• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama balyajım istediğim gibi olmadı yardım

ıns akar ya ama ne kadar zamanda akar sorun orda zaten offff boyadıgıma cok pısman oldum

ya benim 3 yıkamada filan koyuluğunu attı hemen.sonraki yıkamalarımda normale iyice döndü zaten.yanı akacak bi koyulukta kalmadı.bence hiç oynama rengiyle çünkü kötü bi renk olusmuyo ve bi süre onla dinlendir saçını.yoksa boyayacak saçında kalmaz:26:

ıns. akar ya bu kadar nasıl koyu oldu anlamadım zaten yıkarkende cok dokuldu ve kırıldı saclarım haklısın bıraz daha ugrassam elımde kalacak

kesinlikle kalır saç nekadar dayanıklı olsada çok kuru oldumu elinde kalıyor benm artık yarısından kopuyor taradıkça o yüzden herkesi uyarıyorum aklınıza esip yapmayın yazık olur bekleyin sabredin emin ol akıyor hemen..

cnm ya bende geçen ay gölge attırdım aynı senn gibi beğenmedim tekrar gittim boyayın diye boyamadılar bekle dediler 1 ay bekledim hakikaten renk açıldı çok güzel oldu şimdi beğenerek kullanıyorum.

evet acılacak gıbı bende az once yıkadım boya aktı hergun yıkasam oldukca akacak sanırım koyulugu kalmayacak ama bır daha mı tovbeee yaptırmam

Back