Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk fotoyu görür görmez Amerika'da yasadiginizi anladim hemen.bayildim bayildim.cok seker,cok huzur verici,katalog evlerine benziyor.Masallah.beyaz pembe uyumuna hastayim zaten.yatak odami öyle dösemek cok istiyorum ne zamandir.hali ve perde bakiniyorum ama bulamadim henüz bisey.
Allah'im esinizle huzur dolu günler versin o $irin evde
evine bayıldım tatlım çok iç açıcı ama sürekli burdamı kalıyosun sanki çok oturmuyosun gibi.belkide bana öyle geldi sade ya bide bişey sorcam objelerin çok orjinal nerden acaba öğrenebilirmiyim sorun değilse senin için tşk ederim güle güle otur çok tatlııııı
Ben bu eve tek kelimeyle BAYILDIM. Çok zevklisiniz. Bravo... Masal evi gibi.Bu siteye epeydir bakıyorum ilk defa yorum yazmadan duramadım. Böyle bir evde yaşamayı çok isterdim.
eviniz çok güzel şirin ve tertemiz bir ev.sanırım yurt dışındasın özellikle yatak odandaki çamaşırlığın ve komidinlerin dikkatimi çekti mart ayında Almanya ya gitmiştim bir çok evde vardı çamaşırlığından.evinin bahçesi de bir harika.güle güle oturun güzel evinizde.