• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BALTALİMANI polis evinde düğün !!!!

Arkadaşlar merhaba sırrf bu konuda hakkında bilgilendirmek için uye oldum.çünkü bende çok mağdurdum bu konuda neyse bu ctesi balta limanında görüşmeek için gittk.harika süper bi yer manzarası mükemmel...
şimdi arkdaşlar orda 3 adet restoran var birinicisi girişte 350 kişi kapasiteli fena deil manzara acısından,ikincisi orta katta manzarası güzel ama kapalı ccamlı 650 kişi kapasiteli, üçüncüsü ise bizim seçtğimz:nazar: yer teras katı bütün boğaz manzarası karşısında cok güzel yaz düğünü için harıka mekan. fiyatlar ise çok uygun yalnız 2011 yazı için hiç bos yer yok bilginize...:80:

Canım acaba fiyat aldın mı?

evet cnm aldık biz 250 kişilik bi organizayon için herşey dahil( pasta,süsleme,yemek,foto,video) 10 bin tl tutuyo kaporasını da verdık.bu yaz evleniyoruz :)) Allah hepinize nasip etsin arkadaşlar....

düğünü olanların allah hayırlı etsin inşallah çok mutlu olursunuz polis olursa nişanlınız daha indirimli oluyor bende 1,5 yıllık evliyim bi ara baktım düğünüm olucağı zaman benim eşim polis,, polis ortamı olduğu için istemedi o yüzden çamlıcada bi mekan tutmuştuk ama arada bir gideriz çok nadir yemek için çok güzel bir manzarası var

evet cnm aldık biz 250 kişilik bi organizayon için herşey dahil( pasta,süsleme,yemek,foto,video) 10 bin tl tutuyo kaporasını da verdık.bu yaz evleniyoruz :)) Allah hepinize nasip etsin arkadaşlar....

Biz de baltalimanını seçtiiiikk! :66: 8 Ekim 2011 de Bebek restoranda evleniyoruuuzzz! Hem de aşkımın doğumgünü, bir taşla iki kuş :)
Darısı bütün bekleyenlerin başına kızlaaaarrr :64:

kızlar yardım edın bana nolur :(
baltalımanına gıtme fırsatım olmadı henuz konusmak ıcın telefonla gorustum ama ordaki yetkili bana min. 65 tl oldugunu kişi sayısının 200den asagı olmaması gerektıgını falan soyledı..ama forumda okuduguma gore fıx bır menü yokmus..acaba telefonda sordugum için mi böyle söylüyorlar yoksa fiyatlar gercekten bu sekılde mıdır?

kızlar yardım edın bana nolur :(
baltalımanına gıtme fırsatım olmadı henuz konusmak ıcın telefonla gorustum ama ordaki yetkili bana min. 65 tl oldugunu kişi sayısının 200den asagı olmaması gerektıgını falan soyledı..ama forumda okuduguma gore fıx bır menü yokmus..acaba telefonda sordugum için mi böyle söylüyorlar yoksa fiyatlar gercekten bu sekılde mıdır?

benim kızımın düğünü orada oldu teras katında. biz çok memnun kaldık. bu yaz 230 kişi civarında 11000 tl tuttu yaklaşık. ama fiyatlar ayrı ayrı hesaplandığı için daha da düşer fiyat. başka bir yakınımız 330 kişi 10000 tl ödemişti aynı yerde. fiyat menüye süslemeye ve başka ayrıntılara göre çok değişiyor. gidip konuşmanızı tavsiye ederim. ama elinizi çabuk tutun biz şubatta falan gittik çok zor oldu yer bulmak.

Son düzenleme:
7.7.12 de bizim nişanımız oldu baltalımanı polis evi safir restaurantta fena değildi. Müziği pek begenmedım bırde hava cok sıcaktı, ara kapılar işi çok bozdu misafirler dagaldı. Ama yinede güzeldi.. Yemeklere herkes bayıldı..Serviste hiç sorun yaşanmadı.

arkadaşlar herkese merhaba,

ben de mayıs-haziran 2014 gibi düğün yapmayı düşünüyorum. ancak yer konusu biraz karışık :( baltalimanı polis evini çok beğenmiştim. fiyatları ve hizmeti hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim...

Back