• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları BALLI BADEMiM'in FOTOĞRAFLARI

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ALLAHIM nazarlardan esirgesin.tü tü tü maşallah.
senacecim birilerine bebişini göstermeden nas ve felak surelerini oku bebişine valla nazar değer Allah korusun.çok tatlı maşallah 41buçuk kere.ne diyeceğimi şaşırdım iyice güzelleşmiş senin zilli.hele o gözler öldüm bittim valla.oğluşum uyuyo gösteremedim sena kızımızı ama olsun yinede talibiz senin kıza duyurulur senacecim....

maşallahh yyyaaa allahım ne tatlı bır bebek elif sena yavrum allahım senı nazarladan korusun annene babana bağişlasınnn..

fotoraf1186hb4.jpg

fotoraf1179sa8.jpg

fotoraf1197nk9.jpg

fotoraf1202nw0.jpg

fotoraf1208nl7.jpg

fotoraf1212bq4.jpg

masallah ya coooooooooook tatlı bayıldım valla

Çok tatlı maşallah,Allah analı babalı büyütsün canım:)

oyyyyyyyyyy annesi ayrı bi güsel kısı ayrı bi güsellllllllllll maşallahhhh maşallahhhhhh

maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun cnm benim ne kadar tatlı bebeğinizi size bağışlasın ve resmini kaldırın bence nazar deyebilir çünkü çook tatlı bişey ya

Allah nazardan saklasın canım maşaallah çok güzel bir bebekkkkkkkkk

allah bagislasin canim....cok güzel resimlerin....darisi basimiza artik

Maşallah..Sübhanallah..barekallah....

maşallah nazlıcım çok şeker allah nazarlardan saklasın....

hey maşallah.nasıl güzel ve alımlı bir bebek bu böyle.allah nazarlardan saklasın canım.
sen bir tek anne sütümü veriyodun canım,kaç kilo şimdi elif senamız?
beni oğlan zayıf.mamada veriyorum ama.cuma günü kilo kontrolümüz var.bakalım mamalar işe yaramışmı?
senin kıza maşallah...

ayerbacım zayıf görünmüo resimlerde batuhan kaç kiloydu en son görünüşü tombik görünüyo bence...

masallah ALLAH analı babalı buyutsun ya boyle bebıslerı gorunce 3. dusunmeye baslıyorum benım kızlarım artık buyudu

Back