Ballı Suyla Hamilelik Testi

ferege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
0
Yer
Bursa
''Hipokrat tarafından bulunan hamilelik testiyse suya bal karıştırma yöntemiydi. Günü geciken kadının akşam yatmadan önce ballı suyu içmesi durumunda eğer karnında şişme ve kasıklarında kramp görülürse bu kadının hamile olduğu anlamına geliyordu.''

kızlar birşeyler araştırırken bunu gördüm ve ingilizceden çevirdim.
belki işine yarayan olur. basit ve zararsız bir yönteme benziyor

İlginççççç:44::44::44::44:

aynı durum benım ıcın de gecerlı psıkolojı basa bela:34:

:))) aynen kesin benimde olur çünkü şu karbonat,limon ve çamaşır suyu testlerinde hep hamile çıkıyorum :D Gene de denemekten zarar gelmez ;)

adet gününe kaç gün var belirti yaşıyormusunnn pekii

2 gün var canım bu ay belirtim çok psikolojik dicem ama bebek düşüncesi hiç yoktu çünkü benim normal yolla hamile kalmam çok zor. Benim kanallarım kapalı tüp bebekle hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. Yani bu ay transferim olmuş olsa kesin tuttu derdim belirtiler o yönde ama sanırım vücudumun bi oyunu gibi geliyo. Hayrlısı olsun, bu akşam denicem bu testi de sonucunu yazarım yarın inş.

2 gün var canım bu ay belirtim çok psikolojik dicem ama bebek düşüncesi hiç yoktu çünkü benim normal yolla hamile kalmam çok zor. Benim kanallarım kapalı tüp bebekle hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. Yani bu ay transferim olmuş olsa kesin tuttu derdim belirtiler o yönde ama sanırım vücudumun bi oyunu gibi geliyo. Hayrlısı olsun, bu akşam denicem bu testi de sonucunu yazarım yarın inş.

öncelikle çok geçmiş olsn üzüldüm ama umutsuzluğa kapılma rabbim büyüktür. denedin mi canım merak ettim allahın işi belli olmazz inşallah hamile kalırsınnn müjdeyide burdan duyurursun hayırlısıyla

:))) aynen kesin benimde olur çünkü şu karbonat,limon ve çamaşır suyu testlerinde hep hamile çıkıyorum :d gene de denemekten zarar gelmez ;)

karbonat limon çamaşır suyu testi nasıl oluor bır anlatrmısın cnm ??

öncelikle çok geçmiş olsn üzüldüm ama umutsuzluğa kapılma rabbim büyüktür. denedin mi canım merak ettim allahın işi belli olmazz inşallah hamile kalırsınnn müjdeyide burdan duyurursun hayırlısıyla

Dün akşam denedim canım ve ne ağrı ne de şişlik olmadı sanırım doğru bu test çünkü bugün kırmızıları gördüm ve 1 gün erken geldi. Zaten çok ihtimal vermiyodum ama neden böyle oldu bilemedim. Ayrıca benim 1 hafta öncesinden sancılarım başlar ama bu ay hiç sancım olmadı kanama gelmeden sancım oldu biraz. Abdest almak için kalktığımda bişey hissettim akıntı sandım bi baktımki foşş diye olmuş ki benim ilk gün leke olur 2. gün artar. Şuanda da çok sancım da yok kanama da az anlamadım gitti. İçerde neler oluyo ah bi görebilsem :1:

karbonat limon çamaşır suyu testi nasıl oluor bır anlatrmısın cnm ??

Canım özelden de msj atmışsın sana yazdım ama 100 msj a ulaşamadığım için gönderemedim... Burdan yazıyım yeniden ama hiçbirine de güvenme derim. Karbonat testi; idrarını bi kaba yapıyosun ve içine bi tutam karbonat atıyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmez dibe çökerse değilsin, çamaşır suyu da aynen böyle yapılıyo onu da idrara döküyosun o da köpürürse hamilesin yoksa değilsin ( domestos olmayacak), limon testi; idrarını şeffaf plastik bardağa yapıyosun ve limonu damla damla idrara damlatıyosun eğer limon direk dibe çökerse hamilesin yok dağılır yüzeyinde kalırsa değilsin. Hepsi de sabah idrarında yaparsan daha ii olur. Ben bu ay sadece karbonatı yaptım köpürmedi dipte kaldı çok sonra dibinde kabarcık oldu ve bugün kırmızılar geldi üstelik 1 gün erken geldi. Dene bakalım sende ne olacak canım? Benim 2 hamile arkadaşım deneki birinde köpürdü diğerinde köpürmedi çokta güvenilir değil aslında. Bi de elle muayeneyi yap onu biliyo musun?

Arkadaşlar merhaba ben 7 aylık evliyim 3 aydır full deniyoruz ama işte insan piskoljkmen kendine olan her ayrıntıyı hamilelige vurduruyor parmak yöntemini bende denedim boşluk var goguslerimse sis belmde de hafif sancilanmalar oluyo ama piskoljkmdr kafayı yicem reglime 4 gün var

Dün akşam denedim canım ve ne ağrı ne de şişlik olmadı sanırım doğru bu test çünkü bugün kırmızıları gördüm ve 1 gün erken geldi. Zaten çok ihtimal vermiyodum ama neden böyle oldu bilemedim. Ayrıca benim 1 hafta öncesinden sancılarım başlar ama bu ay hiç sancım olmadı kanama gelmeden sancım oldu biraz. Abdest almak için kalktığımda bişey hissettim akıntı sandım bi baktımki foşş diye olmuş ki benim ilk gün leke olur 2. gün artar. Şuanda da çok sancım da yok kanama da az anlamadım gitti. İçerde neler oluyo ah bi görebilsem :KK1:

Canım özelden de msj atmışsın sana yazdım ama 100 msj a ulaşamadığım için gönderemedim... Burdan yazıyım yeniden ama hiçbirine de güvenme derim. Karbonat testi; idrarını bi kaba yapıyosun ve içine bi tutam karbonat atıyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmez dibe çökerse değilsin, çamaşır suyu da aynen böyle yapılıyo onu da idrara döküyosun o da köpürürse hamilesin yoksa değilsin ( domestos olmayacak), limon testi; idrarını şeffaf plastik bardağa yapıyosun ve limonu damla damla idrara damlatıyosun eğer limon direk dibe çökerse hamilesin yok dağılır yüzeyinde kalırsa değilsin. Hepsi de sabah idrarında yaparsan daha ii olur. Ben bu ay sadece karbonatı yaptım köpürmedi dipte kaldı çok sonra dibinde kabarcık oldu ve bugün kırmızılar geldi üstelik 1 gün erken geldi. Dene bakalım sende ne olacak canım? Benim 2 hamile arkadaşım deneki birinde köpürdü diğerinde köpürmedi çokta güvenilir değil aslında. Bi de elle muayeneyi yap onu biliyo musun?
Canim elle muayene nedir

Hepsini yaptım ablacim karbonat hariç çamaşır suyuyla limonu yaptım limon battı çamaşır suyuda çok çok kopurdu ama sadece göğsüm sis acıma falan yok bide adetine 2 gün var ama leke geldi ayrıca ben süt hormonun yüksek olduğu için de dostinex kullanıyorum çok istiyrmm artık hapsursam hamilelik belirtileri sayıyor m o derece kafayı yedim

çevremde çok insan hacdan getirttiği meryem ana otu eli ile hamile kaldı. bir komşumuzun tüp bebekle bile olmadı ama bu ot sayesinde 2 yaşında kızı şu anda. araştırmanı tavsiye ederim. inşallah şifa olsun.

Back