Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar krepe balyaj yaptırdım resimde koyuyorum.Turuncumsuluk oldu bide çok açık geldi gözüme beğenemedim koyulaştırıcam sanırım kestaneyemi boyasam fikir verirseniz sevinirim Eki Görüntüle 653490
Kızlar krepe balyaj yaptırdım resimde koyuyorum.Turuncumsuluk oldu bide çok açık geldi gözüme beğenemedim koyulaştırıcam sanırım kestaneyemi boyasam fikir verirseniz sevinirim Eki Görüntüle 653490
canım benimde kendi saç rengim seninki gibi bu balyaj ne renk? bende balyaj yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yıkadıkça renk açılacaksa dediğin gibi renge alışamayabilirsin şu tonlar daha doğal gibi sanki
Eki Görüntüle 653509 Eki Görüntüle 653510
canım açıcı yapıp cila attı kuaför resimdeki kadar turuncumsu değil aslında resimde iyce garip çıktı moralim iyice bozuldu
gözün alışana kadar bekle biraz canım kuaförüne beğenmediğin yeride söyle belki telafi eder biraz daha koyulaştırabilir rengini sen mi istedin kuaför kafasına göre mi yaptı?
ben beğendim aslında güzel olmuş canım
sağol canım ya bikaç arkadaşımda çok beğendi ama benim içime sinemedi bi türlü
bence o kadar hevesle yaptırtmışsın koyu boyama derim.
git kuaförünüe beğenmediğini söyle, saçına cila yapsın renk naturelleşir o zaman gözüne batmaz
ya da 7.0 numara boyayla oksidan yerine su ve saç kremi koyarak sen de cila yapabilirsin ben artık o kuaföre güvenmem diyosan:)
Cânim cila hemen aktmazmı ama ya