BALKON GİDERİ KOKUSU!!!

her gün yıkanan bir balkon için epey uğraş verici be biraz tembelimde zaten halı hazırda üzerinde su bidonu ve fayans var zaten
Viledayla silersiniz .
Simdi bolca insaat bina işinden bilgiliyim azcık.bu giderlerde kapaga yakın su kalmalı boruda .buna da S boru denir .yapilirken bu boru birakılmadıysa koku herhalukarda olur .baska caresi yok.

Aynı sorun bizde de vardı.Poşet tıkadık koku kalmadı,kapağın hiçbir faydası olmadı.Yıkarken poşeti çıkartın daha sonra tekrar bırakırsınız.

Viledayla silersiniz .
Simdi bolca insaat bina işinden bilgiliyim azcık.bu giderlerde kapaga yakın su kalmalı boruda .buna da S boru denir .yapilirken bu boru birakılmadıysa koku herhalukarda olur .baska caresi yok.
30 yıl önce s boru imlataı varmıymış acaba biliyormusunuz

balkon tabanı eski karo taş olduğu için silme pek olmuyor fayans olsa o gösteriyor

Belkide gider borusunda ölü bi kücük fare ne bileyim yavru kuş falan vardır. Ben lavabo kokusuna Türk kahvesi yapıp sıcak sıcak döküyorum iti geliyor

yeni model değil eski demir tıpınden buna kapak bulamam ben
anladım demır ve yuvarlak tıplı dıyorsunuz o zaman en pratık olarak aklıma gelen o demır kapağın üzerine streç film çekin birde ustune buz dolabı poşetine geçirin ıyıce sıkı sıkı olacak sekılde delığe sıkıstırın yıkayacagınız zaman yıne eldıven yardımıyla cıkarıp takarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…