Belki bir kaç kere yıkasan biraz zaman geçse oturabilir, veya gözün alışabilir.. Ama bu haliyle ben de beğenmedim, kusura bakmasaçının kendi rengiyle pek uyum içinde olmamış. çiğ bir renk olmuş gibi geldi..
Bence o kadar yaptırmışsın, istemişsin, kendin koyuya boyama. Kuaföre git, beğenmediğini, çevrende de kimsenin beğenmediğini söyle, düzeltsinler. Rengi kırsınlar biraz, daha doğal bir görüntü yapsınlar.
benm de ilk balyajımda aralarda biraz turunculuk var gibi gelmişti sonra cila yaptırarak koyulaştırdm doğallaştı, sonra onun üzerine küllü birkaç paket daha attırdım sonra onun üzerine de cila yaptırmıştm birkaç kere şuan çok doğal duruyo kendiliğnden açılmış gibi.. kuaförüne bi sor istersen cilayı bilir diye düşünüyorum daha doğallaşır balyajların hem de istediğin gibi koyulaşır.
bence o kadar hevesle yaptırtmışsın koyu boyama derim.
git kuaförünüe beğenmediğini söyle, saçına cila yapsın renk naturelleşir o zaman gözüne batmaz
ya da 7.0 numara boyayla oksidan yerine su ve saç kremi koyarak sen de cila yapabilirsin ben artık o kuaföre güvenmem diyosan:)
bence o kadar hevesle yaptırtmışsın koyu boyama derim.
git kuaförünüe beğenmediğini söyle, saçına cila yapsın renk naturelleşir o zaman gözüne batmaz
ya da 7.0 numara boyayla oksidan yerine su ve saç kremi koyarak sen de cila yapabilirsin ben artık o kuaföre güvenmem diyosan:)
bence de kestane falan yapma,kuaförüne git rengin içine sinmediğini söyle, onlar rengini 1 ton koyulaştırır..
o kadar balyaj falan... açılmış saçın, biraz kullan bari
çözülemeyecek şey değil
kızıl kestane düşündünmü?
tenin ne renk bilmiyorum ama esmer değilsen yakışır çok güzel renk =)
bence 2. resim çok daha güzel olmuş. ben ilkini de beğenmiştim ama şimdiki renk daha hoş olmuş. güle güle kullanın. iyiki kestane falan yaptırmamışsınız... saç boylarımızda aynı bende balyaj yaptırmayı düşünüyorum da ilk balyajınızı ne kadara yaptırmıştınız?
Kızlar cila yaptırdım olmuşmu ?Eki Görüntüle 654241
bu çoook güzel olmuş çok daha doğal güle güle kullan :)
çok gzl olmuş benm balyajlarımın biraz daha koyusu gibi seninkiler. benimkiler de karamel tonlarında :) aktkça daha doğallaşıyo daha güzel oluyo diğeri gibi aralarda sırıtmamış daha doğal olmuş bu güle güle kullan
Çok teşekkürler
Kızlar krepe balyaj yaptırdım resimde koyuyorum.Turuncumsuluk oldu bide çok açık geldi gözüme beğenemedim koyulaştırıcam sanırım kestaneyemi boyasam fikir verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?