Dün akşam denedim canım ve ne ağrı ne de şişlik olmadı sanırım doğru bu test çünkü bugün kırmızıları gördüm ve 1 gün erken geldi. Zaten çok ihtimal vermiyodum ama neden böyle oldu bilemedim. Ayrıca benim 1 hafta öncesinden sancılarım başlar ama bu ay hiç sancım olmadı kanama gelmeden sancım oldu biraz. Abdest almak için kalktığımda bişey hissettim akıntı sandım bi baktımki foşş diye olmuş ki benim ilk gün leke olur 2. gün artar. Şuanda da çok sancım da yok kanama da az anlamadım gitti. İçerde neler oluyo ah bi görebilsem
Canım özelden de msj atmışsın sana yazdım ama 100 msj a ulaşamadığım için gönderemedim... Burdan yazıyım yeniden ama hiçbirine de güvenme derim. Karbonat testi; idrarını bi kaba yapıyosun ve içine bi tutam karbonat atıyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmez dibe çökerse değilsin, çamaşır suyu da aynen böyle yapılıyo onu da idrara döküyosun o da köpürürse hamilesin yoksa değilsin ( domestos olmayacak), limon testi; idrarını şeffaf plastik bardağa yapıyosun ve limonu damla damla idrara damlatıyosun eğer limon direk dibe çökerse hamilesin yok dağılır yüzeyinde kalırsa değilsin. Hepsi de sabah idrarında yaparsan daha ii olur. Ben bu ay sadece karbonatı yaptım köpürmedi dipte kaldı çok sonra dibinde kabarcık oldu ve bugün kırmızılar geldi üstelik 1 gün erken geldi. Dene bakalım sende ne olacak canım? Benim 2 hamile arkadaşım deneki birinde köpürdü diğerinde köpürmedi çokta güvenilir değil aslında. Bi de elle muayeneyi yap onu biliyo musun?