden bambu havlu aldıysanız lütfen beni bilgilendirin şimdiden teşekkür edeirm
buradaki tavsiyeleri dinleyerek seçimimim bambudan yana kullanarak english home dan ve dekorasyon.com sitesinden bi kaç tane aldım eng.home dan aldıklarımda %60 (yanlış hatrlamıyorsam) diğerledinde %70 bambu yazıyordu. %100 de denk gelmedim:26:
buradaki tavsiyeleri dinleyerek seçimimim bambudan yana kullanarak english home dan ve dekorasyon.com sitesinden bi kaç tane aldım eng.home dan aldıklarımda %60 (yanlış hatrlamıyorsam) diğerledinde %70 bambu yazıyordu. %100 de denk gelmedim:26:
ama birde şunu öğrendim %60 bambu %40 pamuk yada diğer ürünlerde bir kaç yıkamadan sonra sertleşmeler yaşanıyormuş pamuk karışımı olduğu için fakat 1 aydır 4 yada 5 kere yıkadım daha sertleşme bile olmadı aksine eskisinden daha yumuşak ve kabarık hale geldi...