Balkonda çamaşır makinesi ,yatak odasında yangın merdiveni:(

Biliyorum kilitlenmedigini biz kendimiz kilit yaptıralım dedik nasıl olucaksa artık. Çünkü gerçekten tehlikeli

Üstünde hiç bis yok canım rengide sanırım krem rengi gibi mıknatıs yapisiyormu acaba o kapılara aslında bisekilr değerlendirilebilir zamanla mıknatısla askılık yapıştırıp takilik falan :d

Canım tabi haklısın da tehlikeli geliyor bana her konuda çünkü kapının arkasi direkt yangın merdiveni ve ortasında kocaman boşluk var çoluk çocuk da kapıyı bence kolayca açabilir estetik kaygıdan ziyade bu daha onemli

Çamaşır makinem keşke balkonda olsaydı Ben kiradayım şu an ve müteahhit çamaşır makinesinin giderini banyonun arkasındaki odaya vermiş yani evim 3+1 ama o sondaki odamda çamaşır makinem var. Bu durum beni bazen geriyor ama o odayla ilgili planlarım var bakalım..

Dolap da ilk aklıma gelen fikirdi ama sizce kuculturmu balkonu bunlar ...l koltuk koycaktim dekorasyon yapicaktim da belki mecburiyetten yemek masası bile koymayı dusunuyordum
Mutfakta yer varsa oraya koy yoksa balkon büyükse makinenin ölçüsüne göre dolap yaptır güzel durur malzemede koyarsın içine ,bu arada hayırlı olsun evin güle güle otur

Benimde çamaşır makinam balkonda dolap yapılı hiç sırıtmıyor alıp direk asıyorum çokta iyi oluyo hem seside rahatsız etmiyor
Dolap sadece makina ya göre yapılmadı bu arada bi gözü makina yan bölme deterjan için
Üstüne de erzak dolabı yapılı aşırı kullanışlı
Çok tavsiye ederim isterseniz resimde atarım

yangın merdıvenı dısardan acılmaz :) ondan yana endısenız olmasın
goruntu olarak cırkın dıyorsanız o kapının buyuklugunde bır tablo ısınızı gorur :)
balkona da baglantı yapılmıs madem mecbur koyacaksınız ama cam balkonla kapalı degılse ben olsam balkona camasır makınası dolabı alırdım su sekılde
ust kısıma deterjanları koyarsınız makınada dolabın ıcınde kalır hem derlı toplu olur hem balkonda makına goruntusu ortadan kalkar hemde zamanla gunesten zarar gormez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…