Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bambam beşik modelleri ....bi bakın..

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
COLOR="#0000FF"]kızlar allah nasip ederde bebeğimi ultrasonda görürsem inş doğum sonrası için bu beşikten almaya karar verdim benim hem evim küçük hemde kışa denk geleceği için zaten odada tek bırakamam sizce nasıl? içinizde kullanan varmı? hem sallanabilir hemde sabitlenebilirmiş üstelik pratik toplanıp seyahatede götürülebilirmiş..

[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben bunlardan iki tane aldım birini kendi evime birini annemlere(çalıştığım için o bakacak )çok memnunum ya sallaması o kadarrahatki odadan odaya taşıyorum cibinliği de var balkonada çıkarıyorum yani anlayacağın tavsiye ederim

teşekkür ederim inş mecbur alıcam çünkü evimde çocuk odası koyacak yerim yok...:89:

çok rahat portatif bir beşik yan komşumun var bana geldiğinde beşiği kucaklayıp geliyo hafif yani sallamasıda süper kullananlar çok memnun her odaya taşınabiliyo..

bebefix diye bir siteye girdim bugün rasgele denk geldi bebek odaları hem ucuz hemde küçük beşiklilerde var 500 600 750 arası fiyatları şifonyeri iki kapılı gardolabı bide 50 90 beşiği var 600 tl acaba öyle bişeymi? alsak kararsız kaldım ben...

biz oğlum 7 aylık oluncaya kadar bu beşikten kullandık.
çok memnunduk.
portatif oluşu süper.
şehir dışına çıkarken demonte edip bagaja atıyorduk.
tamamen sökülebildiği için kumaş parçalarının tamamı yıkanabiliyor.
ama çocuk dönmeye başlayınca içinde çok sıkılmaya başladı.
120x70 park yatak aldık şimdide.
döne döne uyuyor.

arkadasım cocuklar cok hızlı buyuyo ve bu alacagın yatak bı sure sonra yetmeyecek bosa masraf etmıs olacaksın bence park yataklara bak 3 yasa kadar kullanılabılıyormus hem portatıf onlarıda odadan odaya goturuyosun bırde benden bı tavsıye bebegını yanında alıstırma sonra ayırmakta cok zorlanırsın

Hamile olanlar, bebeği uyumayanlar hiç düşünmeden bunu alıp denesin derim.
Alınması gereken TEK beşik Yonca Bambam beşik

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 7 yıl önce oğluma almıştım.çoook rahat kullanımı var.şimdi kızım oldu.iyiki beşiği birine vermemişim.kızım uyuyor.bende tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…