Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel , kendinizce bir yeşil ortam yaratmışsınız, renk cümbüşü içinde. bende çok isterdim balkonumda rengarenk çiçekler olsun ama yetiştiremiyorum. çok dikkatli bir bakım , ayrıca özel ilgi istiyorlar. ben ne zaman bu işe kalkışsam mutlaka solduruyorum. bence bu özel bir yetenek ve sanırım siz bu yeteneğe sahipsiniz. maşallah diyorum...
evet canım ilk resim ekleyişlerimdi boyutunu tutturamadım sonrada unutmuşum değiştirmeyi sayende değiştirdim çok teşekkürler bitanem çiçekler hayvancıklar doğa hepsine aşığım işte :asigim:dahada var ama onlar içeride elimden gelse bahçeli bir evim olsa otları bile yetiştiririm ev yeşillikten görünmez herhalde :roflol:canım fotolar çok zor oluyor böyle küçültemezmisin...ama harikalar ben bayıldım sende benim gibi çiçekleri çok seviyorsun anladığım kadarıyla....kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bu güzel uğurlu çiçeğim kocamandı fakat kışın kapalı balkonda donmuş bir baktım:1shok: perişan hiç bir yerinden hayır yok gibiydi çok üzüldüm ama umudumuda kaybetmedim CADIARZU kırmızı tornavidayı işaret olarak koydum görüyormusunuz o kadarcık yaprağı sağlamdı ümidimi kesmedim:Saruboceq: bit kadar kalan yaprağı kestim ve hemen diktim az su verdim inanılmaz mucize 2 ay sonra yavru verdi :sm_cool:umudunuzu kaybetmeyin sakın sizi anlıyor ve yaşamak için var gücünü kullanıyor:asigim: şimdi bakın alttaki resme işte bu kadar oldu çok mutluyum :teytey::sm_cool:
Canım Yeşimim , senin gibi tüm canlılara bu kadar sevgiyle yaklaşan, yüreği bu kadar güzel tüm güzellikleri ve iyilikleri içinde barındıran bir insan , elbette bir çiçeğe de iyi gelecektir canım .ŞenizŞenizŞeniz
Canım Yeşimim , senin gibi tüm canlılara bu kadar sevgiyle yaklaşan, yüreği bu kadar güzel tüm güzellikleri ve iyilikleri içinde barındıran bir insan , elbette bir çiçeğe de iyi gelecektir canım .ŞenizŞenizŞeniz
ablacım mahcup ediyorsun beni :1hug:Şeniz