Bahçe Bakımı ve Çiçekler Balkonumdaki Gülşenlerim

yexsximg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
746
1
51
:nazar:arkadaşlar küçük balkonuma minyatür bir bahçem var sizlerle paylaşmak istedim:nazar:
balkonglenimizxl9.jpg

Son düzenleme:
ne güzel , kendinizce bir yeşil ortam yaratmışsınız, renk cümbüşü içinde. bende çok isterdim balkonumda rengarenk çiçekler olsun ama yetiştiremiyorum. çok dikkatli bir bakım , ayrıca özel ilgi istiyorlar. ben ne zaman bu işe kalkışsam mutlaka solduruyorum. bence bu özel bir yetenek ve sanırım siz bu yeteneğe sahipsiniz. maşallah diyorum...:nazar:

canım fotolar çok zor oluyor böyle küçültemezmisin...ama harikalar ben bayıldım sende benim gibi çiçekleri çok seviyorsun anladığım kadarıyla....kaydirigubbakcemile5

ne güzel , kendinizce bir yeşil ortam yaratmışsınız, renk cümbüşü içinde. bende çok isterdim balkonumda rengarenk çiçekler olsun ama yetiştiremiyorum. çok dikkatli bir bakım , ayrıca özel ilgi istiyorlar. ben ne zaman bu işe kalkışsam mutlaka solduruyorum. bence bu özel bir yetenek ve sanırım siz bu yeteneğe sahipsiniz. maşallah diyorum...:nazar:

çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içina.s. ama inan hiç özel bir bakıma ihtiyaç duymuyorlar sadece onları gerçekten çok sevdiğini onlara belli et bu yetiyor:asigim: tabiki birde su eminim ki sende çok güzel çiçekler yetiştirebilirsin:1hug: çünkü içinde o sevgi var bence Şeniz

canım fotolar çok zor oluyor böyle küçültemezmisin...ama harikalar ben bayıldım sende benim gibi çiçekleri çok seviyorsun anladığım kadarıyla....kaydirigubbakcemile5
evet canım ilk resim ekleyişlerimdi boyutunu tutturamadım sonrada unutmuşum değiştirmeyi sayende değiştirdim çok teşekkürler bitanem çiçekler hayvancıklar doğa hepsine aşığım işte :asigim:dahada var ama onlar içeride elimden gelse bahçeli bir evim olsa otları bile yetiştiririm ev yeşillikten görünmez herhalde :roflol:

benim evde yeşil bitkilerim var artık ağaç oldular bende hiç özel bi bakım yapmam ama onhlara su verrken fln çok hassas davranırım onlar büyüdüler işte

Allah allah çiçekleri çok severim ama bakmak zor gelir aslında yaprak diksem toprağa tutar bende mi balkonuma bahçe yapsam çoşturdunuz benide

yeşimg çok güzel olmuş bence...

arkadaşlar bu güzel uğurlu çiçeğim kocamandı fakat kışın kapalı balkonda donmuş bir baktım:1shok: perişan hiç bir yerinden hayır yok gibiydi çok üzüldüm ama umudumuda kaybetmedim CADIARZU kırmızı tornavidayı işaret olarak koydum görüyormusunuz o kadarcık yaprağı sağlamdı ümidimi kesmedim:Saruboceq: bit kadar kalan yaprağı kestim ve hemen diktim az su verdim inanılmaz mucize 2 ay sonra yavru verdi :sm_cool:umudunuzu kaybetmeyin sakın sizi anlıyor ve yaşamak için var gücünü kullanıyor:asigim: şimdi bakın alttaki resme işte bu kadar oldu çok mutluyum :sm_cool:

fotoraf0211wg8.jpg

fotoraf0212xc3.jpg
:nazar:şutarafagitti

Son düzenleme:
arkadaşlar bu güzel uğurlu çiçeğim kocamandı fakat kışın kapalı balkonda donmuş bir baktım:1shok: perişan hiç bir yerinden hayır yok gibiydi çok üzüldüm ama umudumuda kaybetmedim CADIARZU kırmızı tornavidayı işaret olarak koydum görüyormusunuz o kadarcık yaprağı sağlamdı ümidimi kesmedim:Saruboceq: bit kadar kalan yaprağı kestim ve hemen diktim az su verdim inanılmaz mucize 2 ay sonra yavru verdi :sm_cool:umudunuzu kaybetmeyin sakın sizi anlıyor ve yaşamak için var gücünü kullanıyor:asigim: şimdi bakın alttaki resme işte bu kadar oldu çok mutluyum :teytey::sm_cool:

Canım Yeşimim , senin gibi tüm canlılara bu kadar sevgiyle yaklaşan, yüreği bu kadar güzel tüm güzellikleri ve iyilikleri içinde barındıran bir insan , elbette bir çiçeğe de iyi gelecektir canım .ŞenizŞenizŞeniz

arkadaşlar tanıştırayım bu bücür çam ağacım kendi kendine bitti bitane ben almıştım adam satarken minyatür dedi ama işte bu kadar oldu bu bücürüngamyoncuiremsu onunla hiç alakası yok şaştım kaldım bende onu küçük saksıya ektim çok tatlı :asigim:

fotoraf0215tq5.jpg
:nazar:

fotoraf0217cq2.jpg
minyatüre bakın
birde ikisini yanyana koydum bak sen bücürekaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bu çiçeğin adını biliyormusunuz:uhm: kaç senelik çiçeğim ama adını bilmiyorum:sm_confused: sarmaşık gibi birde ucu püsküllü çiçek açıyor:1shok: bilen varmı:eek:

fotoraf0218oz6.jpg

fotoraf0219ak8.jpg

Son düzenleme:
X