• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama balyajı beğenmedim :/

Belki bir kaç kere yıkasan biraz zaman geçse oturabilir, veya gözün alışabilir.. Ama bu haliyle ben de beğenmedim, kusura bakma :( saçının kendi rengiyle pek uyum içinde olmamış. çiğ bir renk olmuş gibi geldi..

Bence o kadar yaptırmışsın, istemişsin, kendin koyuya boyama. Kuaföre git, beğenmediğini, çevrende de kimsenin beğenmediğini söyle, düzeltsinler. Rengi kırsınlar biraz, daha doğal bir görüntü yapsınlar.

Hayır canım niye kusura bakayım aynen kuaföre gitmeye karar verdim zaten ama söyle dusunuyorum biraz rengini kırsa birkaç yıkamada akar o yüzden boyayayım gitsin bi dahada uğraşmam hevesimi almiş oldum diye dusunuyorum

benm de ilk balyajımda aralarda biraz turunculuk var gibi gelmişti sonra cila yaptırarak koyulaştırdm doğallaştı, sonra onun üzerine küllü birkaç paket daha attırdım sonra onun üzerine de cila yaptırmıştm birkaç kere şuan çok doğal duruyo kendiliğnden açılmış gibi.. kuaförüne bi sor istersen cilayı bilir diye düşünüyorum daha doğallaşır balyajların hem de istediğin gibi koyulaşır.

Yarın gidicem canım ama canım koyu sac cekiyo daha gecen haftada açık çekiyodu delirdim galiba:D

bence o kadar hevesle yaptırtmışsın koyu boyama derim.
git kuaförünüe beğenmediğini söyle, saçına cila yapsın renk naturelleşir o zaman gözüne batmaz
ya da 7.0 numara boyayla oksidan yerine su ve saç kremi koyarak sen de cila yapabilirsin ben artık o kuaföre güvenmem diyosan:)

Cânim bu 7.0 dedigin markası fark etmezmi

bence de kestane falan yapma,kuaförüne git rengin içine sinmediğini söyle, onlar rengini 1 ton koyulaştırır..
o kadar balyaj falan... açılmış saçın, biraz kullan bari:34:

çözülemeyecek şey değil

bence o kadar hevesle yaptırtmışsın koyu boyama derim.
git kuaförünüe beğenmediğini söyle, saçına cila yapsın renk naturelleşir o zaman gözüne batmaz
ya da 7.0 numara boyayla oksidan yerine su ve saç kremi koyarak sen de cila yapabilirsin ben artık o kuaföre güvenmem diyosan:)

peki canım bu cila işleminde ne kadar süreyle saçta kalmalı... boya süresi kadar mı? daha mı az?

bence de kestane falan yapma,kuaförüne git rengin içine sinmediğini söyle, onlar rengini 1 ton koyulaştırır..
o kadar balyaj falan... açılmış saçın, biraz kullan bari:34:

çözülemeyecek şey değil

Teşekkürler cânim öyle yapıcam yarın yine koyarım resim :)

Kızlar cila yaptırdım olmuşmu ? $IMG_0148.jpg

bence 2. resim çok daha güzel olmuş. ben ilkini de beğenmiştim ama şimdiki renk daha hoş olmuş. güle güle kullanın. iyiki kestane falan yaptırmamışsınız... saç boylarımızda aynı bende balyaj yaptırmayı düşünüyorum da ilk balyajınızı ne kadara yaptırmıştınız?

bence 2. resim çok daha güzel olmuş. ben ilkini de beğenmiştim ama şimdiki renk daha hoş olmuş. güle güle kullanın. iyiki kestane falan yaptırmamışsınız... saç boylarımızda aynı bende balyaj yaptırmayı düşünüyorum da ilk balyajınızı ne kadara yaptırmıştınız?

çok sağol canım 80e yaptırdım ilkinde bugünde 10 lira aldı :9:

çok gzl olmuş benm balyajlarımın biraz daha koyusu gibi seninkiler. benimkiler de karamel tonlarında :) aktkça daha doğallaşıyo daha güzel oluyo diğeri gibi aralarda sırıtmamış daha doğal olmuş bu güle güle kullan :34:

Son düzenleme:
çok gzl olmuş benm balyajlarımın biraz daha koyusu gibi seninkiler. benimkiler de karamel tonlarında :) aktkça daha doğallaşıyo daha güzel oluyo diğeri gibi aralarda sırıtmamış daha doğal olmuş bu güle güle kullan :34:

Çok teşekkürler :34:

Back