bambaşka bir konu?

ezbere gerek yok.
oku önemli gelen yerlerın altını çiz.
bir daha oku.not çıkarılacak gıbıyse çıkar.ve bir daha oku.
ben altını okuyup çizer ıkı defa daha anlayarak okurdum ve geçerdim sınavlardan.bir gecede 3 ders çalışdım yanı sadece okudum sabaha kadar tekrar ettım. ve başarılı oldum.2 haftada devr-i alem yaparsın.planlı bır şekılde.

imkanınız varsa gece çalışabilirsiniz
yada çok sessiz sakin ortamları da tercih edebilirsiniz başarılar

çok pis ezber yaparım :)
maddeli olan şeyler için kodlama yaparım
karşına birini al soru cevap yap
önemli gördüğüm tanımları tek tek yazarım yazdığın aklından çıkmaz kolay kolay.
hatta bazen sesimi kaydederim dinlerim bir daha :)

telefonun ses kayıdını aç ve kitabı bir kere sesli şekilde ve düzgün olarak oku telefona kayıt olsun sonra yolda mutfakta iş yaparken heryerde rahat rahat aç ve dinle tekrar tekrarçok akılda kalıcı oluyor hemde her zaman kitap okuyamayacağın için pratik oluyor

Hala cahil insan diyorsunuz, lütfen haddinizi bilin. Bana Allahı hatırlatacak kişi siz değilsiniz
Ne bağımlılığı ne ölümü? Kullanan birisi olarak söylüyorum kalıcı bir etkisi olmadığını. Yıllardır kullanıyorum, ne öldüm, ne kalbimde kalıcı Bi rahatsızlık oluştu ne de depresyona girdim. Bıraktığınızda 1 ay sonra eskisi gibi oluyorsunuz. Herkese o ilaç verilmiyor, kafasına her esen o ilacı alamıyor. Kan testinde 1 değerde bile dengesizlik görülürse verilmiyor. İlacı kullanırken kahve ve içilmezse çarpıntı, titreme gibi şikayetlerde yapmıyor. Kullanan biri olarak söylüyorum bunu size, hala yan etkilerini bilmeden öneriyor diyorsunuz. Anlamak mı istemiyorsunuz? Söylediğiniz lafı size aynen iade ediyorum, ben cahil değilim.

Sabahları aç karna kuru üzüm yiyin
kitap ve kişi isimlerini büyük büyük yazıp odanıza asın.
Gün içinde evdeki kişilere vs. Çalıştıklarınız anlatın. Bunlar bende işe yarar umarım hedefinizi gerçekleştirirsiniz :)

yürüyerek ezber yap eline al notlarını yada kitabını herneyse. koridorda yürüyerek ezber yap

kuru üzüm ve ceviz aldim onlari yiyorum calisirken. Tesekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…