• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bamboo (Bambu) Havlular

Camasir Sepeti

FantaziGiyim.Com
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
410
44
73
İstanbul
Nurpak Bambu havluları, Uzakdoğu ormanlarında yetişen bambu ağacı liflerinden üretilmiştir.

Havlularımız teninize tatlı bir dokunuş getirirken bedeninizin rahatça nefes almasına yardımcı olur.

İçeriğinde bulunan bamboo kun maddesi sayesinde anti bakteriyel olan havlular ciltte kesinlikle alerji yapmaz. UV ışınları emici özelliğe sahiptir aynı zamanda hijyeniktir. Pamuktan daha hızlı emiciliğe sahiptir.

Sizin daha fazla sağlığınız için tasarlanıp üretilen bu özel koleksiyon sizlerin beğenisine Kadınlar Kulübü Farkı ile sunulmaktadır.

KOD 260 Ebat 50x90
Bambu Koleksiyonu ( Bamboo Collection)

Renkler PEMBE, MAVİ, SARI, YEŞİL, LİLA, KAHVE

İKİ BORDÜR DESENİ 6 FARKLI RENK SÜPER HİJYENİK

10 TL / Ad.

Sipariş için tıklayın !

$Bamboo-Bambu-Havlu.jpg

Not : Ürünün detaylı açıklaması ve fiyatları en kısa sürede güncellenecektir.

Cildimin hassasiyetinden ötürü bu ürün çok ilgimi çekti detaylarını sabırsızlıkla bekliyorum...

anti alerjen oluşu dikkatimi çekmedi desem yeridirbütün ailede egzama olunca. ayrıca hızlı emiciliğide malum denizi seviyoruz ama bıraktığı lekeleri değil:1:

Ben zaten banbu lifinden yapılan bornoz ve havlular almıştım çeyizime. malum yeni evliyim. ve çok çok memnunum emiş gücü harika bir kere ve yumuşacık. zamanala yıkanıp sertleşen havlulardan değil.
ama ben modelleri göremedim

Gecen hafta Türkiyedeydim..hem battaniyemi aldim hemde 6 tane havlu...yüküm fazla oldugundan sadece bu kadar...artik her gidisimde alirim biseyler:9:

Battaniyemide havlularida cok uyguna aldim...

Havlularin tanesi benim yasadigim yerde 12 euro dan basliyor...

bense 5 euro dan aldim:8:

Ayrica havlular da yumusacik harika su cekiyo...

Tesekkürler camasir sepetimize:8:

$001.jpg $002(1).jpg $003(1).jpg

Son düzenleme:
Back