• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama balyajım istediğim gibi olmadı yardım

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
41
Denizli
kızlar saclarım sıyahtı balyaj attırmak istedim kuaforde sık balyaj attı ben kahve tonlarına yakın bır ton ıstedım fakat sacımı sarı turuncu arası tuhaf bır renk yaptı aradada cok az sıyah tutamlar var ben balyajı daha koyu ıstıodum benı kuaforde ıkna ettı ama eve gelınce sankı tenımı oldukca solgun gosterdı acaba balyajları nasıl koyulastırırım foto koyacam az sonra

cnm çikolata kahve falan boyama yıkandıkça açılır turunculuklar gider ama çok gözüne batıyorsa küllü bir renkle boya..

tatlım turunculuklar gider ama ben nasıl dolascam bu sacla gıdene kadar hıc yakısmadı tuhaf bısey oldu ustelık tenımde cok solgun duruo :18:

canım resmini koysan daha iyi bi yorum yapabilirdik ... ama kuaförler turunculuktan kurtulmak için açık küllü sarıya boyuyorlar ama senin balyajlar çok açıksa daha koyu bi küllü renge boyaman lazım ... :26: bilemedim

ben aslında sadece cıkolata kahve ıstıodum ustunede balyaj yapayım guzel olur zemın kahve acaba boyasam mı cıkolata kahveye

küllü renklerdede yeserme olur dıolardı ayyy ılk etapta bir kurtulsam bu renkten sonra silicilerle cıkarttırırım ama sacım cok yıpranmaya basladı sımdılık boyasam ancak ıdare eder kızlar bana bır renk onerın ne olur hangi renge boyayım:26:

evet küllü renklerde yeşerme oluyor ama küllü rengi çok açık sarının üstüne uygularsan oluyor ... şöyle beyaz sarı gibi renklerde ki senin balyajın anladığım kadarıyla açık ama o kadar açık değil ... hem küllü rengi kızıllıkları yok etsin diye kullandığın zaman fazla bekletmiyorsun öyle kutuda yazan kadar bekletmiyorsun yani ... ne kadar bekleteceğini anlamanın en güzle yolu da önce küçük bi tutamı boyuyorsun bekletip yıkıyorsun sonra çıkan renge göre tüm saçına daha fazla veya daha az bekletiyorsun ... ay ne uzun oldu :78:

canım benim saçım sapsarıydı.sinir olmustum renge.onu kapattırmak için kuaföre gittim ve küllü kumrala boyadı.inan çok güzel bi renk oldu.doğal saçım gibi duruyo.hiç öyle yesillenme grilik filanda olmadı..

boyadan sonra saclarımdakı turunculuk gıttı ama oldukcada koyu oldu bekletme suresını tam ayarlayamadım sanırım olan parama ve sınırlerıme oldu maalesef basladıgım yere geri dondum tek tesellım turunculuklar gıttı:18:

boyadan sonra saclarımdakı turunculuk gıttı ama oldukcada koyu oldu bekletme suresını tam ayarlayamadım sanırım olan parama ve sınırlerıme oldu maalesef basladıgım yere geri dondum tek tesellım turunculuklar gıttı:18:

canım küllü kumral yerine küllü sarı alsaydın o kadar koyu olmazdı ...

keske alsaydım ama artık cok gec cok koyu oldu saclarım off sımdıde akıtmaya ugrascam ne bıtmez bır cıleymıs moralım sıfır oldu

keske alsaydım ama artık cok gec cok koyu oldu saclarım off sımdıde akıtmaya ugrascam ne bıtmez bır cıleymıs moralım sıfır oldu

canım moralini bozma hem yeter saçlarınla uğraştığın bak kızıllıklarda gitti ... bekle boyalar aksın o zaman renk güzelce oturur bakarsın durum ne ona göre bi ayar çekersin :1:

haklısın ama sınırlerım bozuluyor aynaya bakınca o kadar para verdım hepsı bosa gıttı ustelık sacım da yıprandı yazık oldu yaa bu arada cevap yazdıgın ıcın cok tesekkur ederım

canım o 1 2 yıkamada akıyo zaten sakın takılma koyuluğa.benimde ilk boyanınca resmen siyah gibiydi.alt zemin sarı olduğu için rengi atıyo zaten.ve doğal günesle açılmıs gibi bi tona dönüyo.

sakınn ellemee saçlarınıı röfle olduğu için boya tutmaz biraz bekle yıkandıkça hemen akar boya daha fazla elleme yanar saçların bu konuda çok tecrübeliyim elleme hiç yanmasın saçların..

sakınn ellemee saçlarınıı röfle olduğu için boya tutmaz biraz bekle yıkandıkça hemen akar boya daha fazla elleme yanar saçların bu konuda çok tecrübeliyim elleme hiç yanmasın saçların..

ıns. akar ya bu kadar nasıl koyu oldu anlamadım zaten yıkarkende cok dokuldu ve kırıldı saclarım haklısın bıraz daha ugrassam elımde kalacak

Back