• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bambu Havlu Hakkında Yorumlarınız ???

melekcik1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
6
0
0
Denizli
kızlar bambu havlu olarak önerileriniz ve düşüncelerinizi alabirmiyim??

bir alış veriş sitesinde 100% bambu diye aldım havlu etiketinde de %100 bambu yazıyor... sonra bir yerden okudum %100 bambudan havlu yapılmamaktadır diye... ama havluyu çok beğendim aldığım yer ise evimemoda eğer sizde bu siteden bambu havlu aldıysanız lütfen beni bilgilendirin şimdiden teşekkür edeirm
$12.jpg

buradaki tavsiyeleri dinleyerek seçimimim bambudan yana kullanarak english home dan ve dekorasyon.com sitesinden bi kaç tane aldım eng.home dan aldıklarımda %60 (yanlış hatrlamıyorsam) diğerledinde %70 bambu yazıyordu. %100 de denk gelmedim:26:

buradaki tavsiyeleri dinleyerek seçimimim bambudan yana kullanarak english home dan ve dekorasyon.com sitesinden bi kaç tane aldım eng.home dan aldıklarımda %60 (yanlış hatrlamıyorsam) diğerledinde %70 bambu yazıyordu. %100 de denk gelmedim:26:

ama birde şunu öğrendim %60 bambu %40 pamuk yada diğer ürünlerde bir kaç yıkamadan sonra sertleşmeler yaşanıyormuş pamuk karışımı olduğu için fakat 1 aydır 4 yada 5 kere yıkadım daha sertleşme bile olmadı aksine eskisinden daha yumuşak ve kabarık hale geldi...

bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim

Back