• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balo için parfüm önerisi olan?

mukayese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
1.481
3
158
İstanbul
üniversite mezuniyet balom var, hazırlık olarak kilo veriyorum,elbise modelleri bakıyorum sonra parfümün de önemli olduğunu düşündüm, bütünen insanların aklında kalmak istiyorum belki o kokuyu duyduklarında beni hatırlasınlar falan, balo kuşadasında bi otelde olacak haziranın 1inde o mevsime uygun baloya uygun akılda kalıcı bi parfüm önerisi olan var mı?

ben içeriklerinden pek anlamam ama sevmediğimden bahsedebilirim çok şekerli, odunsu ve baharatlı olanları sevmiyorum
çeşitli parfümleri denedim bu farklı olmalı:) en iyi kullandığım parfümleri söyleyeyim siz daha iyi yorum yapabilirsiniz belki
naomi kampel, hugo boss un bi parfümü, lacoste pink ve normaliydi sanırım, avon perceive, açık parfümden iris ve amor diye bişey kullanmıştım, paris hilton sexy
bunların neredeyse hepsini severek kullandım naomi çok kişi tarafından beğenildi ama ağırdı kokusu ama bu kokuları kendi çevremden sıkça duyuyodum, bulunduğum ortamda en farklı en hoş koku benimki olsun istiyorum ve kalıcı olması da tercih sebebi:)

canım lancomeden mıracle denedinmi kokuyu bılıyormusun çok hoş tertemız bır parfümdür.:34:
parfüme konusunda çok bilgili sayılmam buradan önerilenlerin kokularına bakıcam ona göre karar vericem, eniştem parfüm şişesi yapan bi yerde çalışıyo orjinal parfümlere oların testerlarından farklı şişelerde getiriyo o sebeple hangi markanın hangi kokusu diye öğrenemeden kullanıyorum:)

Son düzenleme:
ağır kokular kullanma bence hafıf ama etkılı olsun.Mesela benım bırde özel parfümüm vardır onu tavsiye edebılırım:bulgari blv harıkadır oda temiz ve afrodızyaktır:):16:

canım sana calvin klein'dan euphoria'yı önerebilirim. çok ağır değil ama çok da hafif bir parfüm değil. bir parça tatlı ama şekerli değil. bir parça kadınsı ama tatlılığı genç kız havası veriyor. bence ck'nın çıkardığı en iyi ve en kalıcı parfümdür. ilk sıktığından bir on saniye sırf alkol kokusu gelir ama sonra tatlı tatlı kokmaya başlarsın. iki fıs da seni en az üç dört saat idare eder. ben kullandığımda akşama kadar etkisi sürüyor o yüzden tün şişeyi boşaltmana gerek kalmaz. belki orada tazeleyebilirsin. çok farklı, çok özel bir parfümdür.

bu parfümü 3 yıldır ara ara kullanıyorum. her kullandığımda mutlaka biri sorar ve bayılır:)

bana sorarsan balo için hafif değil bir parça ağır kokuları tercih etmelisin. bir tutam daha hafif olsun dersen, tommy girl- çiçeksi ama kesinlikle boğmuyor ama tazelemen gerekebilir- ve armani code'u olabilir. armani herkes de olabilir ama çiçeksi kokular her tende farklı yayılıyor. armani ben de buram buram yasemin kokar mesela:)

canım sana calvin klein'dan euphoria'yı önerebilirim. çok ağır değil ama çok da hafif bir parfüm değil. bir parça tatlı ama şekerli değil. bir parça kadınsı ama tatlılığı genç kız havası veriyor. bence ck'nın çıkardığı en iyi ve en kalıcı parfümdür. ilk sıktığından bir on saniye sırf alkol kokusu gelir ama sonra tatlı tatlı kokmaya başlarsın. iki fıs da seni en az üç dört saat idare eder. ben kullandığımda akşama kadar etkisi sürüyor o yüzden tün şişeyi boşaltmana gerek kalmaz. belki orada tazeleyebilirsin. çok farklı, çok özel bir parfümdür.

bu parfümü 3 yıldır ara ara kullanıyorum. her kullandığımda mutlaka biri sorar ve bayılır:)

bana sorarsan balo için hafif değil bir parça ağır kokuları tercih etmelisin. bir tutam daha hafif olsun dersen, tommy girl- çiçeksi ama kesinlikle boğmuyor ama tazelemen gerekebilir- ve armani code'u olabilir. armani herkes de olabilir ama çiçeksi kokular her tende farklı yayılıyor. armani ben de buram buram yasemin kokar mesela:)
teşekkür üçünü de yazdım yavaş yavaş bakmaya başlasam iyi olur :)

Arkadaşa katılıyorum bende canım ck-europhia kullanabilirsin yakın zamanda bi dene istersen tenine uyumunu test et. Aynı zamanda Lancome-Hypnose da kullanabilirsin buda kendini farkettiren bir kokudur.

Arkadaşa katılıyorum bende canım ck-europhia kullanabilirsin yakın zamanda bi dene istersen tenine uyumunu test et. Aynı zamanda Lancome-Hypnose da kullanabilirsin buda kendini farkettiren bir kokudur.
hypnose u çok okudum önerilenler arasında ona özellikle bakmayı düşünüyorum zaten:) europhiaya da bi + teşekkürler önerin için:)

Ne demek canımm istediğin gibi bir parfüm buluruz inş bir önerim daha olcak sana bunu son zamanlarda keşfettim favorilerimden biri şu an
Paco Rabanne Lady Million:16: dene derim:34:

dolce gabbana the one ve hypnotıc poısson cok severek kullandıgım kokulardır .
genel de sorarlar hep .
bunlar dısın da zaman zaman degısıklık yapmak ıcın kullandıklarım ıse ;
calvin klein euphoria ,gıvenchy hot couture ve miss dior cherry

Ben de sana avon'un tomorrow'u öneriyorum ama ne yazıkki ne koku sürersen sür akılda kalamazsın, akılda kalmak için o kokuyu bir süre kullanman gerekir.

Bu arada nerede okuyorsun Aydın da mı? Ben de Adnan Menderes Üni. deyim de.

Ben genelde uygun kokuları öneririm çünkü öğrenciyiz sonuçta şahsen hayatta bir parfüme gidip de 250 lira veremem. O kadar para olsa bende zaten parfüm almazdım.

Back
X