• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj konusunda yardımınıza ihtiyacım var kızlar

gulendam09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
628
482
103
Merhaba arkadaşlar
Saçlarım açık kumral, uzunluğu çene hizasından biraz daha aşağıda.
Daha önce balyaj yaptırmadım isteğim saçlarımın uçlarına sarı balyaj yaptırmak.Araştırdığıma göre krepe balyajda yoğunluk saçların uçlarında oluyormuş.Normal balyaj nasıl oluyor peki?Ben krepe balyaj mı yaptırmalıyım?Bir de balyaj saça zarar veriyor mu saçlarımın dökülmesinden korkuyorum ki zaten saçım az.Balyajdan sonra saça artı bi bakım uygulamak gerekir mi gerekirse nasıl bir bakım gerekir?Bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler :34:

canım krepeyle balyajın arasında çok fark yok
sadece atılan sarıların inceliği kalınlığı gibi bi fark var sanırım
ve normalde saç uçları tamamen sarı oluyor zaten
bu arada tabiki zararlı açıcı kullanılıyor sonuçta
ama diplere uygulanmayan bi işlem olduğundan sorun olmaz çok
bu arada saç yapın nasıl canım ince telli mi

Canım öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim.Koskoca forumda bi Allah'ın kulu cevap vermedi :50:
Evet saçlarım ince telli daha önce röfleden dolayı baya bi yıpranmıştı şimdi toparladı biraz daha.
Balyajı sadece uçlarına sarı renkte yaptırmak istiyorum ama tekrar bi dökülme sorunu yaşarım diye çok korkuyorum.Yaptırdıktan sonra neyle nasıl koruyabilirim saçlarımı?

Canım öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim.Koskoca forumda bi Allah'ın kulu cevap vermedi :50:
Evet saçlarım ince telli daha önce röfleden dolayı baya bi yıpranmıştı şimdi toparladı biraz daha.
Balyajı sadece uçlarına sarı renkte yaptırmak istiyorum ama tekrar bi dökülme sorunu yaşarım diye çok korkuyorum.Yaptırdıktan sonra neyle nasıl koruyabilirim saçlarımı?

canım saç kaybın olabilir belki
o da saçın ince telli olduğu ve açıcıdan dolayı rahatlıkla dolaşacağı için
ama normal bi saç dökülmesi yaşamazsın anca taradığın kısımlar kopar
benim de saçlarım ince telli ve şuan röfleli bezmiş durumdayım ve saçımı boyuyucam
saçını koruma ancak maskelerle yada spreylerle olabilir yada keratin maskesi arganyağı vs ile olabilir
umarım dilediğin saça sahip olursun en az hasarla
bu arada ben de daha önce balyaj yaptırmıştım dediğim gibi dökülme olmaz
ama kopma dolaşma vs ye hazırlıklı ol canım

Back