• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BALTALİMANI polis evinde düğün !!!!

alex83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
600
2
96
Diğer
arkadaşlar baltalimanı polis moral evinde düğün yapan ya da konuk olan varmı? hazirandaki düğünümüz için büyük terasta rezervasyon yaptırdık ancak sizlerinde fikirleri çok önemli benim için..!!kaydirigubbakcemile4 acilen yorumlarınızı bekliyorummm:teytey:

süper bir manzarası var zira istanbula gelince kalmak için tek geçtiğim yerlerden biridir az ileride atlı köşk var ordada sergi gezer bir cafede oturp bişey içip deniz kıyısında yürüyerek dönerdim...süper diyerek mutluluklar diliyorum keşke gelebilseydim mutlu olunopuyorumnanaktan

süper bir manzarası var zira istanbula gelince kalmak için tek geçtiğim yerlerden biridir az ileride atlı köşk var ordada sergi gezer bir cafede oturp bişey içip deniz kıyısında yürüyerek dönerdim...süper diyerek mutluluklar diliyorum keşke gelebilseydim mutlu olunopuyorumnanaktan

yumycim cok tesekkur ederım yorumların için ewet bnde manzarasına wuruldumopuyorumnanaktan iyi dileklerin için cook tesekkurler canım:teytey:

merhaba bende düğün mekanı araştırıyorum kaç paraya anlaştınız arkadaşım ??

pinarpincim fiyatlar uygun menü seceneklerine göre fiatlar degısıyor şöyle sölim biz kişibaşı 40 50 tl arası hersey dahil olarak anlaştık.süsleme müzik foto dahil..tabi daha uygunada ayarlayabılırsın menuyle oynayarak .yanlız elini cabuk tut cunku hazıranın tum cmtlerı dolmus durumda suanda

offff,süper orası yaaaaaa....
hayırlı olsun canım şimdiden...
süper seçim...
keşke benimkid eorda olsaaa....

araştırdım şimdi biraz ama internetde bir bilgi bulamadım
web sayfası varmı canım ?

yok cnm nette hiç bir bilgi yok.bizzat gidip görüşme yapmanız gerekiyor.ama dediğim gibi 30 liraya bile menüsü var menüden isteiğini cıkarıp ekleyebiliyorsun dolayısıyla fiyat değişiyor..her bütçeye uygun eğer yaza dusunuyorsanız elinizi cabuk tutun derım yoksa yer bulamazsınız canım:gitme:

Selam cnm biz de oraya bakmayı düşünüyoruz fiyatlar nasıl kaç kişilik
birde menü nasıl alkollü mü

Selam cnm biz de oraya bakmayı düşünüyoruz fiyatlar nasıl kaç kişilik
birde menü nasıl alkollü mü

slm canım ben alkolsuz dusundugum ıcın alkolsuz fıyat aldım.max 40-50 lıraya kısıbası cok sık bır dugun olur dedıler.ayrıntıları sonra konusuca.25ten baslıyor menu fıyatları benım bıldıgım ama alkollu olunca 10lıra eklıyorsun.yanı 35lıra oluor ozamn kısı bası dedıgım gbı gdın gorusun paranıza gore bır menu ayarlarsınız cok esnek dawranıyorlar zaten:nazar::nazar:

alex 83 düğünden resimler yolla bize epey meraklandım şimdi gelinliğin filan nasıl olacak ama herşeye rağmen umarım tüm güzellikler hep o gün gibi sizinle olur nişanlın polismi buarada:uhm:

alex 83 düğünden resimler yolla bize epey meraklandım şimdi gelinliğin filan nasıl olacak ama herşeye rağmen umarım tüm güzellikler hep o gün gibi sizinle olur nişanlın polismi buarada:uhm:

cok tesekkur ederım cnm ısalah bakalım oogun bır gelsede butun fotoları koyarımopuyorumnanaktan yok cnnm sözlüm polis degıl kımyager.suanda da iş arıyor.20hazırana rezerve yaptık ama iş bulamazsa olmıcak sanırım :gitme::gitme: dua edın kızlar işallah iş bulsunnnn:Saruboceq:

Slm benim düğünüm de temmuz ayında baltalimanı polisevinde olacak işallah güzel olur...Manzarası çok güzel alex in de dediği gibi menüyü siz ayarlıyorsunuz..

Slm benim düğünüm de temmuz ayında baltalimanı polisevinde olacak işallah güzel olur...Manzarası çok güzel alex in de dediği gibi menüyü siz ayarlıyorsunuz..

hayrlı olsun gamzec:nazar: allah mutlu etsın ınsallah bızde orayı cok begendık dugun ıcın rezerwasyon yaptırdık ama ıs durumundan suanda beklemede umarım sorun yasanmaz..cok guzel bır yer manzarası harıka gercekten tekrar hayrlı olsun

canlarımmm inşallah hayrlı olsun hepiniz için:)böle herkesin istediği yerlerde mutlu olabileceği şekilllerde düğününü nişanını yapması beni de çok sevindiryor;) bişey sorcam kızlar,polisevinde düğün yapmak için yemekli mi yapmak gerekiyor illaki?yada mesela yemeksiz nişan için olmuyormu acaba?

kızlar, bu benim sitede ilk mesajım, taze üyelerdenim. 2011 yazında düğün yapmayı planlıyoruz ama ben şimdiden umutsuzum (aileler destek olamayacak) :( gamzecc ve alex83 düğünlerini yapmışlardı herhalde:) memnun kaldınız mı? kişi sayısı neydi? süsleme, müzikle birlikte kaça mal oldu? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba sırrf bu konuda hakkında bilgilendirmek için uye oldum.çünkü bende çok mağdurdum bu konuda neyse bu ctesi balta limanında görüşmeek için gittk.harika süper bi yer manzarası mükemmel...
şimdi arkdaşlar orda 3 adet restoran var birinicisi girişte 350 kişi kapasiteli fena deil manzara acısından,ikincisi orta katta manzarası güzel ama kapalı ccamlı 650 kişi kapasiteli, üçüncüsü ise bizim seçtğimz:nazar: yer teras katı bütün boğaz manzarası karşısında cok güzel yaz düğünü için harıka mekan. fiyatlar ise çok uygun yalnız 2011 yazı için hiç bos yer yok bilginize...:80:

Back