• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama balyajı beğenmedim :/

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Kızlar krepe balyaj yaptırdım resimde koyuyorum.Turuncumsuluk oldu bide çok açık geldi gözüme beğenemedim koyulaştırıcam sanırım kestaneyemi boyasam fikir verirseniz sevinirim

Eklentiler

• $IMG_0136.jpg
    $IMG_0136.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 650
Son düzenleme:
ama evde kendim boyamayı düşünüyorum şöyle siyah gibi yapmayan kestane önerebilirmisiniz ? of parada çöpe gitti salak kuaför ler

Kızlar krepe balyaj yaptırdım resimde koyuyorum.Turuncumsuluk oldu bide çok açık geldi gözüme beğenemedim koyulaştırıcam sanırım kestaneyemi boyasam fikir verirseniz sevinirim Eki Görüntüle 653490

canım benimde kendi saç rengim seninki gibi bu balyaj ne renk? bende balyaj yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yıkadıkça renk açılacaksa dediğin gibi renge alışamayabilirsin şu tonlar daha doğal gibi sanki

$31126.jpg $simpson1.jpg

canım benimde kendi saç rengim seninki gibi bu balyaj ne renk? bende balyaj yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yıkadıkça renk açılacaksa dediğin gibi renge alışamayabilirsin şu tonlar daha doğal gibi sanki

Eki Görüntüle 653509 Eki Görüntüle 653510

canım açıcı yapıp cila attı kuaför resimdeki kadar turuncumsu değil aslında resimde iyce garip çıktı moralim iyice bozuldu

canım açıcı yapıp cila attı kuaför resimdeki kadar turuncumsu değil aslında resimde iyce garip çıktı moralim iyice bozuldu

gözün alışana kadar bekle biraz canım kuaförüne beğenmediğin yeride söyle belki telafi eder biraz daha koyulaştırabilir rengini sen mi istedin kuaför kafasına göre mi yaptı?

gözün alışana kadar bekle biraz canım kuaförüne beğenmediğin yeride söyle belki telafi eder biraz daha koyulaştırabilir rengini sen mi istedin kuaför kafasına göre mi yaptı?

ben saç rengimi seviyodum aslında sırf sıkıntıdan yaptırdım doğal bişey olsun dedim ona bıraktım baya uğraştı filan ama her yer aynı renk olmadı bazıları epey bi açık

sağol canım ya bikaç arkadaşımda çok beğendi ama benim içime sinemedi bi türlü

bende ilk yaptırdığımda beğenmemiştim zamanla gözüm alışınca çok beğendim , sende biraz bekle bence gözün alışır , insanlar beğendiklerini söyledikçe seninde daha fazla hoşuna gider

zamanla oturur derler ama bende pek beğenmedim canım, yanlış anlama :17:
biraz bekle istersen gözün alışmazsa, tekrar kuaföre git biraz daha balyaj attır, sık balyaj daha güzel duruyor bence.
saçının kuru durmaması içinde zeytin yağı veya hindistan cevizi yağığla bakım yapabilirsin.

bence o kadar hevesle yaptırtmışsın koyu boyama derim.
git kuaförünüe beğenmediğini söyle, saçına cila yapsın renk naturelleşir o zaman gözüne batmaz
ya da 7.0 numara boyayla oksidan yerine su ve saç kremi koyarak sen de cila yapabilirsin ben artık o kuaföre güvenmem diyosan:)

bence o kadar hevesle yaptırtmışsın koyu boyama derim.
git kuaförünüe beğenmediğini söyle, saçına cila yapsın renk naturelleşir o zaman gözüne batmaz
ya da 7.0 numara boyayla oksidan yerine su ve saç kremi koyarak sen de cila yapabilirsin ben artık o kuaföre güvenmem diyosan:)

Cânim cila hemen aktmazmı ama ya

turunculuktan çok koyu saçının üstüne çok açık gelmiş diye düşünüyorum ben... yani turunculuk göremedm ben aksine çok sarı gibi.

Yarın dip rengime boyatcam bi ay sonra biraz akar böyle doğal bişey olur diye düşünüyorum bakalim

benm de ilk balyajımda aralarda biraz turunculuk var gibi gelmişti sonra cila yaptırarak koyulaştırdm doğallaştı, sonra onun üzerine küllü birkaç paket daha attırdım sonra onun üzerine de cila yaptırmıştm birkaç kere şuan çok doğal duruyo kendiliğnden açılmış gibi.. kuaförüne bi sor istersen cilayı bilir diye düşünüyorum daha doğallaşır balyajların hem de istediğin gibi koyulaşır.

Belki bir kaç kere yıkasan biraz zaman geçse oturabilir, veya gözün alışabilir.. Ama bu haliyle ben de beğenmedim, kusura bakma :( saçının kendi rengiyle pek uyum içinde olmamış. çiğ bir renk olmuş gibi geldi..

Bence o kadar yaptırmışsın, istemişsin, kendin koyuya boyama. Kuaföre git, beğenmediğini, çevrende de kimsenin beğenmediğini söyle, düzeltsinler. Rengi kırsınlar biraz, daha doğal bir görüntü yapsınlar.

Back