adam balkonunda da oturur atletsizde gezer şortlada gezer napmak lazım sokağa mı atılsınlar?insanlara potansiyel sapık gözüyle bakmayın ,sizde açın balkonunuzu oturunda , merak etmeyin taciz etmezler,benim ailemde yazları balkonda okey oynar , babam atletiyle oturur kime ne arkadaş ,he gürültü varsa arkadaşın dediği gibi ceza alabilir, muhavazakar kesimde olmanız o insanları kendi evlerinde üstsüz diye şikayet hakkı vermiyor bende kapalıyım, yan balkonumdaki insanlar tarif ettiğiniz gibi ama ne ben onlara bakıyorum ne onlar bana dönüyorum sırtımı oturuyorum balkonumda yapmayın böyle,, ayrıca öğrencilere çalışanlara vermiş aile yok içinde demişsiniz bu zamanda o bekar çalışan insanlar ev bulmak için nasıl çaba harcıyor bilginiz var mı? öldürelim mi bekarlar diye .. çok sinirlendim aslında size değil sinirim bu düşünce yapısına .çünkü aynı şey başımıza geldi ,e.arkadaşım bekar diye ev bulamadı aylarca aradı ki kendisi şort falan giymez , balkona bile çıkmaz..en sonunda neredeyse iş teklifini red edecekti bulamadığı için,,ısrar kıyamet son şans dedik iş yerine 3 araba mesafede en yakın otobüse 20 dakka yürüme yerinde bir ev bulabildi şükür.. yapmayın böyle