Saç Rengi ve Saç Boyama balyajı beğenmedim :/

Hayır canım niye kusura bakayım aynen kuaföre gitmeye karar verdim zaten ama söyle dusunuyorum biraz rengini kırsa birkaç yıkamada akar o yüzden boyayayım gitsin bi dahada uğraşmam hevesimi almiş oldum diye dusunuyorum

Yarın gidicem canım ama canım koyu sac cekiyo daha gecen haftada açık çekiyodu delirdim galiba

Cânim bu 7.0 dedigin markası fark etmezmi

bence de kestane falan yapma,kuaförüne git rengin içine sinmediğini söyle, onlar rengini 1 ton koyulaştırır..
o kadar balyaj falan... açılmış saçın, biraz kullan bari

çözülemeyecek şey değil

peki canım bu cila işleminde ne kadar süreyle saçta kalmalı... boya süresi kadar mı? daha mı az?

bence de kestane falan yapma,kuaförüne git rengin içine sinmediğini söyle, onlar rengini 1 ton koyulaştırır..
o kadar balyaj falan... açılmış saçın, biraz kullan bari

çözülemeyecek şey değil

Teşekkürler cânim öyle yapıcam yarın yine koyarım resim :)

bence 2. resim çok daha güzel olmuş. ben ilkini de beğenmiştim ama şimdiki renk daha hoş olmuş. güle güle kullanın. iyiki kestane falan yaptırmamışsınız... saç boylarımızda aynı bende balyaj yaptırmayı düşünüyorum da ilk balyajınızı ne kadara yaptırmıştınız?

çok sağol canım 80e yaptırdım ilkinde bugünde 10 lira aldı

çok gzl olmuş benm balyajlarımın biraz daha koyusu gibi seninkiler. benimkiler de karamel tonlarında :) aktkça daha doğallaşıyo daha güzel oluyo diğeri gibi aralarda sırıtmamış daha doğal olmuş bu güle güle kullan

Son düzenleme:

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…