Amacınızı anlayamadım.
Ben burada kimseye zorla ilaç kullandırmıyorum, ben rahatsızlığı olan bir insanım ve bu yüzden bu ilacı aldım. Ayrıca kullanmadan ilaç hakkında nasıl bilgi sahibi olabiliyorsunuz? Gerekli prosedürleri yerine getirdiğinizde yan etkisi minimuma iniyor, hatta bilinen bir yan etkisi sadece iştah kapanması ve uyuyamama. Bu da ilaçtan 3 4 saat sonra geçiyor zaten. Ayrıca gelişi güzel verildiğini de yazmadım, diğer yorumlarımı okuma zahmetinde bulunsaydınız orada kırmızı reçeteli olduğunu ve herkesin alamadığını yazdım zaten. Bu ilacı yazılabilmesi için bir takım testlerden geçiyorsunuz, kalbinizi test ediyorlar, tam ismini bilmiyorum ama kalbinizde bir sorun olup olmadığına bakıp ritim bozukluğu olup olmadığını inceliyorlar. Hormon testi, bir takım vitamin testleri yapıyorlar. Orada bir oranda bile dengesizlik görülürse bu ilacı vermiyorlar. İlacı aldığınızda da bitmiyor,Bher ay aynı gün kontrole gidiyorsunuz, doktorunuz bir yan etki gördüğünüzde yine bu ilacı size yazmıyor. Ve ilaç kullanırken kahve ve greyfurt gibi ilacın yan etkilerini arttıran yiyecekleri kesinlikle kullanmıyorsunuz.
Ayrıca aylardır ve daha öncede kullandığım için biliyorum: ilacın kalıcı bir herhangi yan etkisi olmuyor. İlacı bıraktıktan yaklaşık 1 ay sonra eskisi gibi oluyorsunuz, ilaç sizde kalıcı bir etki bırakmıyor. Kalple ilgili kalıcı bir sorun da olmuyor, zira aralıklarla yıllarca kullandım çok faydasını gördüm diyebilirim. Kalple ilgili bir sıkıntı olacaksa ilk önce ben ölürdüm herhalde.
İnsanları korkutmayın, yukarıda Allah var. Kullanmadığınız bir ilaç hakkında da bilip bilmeden konuşmayın.